|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
*ZAPRASZAM* -może znajdziesz coś dla siebie ;)WITAM! Jest to mój pierwszy taki wątek tutaj i jeszcze za bardzo nie wiem co i jak,ale mam nadzieje,że sobie poradze. ![]() na początek wstawie mało ciuszków,bo jeszcze nie wszystko przejrzałam.
![]() Zainteresowanych proszę o PW,bądź odpowiedź w wątku-a napewno się dogadamy. ![]() aha jeszcze jedno. poszukuję też kocyków itp,przydadzą się freciakom. ![]() POZDRAWIAM! 1. czapeczka w grochy. 2. spódniczka. dł. 35 cm szer. w pasie 31 cm 3. topik. dł. 22cm szer. 33cm 4. t-shirt. rozm 36/38 5. firma fashion house. dł z tym na szyje 42cm. bez tego 33cm. szerokość 32 cm. NIEDŁUGO DOKŁADKA ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *ZAPRASZAM* -może znajdziesz coś dla siebie ;)
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
6.
dłuuuga,pasiasta,śliska sukienka. szer. w pasie 29cm (bez rozciągania gumki) dł. 65cm 7. spódniczka. firma fishbone. rozmiar S. 8. kamizelka. rozmiar XL. 9. spódniczka 'krówka'. z boku guzik. rozmiar z metki 36. szer. w pasie 33cm. dł. 33cm. 10. siatka. szer.od pachy do pachy 33cm. na dole 37cm. dł. 41cm
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
11.
żółta tuniczka. dł. 66cm. szer. pod pachami 31cm. 12. topik w paseczki. dł. od ramienia 30 cm. szer. pod pachami 33cm. 13. różowa,wiązana na szyję. rozmiar M. 14. zieloniutkaa,w kropeczki. dł 47cm. szer. pod pachami 40cm. 15. chusta na włosy,biała w srebrne paseczki.
Kocham fretki ![]() Edytowane przez Martusia1992 Czas edycji: 2010-06-04 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
16.
sukienka,firma H&M. rozmiarowo na 146. 17. BARDZO różowy strój kąpielowy. 18. top. szer. 31cm. dł. 40cm. 19. różowa tunika. rozmiar L. 20. t-shirt. firma Lee Cooper. rozmiar L.
Kocham fretki ![]() Edytowane przez Martusia1992 Czas edycji: 2010-06-05 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
dokladka
![]()
Kocham fretki ![]() Edytowane przez Martusia1992 Czas edycji: 2010-06-03 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
up,up,up!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.