|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
MOJA WYMIANA (ubrania & kosmetyki ZARA, La roche posay, BOURIOIS)
W związku z tym, że ktoś włamał mi się na konto zkładam jeszcze raz wątek wymiankowy!
![]() POSZUKUJĘ: (w zalezności co mi się spodoba na danej wymiance.) ALE między innymi: lakierów OPI wkładów cieni/cieni pojedynczych MAC paletki SLEEK bazy pod cienie UrbanDecay ZASADY: -wysyłamy rzeczy tego samego dnia - forma wysyłania: paczka/list priorytetowy w zależnosci od wagi produktu Paczka/list (koperta bąbelokwa) musi byc db zabezpieczony!!! - wysyłamy na maila potwierdzenie nadania (w formie skanu *) tego samego dnia -w razie ew. problemów kontakt telefoniczny/mail/gg - zgadzam się na wymianę ubranie za kosmetyk - jeśli ja zadaję pytanie o rzecz u ciebie -odpowiadasz u siebie - jeśli zadajesz pytanie u mnie odpowiadam u mnie * JEŚLI JESTEŚ Z WARSZAWY ISTANIEJE MOŻLIWOSĆ WYMIANY BEZPOŚREDNIEJ- umawiamy się na prv. WYMIANKA: UBRANIA: - są jak nowe. Kupione w 2009r, nie noszone, leżały w szafie. O ewnetualnych uszczerbakach typu plamki/zadarcia piszę przy każdym opisie! Zaznaczam również czy rzecz była noszona/używana czy nie 1. KOSZULA z żabotem ZARA r. xs(*ale moim zdaniem pasuje też na S) kolor BIAŁY + czarne guziki - mała plamka przy wewnętrznej stronie rękawa. (podejrzewam, że zejdzie w praniu) ZALOŻONA 1X 2. Sukienka ZARA r. S/M z takiego jakby dresowego materiału nie gniecie się kolor: ciemny granat NIE NOSZONA 3. Spodnica plisowana ZARA r. XS kolor: pudrowy róż (oczywiscie aparat nie uchwycił koloru) plisowana + podszewka troche się gniecie NOSZOANA KILAK RAZY (wyprana oczywiscie..) 4. Sweterek z Camieu bawełna(?) r. S(1) NIE NOSZONY. kolor: czerowny 5. Koszula 2 w 1 Zara r. M (pasuje na S) koszula niebiesko-biała, bluzka pudrowy róż NIE NOSZONA 6. Koszula z żabotem Zara TRF r. S kolor: szary ZALOŻONA 1X Edytowane przez BlackCatnowyprofil Czas edycji: 2010-07-06 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: MOJA WYMIANA (ubrania & kosmetyki ZARA, La roche posay, BOURIOIS)
Kosmetyki:
Krem La roche HYDREANE LEGERE użyty 1x Krem La roche ANTHELIOS 30+, filtr zużycie ok 15% Cien do powiek BOURIOIS jasny perłowy kolor używałam kilka razy ale zostało go tak z 90% Lakier BOIRIOIS kolor pudrowy róz pierwszy od prawej w 1 rzędzie zostalo 3/4 opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za sukienkę z zary?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cos za wszystkie twoje kosmetyki
#5 |
Zadomowienie
|
cos za lakier.?
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Krem La roche HYDREANE LEGERE ?
![]() |
#7 |
BAN stały
|
narazie dziekuję, będę do ciebie zagląać
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- dziękuję narazie ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- dziękuję ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- dziękuję |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
coś za Krem La roche HYDREANE LEGERE?
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, coś Krem La roche ANTHELIOS 30+, filtr?
#17 |
Zakorzenienie
|
Cien do powiek BOURIOIS
jasny perłowy kolor używałam kilka razy ale zostało go tak z 90% Lakier BOIRIOIS kolor pudrowy róz pierwszy od prawej w 1 rzędzie zostalo 3/4 opakowania cos u mnnie?
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
Krem La roche ANTHELIOS 30+, filtr zużycie ok 15% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.