|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Poszukiwania kobiety z kina
Ciekawa i smutna historia. Znajomy sie beznadziejnie zakochal w dziewczynie ktora poznal w kinie prawie 5 lat temu. Szuka jej od tej pory wszedzie i wszelkimi sposobami. Pomyslalem, ze mu troche pomoge bo zal chlopaka no i byloby pieknie, gdyby ja odnalazl po takim czasie. Jedno z jego ogloszen: http://ladneoczymasz.pl/city/warszawa,72
Sprawa dosyc beznadziejna, ale skoro on tyle czasu nie traci wiary to moze w koncu mu sie uda. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukiwania kobiety z kina
Link mi nie działa
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też nie, nie żeby jakiś błąd czy coś, po prostu po kliknięciu pokazuje się tylko "ładneoczymasz.pl" i tyle.
A znajomy nie myśli o tym, że ona może już sobie ułożyła życie z kimś innym? Jeśli to jednostronne zainteresowanie... a na to wygląda, skoro ona nie próbowała złapać z nim kontaktu (nie znam historii, po prostu domyślam się, że tak było, jeśli nie, to po prostu "napraw" linka, lub wyjaśnij co i jak )
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hmm podałeś zły link, śmieszna jest ta strona. może to kryptoreklama ale wątpie ;p
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
mi się udało wejść, kliknęłam na to logo ładneoczymasz.pl i wybrałam miasto Warszawa, sytuacja faktycznie kiepska, ale podziwiam Twojego kolegę i życzę mu szczęścia, szkoda,że się nie dowiedział rozmawiając z nią chociaż jak ma na imię, "wysoka blondynka w białym płaszczu" to jednak niezbyt konkretne info
z drugiej strony jak to mówią: "co ma wisieć-nie utonie" więc jeśli ma ją spotkać to ją jeszcze spotka życzę powodzenia
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Raczej mało prawdopodobne, że się jeszcze spotkają i coś z tego będzie. Może ona już ma męża i trójkę dzieci i w ogóle nie pamięta, że 5 lat temu poznała jakiegoś faceta w kinie. A właściwie to on ją poznał, rozmawiał z nią, czy tylko ją zobaczył i z tego patrzenia tak się zakochał?
|
|
#7 |
|
Kniaginia
|
Niezła reklama
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ten cały serwis trochę bez sensu, raczej jest mało popularny i chyba poszukiwani ludzie w większości nie zdają sobie sprawy że są szukani
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
hee
|
|
#10 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jak on się zdążył w niej zakochać, skoro ledwo zamienił z nią dwa słowa...?
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
taaa...jasne..
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Mi link dziala(http://ladneoczymasz.pl/city/warszawa,72), ale to i tak nie najwazniejsze, w sumie wiekszosc opisalem w wiadomosci
No nie twierdze, ze to normalne ani zdrowe, ale chlopak po prostu stracil glowe. Z drugiej strony ciezko mi tez to zupelnie potepiac i ganic. |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Skopiuj tresc ogłoszenia bo autentycznie my nic nie mamy oprocz zielonej stronki z napisem ladne oczy masz
, a bez tego zadnej pomocy nie bedzie , bo fakty sie tu licza (kiedy, co i jak )Znalazłam (weszłam na głowna i szukałam ogloszenia z o koncowce 72) Kino Muranów Wysoka blondynka w bialym plaszczu, przepiekny usmiech. Spotkalem ja w 2006 na Nocy Reklamozercow, zamienilismy kilka zdan podczas przerwy a potem wyszla przed koncem i juz jej nie widzialem. Od tego czasu nie moge przestac o niej myslec i za wszelka cene chce ja odnalezc. Napisze i tu, zobaczymy... Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-06-15 o 20:51 |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
jakie to romantyczne
|
|
|
#16 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Romantyczne? Dla mnie zalatuje jakąś obsesją...
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Czemu?
Moze jemu zdarzyła sie przysłowiowa Miłosc od pierwszego wejrzenia - no cóż.... podobno zdarza sie i tak, wiec skoro Miłosc to chyba na wieki , nie ? (dopóki wad sie nie pozna ). Joke![]() Żarty, zartami, ale moze to byla jedyna dziewczyna, która na niego zwrocila uwage? Moze z jakis niewiadomych (nam) wzgledow On ma problemy z Kobietami? Napotkał niewiaste, która okazala jakies zainteresowanie i przepadl ? Nie wiem NIC na ten temat tak naprawde, ale 4 lata...![]() . Matko, dawno bym sie juz w kimś innym zakochala (gdybym nikogo nie miala, a on Jej nie ma przeciez) .Nie widze tu szans na happy end. |
|
|
|
|
#18 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nawet gdyby to była jedyna dziewczyna która na niego spojrzała, to po 5 latach człowiek powinien zapomnieć, zamiast rozpamiętywać i kombinować jak by ją znaleźć. Ona pewnie nawet już nie pamięta że była w tym kinie, a co dopiero gościa z którym zamieniła trzy zdania. A ten zamiast zająć się swoim życiem i znaleźć jakąś dziewczynę ze swojego otoczenia - wypisuje wiadomości na forach...
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie dojrzalas ironii w moim poscie ;p
---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.

)

z drugiej strony jak to mówią: "co ma wisieć-nie utonie" więc jeśli ma ją spotkać to ją jeszcze spotka
życzę powodzenia

? Nie wiem NIC na ten temat tak naprawde, ale 4 lata...