|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() WITOURS czy OLIMP?
Cześć
![]() Chcę jechać na obóz z przyjaciółkami. Zastanawiamy się nad biurem Witours lub Olimp. Nie wiemy na co się zdecydować.. Chodzi nam konkretnie o obóz we Włoszech lub w Hiszpanii. AA i chcemy jecać do campingów. Może ktoś był i mógłby powiedzieć jak było? ![]() Edytowane przez kyna93 Czas edycji: 2010-04-04 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WITOURS czy OLIMP?
gdzieś tu zakładałam wątek o Olimpie to możesz poczytać.
ja się zdecydowałam na Olimp, też Hiszpania, camping, 1 termin. Głównie ze względu na cenę. Nie wiem jak to będzie, słyszałam rożne opinie. Ale koleżanki mojej koleżanki xD byly z tego biura w Grecji na campingu i raczej zachwalają sobie skoro w tym roku znów jadą na obóz z tego biura...raz kozie śmierć ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Tu jest wątek o Witoursie to możesz sobie poczytać http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415292, z Olimpu nigdy nie byłam tak więc nie pomogę
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
słyszałam, że z witoursa opłaca się jechac z lastów, bo za obóz we włoszech na 15 dni płaci się jakies 700zł, wiec to bardzo tanio, znowu z olipmu jest spoko oferta do hiszpanii ze zwiedzaniem wenecji i jeszcze czegoś..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
te campingi troche mnei przerazaja..;/
a macie moze a oku jakies fajne oferty (niedrogiei sprawdzone)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja tam miło wspominam campingi. Fajnie było
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witours mogę polecić, jeżdżę z nimi od trzech lat, w tym roku też mam zamiar. Z Olimpem nie byłam, bo koleżanki narzekały strasznie, więc wolałam nie ryzykować.
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
olimp ma w tym roku fajną ofertę do hiszpanii, bo zwiedzanie itd.. nie wiem które biuro lepsze. myślę, że byłoby podobnie. tylko z witoursem 15 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
no właśnie... jest aż 12 noclegów! mega po prostu ;D tylko te wycieczki są ekstra w olimpie... nie wiem co zrobić, ale chyba poczekam na lasty ;pp
Laramie, jak campingi? są do wybory przyczepy i namioty czy dają to co zostaje? w jakim stanie? aaa i jak łazienki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak to ma wyglądać w tym roku, bo z tego co widzę to w ofercie są tylko przyczepy. Do tej pory oczywiście przy rezerwacji się wybierało, bo namioty są chyba 200 złotych tańsze. Ja na campingi nie narzekam. W Hiszpanii i we Włoszech było super, łazienki były super. W Grecji odrzucały ubikacje (czytaj: dziury w podłodze
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ja w 100% polecam Olimp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
właśnie świetne są te wycieczki, chyba żadne biuro nie organizuje wycieczek w cenie
![]() Kurcze, martwi mnie jeszcze jedno.. gdzieś czytałam, że ogółem Costa Brava jest mało hiszpańska.. To prawda? obozy do Lloret orgazniuje chyba każde biuro ;P więc chyba jednak musi coś tam być (; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
kyna93 >> też chyba zaczekam na lasty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
niestety nie orientuje sie czy w Blanes sa dyskoteki..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
z tym nie będzie problemu
![]() a w stwierdzeniu, że Lloret jest mało hiszpańskie, chodziło o to, że ktoś pisał że to zuepłnie odrębna część Hiszp i nie ma tam prawdziwego klimatu jak na południu czy coś takiego ;p mniejsza o większość, coraz bardziej mam ochotę na ten obóz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
http://witours.pl/oferta.php?id=22774 ITALIANO !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Ja bylam pare razy i z Witoursem i z Olimpem - moge cos powiedziec na ten temat. Obydwa biura sa godne polecenia, nigdy nie bylo zadnego problemu. Wycieczki z Olimpu sa troche drozsze, bo standard i miejsce na campingach duzo lepsze - przykladem moze byc wyspa Thassos, na ktorej olimp mial lepsze namioty, blizej plazy, a Witours przy ogrodzeniu, przy drodze. Nie sa to jakies wielkie niedogodnosci, ale jednak roznica jakas tam jest. Bardzo polecam wszystkim Wlochy plw. Gargano - rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Piekny obiekt, polozony jakies 500 m od plazy, na wzgorzu, jest tam basen, amfiteatr i masa innych roznych fajnych rzeczy - bylam tam dobrych kilka lat temu, wiec zapewne wiele sie zmienilo. Polecam rowniez Grecje Thassos. Pieknie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a podobno Witours ma przyczpy, a Olimp tylko namioty.
obawiam się trochę spać w tych przyczepach, bo jak oglądałam zdj to takie klaustrofobiczne trochę ;p ciekawe czy nie lepiej w namiotach ;D w sumie zastanawiam sie nad witoursem w Czarnogórze, tylko tyle że w pensjonacie. Jendak czy nie lepiej dopłacić trochę i jechac np. do Grecji czy Włoszech? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
a wczoraj witours walnął prmocje prawie na wszystkie obozy, skusił się ktoś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.