|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
odrosty po czarnej farbce!!
dziendoberek
![]() ![]() dowiedziałam sie juz od was, ze nie mozliwe jest nalozenie jasniejszej farbki na czarna wiec czekam az ta mi zejdzie. widze juz odrosty (codziennie myje głowe-troszke przetłuszczajace sie włosy, dermatolog twierdzi iz to sprawa dojrzewania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: odrosty po czarnej farbce!!
póki nie zejdzie czarny [o ile zejdzie] to pofarbują Ci się odrosty a reszta włosów będzie ciemniejsza.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hmm - ja z czerni schodzę w ten sposób, że pofarbowałam całość łącznie z odrostami na czerwono - odrosty nie mają u mnie ostrych granic więc wygląda to jak poziomy baleyage - przy drugim farbowaniu na czerwono i wystopniowaniu grzywki wyglądało jeszcze lepiej, bo grzywka miała cudne pasemka. Wydaje mi się, że jeśli to samo zrobisz z brązem to też fajnie może wyglądać - jaśniejsza farbka zawsze jednak nieco da odcień na i tak już spłowiałą czerń, więc ja bym na Twoim miejscu spróbowała - poza tym fajny efekt może dać właśnie jakieś wystopniowanie włosów - by granice kolorów nie były aż tak wyraźne....
Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dziekuje... podtrzymałas mnie na duchu
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ufcio! jak Ty drazysz ten temat! wydaje mi sie (bez urazy!!) ze juz ci wszystko powiedzialam na temat farbowania z czarnego koloru wlosow farbowanych, i ja i dzeiwczyny sie wypowiedzialy, niestety juz nic innego nie da rady, czy to balejaz czy farbowanie to jest czarna farba!
pozatym raz piszesz ze czarna farba wella a raz ze wella viwa, krora to nie jest farba, wiec czym? bo to zasadnicza roznica, i mysle ze jednak Toja fryzjerka da sobie napewno rade ,jezeli tylko udzielisz jej prawidlowych informacji, na temat przejscia i farbowania samych odrostow jasniejszym kolorem , nie podzielam poprzedniej kloezanki jezeli chodzi o braz ale to kwestia rownie ztego czym byly farbowane, i tego jak kto lubi ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ale jestem gapa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.