|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
badanie: prośba o pomoc
Cześć,
jestem studentką III roku psychologii. Razem z koleżankami w ramach koła naukowego przeprowadzamy badanie dotyczące doświadczeń młodych ludzi oraz ich odczuć, które związane są z rodzicami i stosowanymi przez nich sposobami wychowania. Potrzebujemy określonej grupy badawczej, a mianowicie dziewczyn z anoreksją lub w jakikolwiek sposób związanych z ruchem pro ana. Jeżeli któraś z was byłaby chętna wypełnić kwestionariusz, to poproszę o podanie maila. Mój mail: basia_ukw@wp.pl Z góry bardzo dziękuję za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: badanie: prośba o pomoc
melis@vp.pl, spróbuję pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja również mogę spróbować pomóc. Mój e-mail lovelykate@wp.pl
Blog kulinarny Co mi zostało w życiu prócz czterech ścian Nigdy nie chciałam wiele, co dzisiaj mam Dobry sen znikł wchłonięty w czerń Nie został nikt co kochał mnie Nie mam już nic Nie ma już nic Nie ma już mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
I ja również mogę się przysłużyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hello.aeroplane@gmail.com
mogę pomóc ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, ja w podobnej sprawie.
Piszę pracę zaliczeniową, do której muszę wykonać badanie. Dotyczy ono planów życiowych dziewczyn i młodych kobiet. Potrzebuję m.in. możliwie jak największej grupy dziewczyn odchudzających się (ale nie ze zdiagnozowanymi zaburzeniami odżywiania), inaczej całe badanie nie wypali. Chciałabym prosić Was o pomoc: wystarczy pobrać ankietę umieszczoną tu: http://www.przeklej.pl/plik/ankieta2-doc-00146fcfi03p i odesłać mi ją na adres mailowy: ksienrzyc@wp.pl Wszystkie informacje, jakich mi udzielicie pozostaną poufne i nie będę wykorzystywać ani ich, ani Waszych adresów mailowych do żadnego celu poza opracowaniem badania. Wspomóżcie rozwój nauki i moje zaliczenie ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.