|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak uwodzic na odleglosc?
Hej! To moj drugi watek na forum, pierwszy zalozylam o rozstaniu z chlopakiem, jednak moja psychika juz troche odzyla i pojawily sie wykombinowane plany walki o niego. Nie bede zaglebiala sie w przyczyny naszych trudnosci, jednak sprawa jest wedlug mnie do odratowania. Faceta stlamsilam emocjonalnie i psychicznie, teraz skumulowal w sobie negatywne emocje, ale wiem, ze mnie dalej kocha. Nie odzywamy sie do siebie, on sie zlosci, ja nie naciskam, ale wyslalam mu zaproszenie na wesele (poczatek czerwca i sadze, ze przyjedzie) i krotka kartke z rzeczowa wizja przyszlosci bez naszego zwiazku (co oboje tracimy i czy rzeczywiscie chcemy to stracic).
A problem, a raczej pytanie dotyczy sposobow uwodzenia na odleglosc. Zaznaczam, chodzi o 1500km, inny kraj, dlugoletni zwiazek (5lat). Jak pisac i co pisac, aby wzbudzic w nim pozadanie i obudzic wyobraznie? Na razie inny kontakt oprocz gg i maili nie wchodzi w gre, bo nie chce naciskac, ale chce wyslac sygnaly, zeby go pobudzic (wiem, ze moge osiagnac jakis skutek, tylko nie wiem jak!). Pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak uwodzic na odleglosc?
Poczekaj az sam sie odezwie ,po co go molestowac czulymi słowkami ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nic nie powinnaś pisać. Nie naciskaj na niego
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
No jeszcze nic nie zamierzam pisac, zapytalam orientacyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Myślę, że w odpowiednim czasie możesz zagaić do niego np. coś na temat Waszych wspólnych znajomych. Później ewentualnie przypomnieć coś z przeszłości, powiedzieć, że Ci tego brakuje etc. i zobaczyć jak on na to zareaguje. Tylko musisz być bardzo ostrożna i delikatna.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.