|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krecone wlosy
Witam. Mam wieeeelki problem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Krecone wlosy
po pierwsze to się Zastanów-Masz rewelacyjne włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmmm, ja tam lubię loczki
ale długich u facetów nie lubię więc... Justin Timberlake ma kręcone włosy - widać na starych fotkach. Teraz ścina je bardzo krótko (patrz trzecie zdjęcie) i wygląda bardzo OK, w każdym raze panny za nim sikają. Ja akurat nie ale nie powiem, fryzurka spox i jaka prosta w utrzymaniu ![]() Na ostatnim zdjęciu (wiem, że za duże ale nie umiem zniejszyć) coś zrobił z włosami, nie wiem co ale się nie kręcą. Nieźle to wygląda, ale istnieje możliwośc, że stylista Justina co rano poświęca jego głowie kupę czasu, w braku prywatnego stylisty może prościej ogolić głowę ![]() Najlepiej kręcone włosy po prostu polubić - vide Colin Firth, mniam... Kręcona benny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tajemnicze nie-kręcone zdjęcie JT:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
I jeszcze:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No dobra, a czy na te moje zakichane wlosy jakbym rzucil jakis kolor koncowki czy cos to jak myslicie ? jakbym wygladal ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wiesz, może i można tak zrobić, no ale przydałoby sie tu zdjecie całego ciebie tzn twarzy bo tak to niemożliwe jest doradzenie czegoś dobrego.
mnie osobiście podobają się włosy krecone u faceta, najbardziej takie przydługawe, taki bałaganik. Ale to też nie ukażdego jest fajne. wniosek: fotka a wtedy powiemy.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
no wlaśnie, bez zdjęcia niewiele można powiedzieć. osobiście nie znoszę farobwanych włosów u faceta-chcesz wyglądać na serio jak justin timberlake? no nie wiem, ale masz fajowe włosy!ja o takich marzę a nie mogę zrobić trwałej, więc może musisz docenić to co masz?:hello:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
można przeprowadzić zabieg prostowania włosów w salonie fryzjerskim..efekt utrzymuje się jakieś 6-8 tygodni (X-Tenso-Loreal; Strate-it - KADUS; Silis-z serii framesi; koszt ok. 150zł)..ale to podniszczy Ci włosy...moim skromnym zdaniem najlepiej je zaakceptować takimi jakie są..stosuj profesjonalne środki pielęgnacyjne dla włosów kręconych (dostępne w salonach fryzjerskich), które ujarzmią skręt a włosy nie będą napuszone..co do strzyżenia klasyczne męskie fryzurki najlepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.