|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
decoupage u Asi :)
Hej
![]() obserwuję Wasze prace już od jakiegoś czasu i są cudowne. Sama też coś tworzę, ale są to dopiero początki. Zaczęłam swoją przygodę z decoupage od zrobienia skrzynki na wino na prezent dla rodziców. Niestety posiadam tylko zdjęcia zrobione telefonem, bo wtedy jeszcze nie myślałam żeby je wrzucać do sieci. Mam zrobionych jeszcze kilka zakładek. Obecnie mam chwilę wolnego czasu, więc codziennie staram się szkolić swoje umiejętności w tej technice. Jednak obecnie posiadam tylko kilka podstawowych preparatów, więc moje prace są niestety dość proste. Liczę na Wasze rady. Chciałabym się dowiedzieć co powinnam poprawić, żeby moje prace były lepsze ![]() Edytowane przez asia1905 Czas edycji: 2014-07-10 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: decoupage u Asi :)
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo za miłe słowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj Asiu bardzo fajne początki i to co najważniejsze nie idziesz od razu jak wiele osób początkujących w jednoskłądnikowe spękania, które owszem są fajne ale nie po całości pracy. Myślę że już niedługo będziesz robić bardzo ciekawe prace widać po tym co teraz pokazałaś
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo za miłe słowa. Mam dwie prace jeszcze gdzie wykorzystałam spękanie jednoskładnikowe. Myślę, że jak na początek jest po prostu najłatwiejsze, ale jednak efekt nie zawsze jest taki jakbyśmy chcieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Świetne prace!!! Zakładki bardzo pomysłowe, a lawendę uwielbiam. Co do lakieru to czytałam, że większość budowlanych zażółca prace...
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej Asiu
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj,witaj!
Ładne początki. Czyste, urozmaicone pracki. I próby cieniowania widzę i kropy i inne wykończenia. Na ogół pasujące. Tylko przy lawendowej zakładce trochę za mocne te boczki i nie pod kolor. To taki delikatny wzór,że mi się gryzie... I wybacz ale jak patrzę na Twoje zdjątko w awatarku to kojarzy mi się z czarownicą lecącą na miotle... ![]() ![]() Jednym słowem.....pasujesz do Nas! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.