![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Zazdrośnice XII - topimy jesienne smutki w kieliszku smakowej wódki :)![]() ![]() Ruszamy z kolejną częścią! ![]() ![]() ![]() Drogie Panie – już dwunasta poprzez wsie i poprzez miasta wieść się niesie, nadstaw uszu że jak w Panu Tadeuszu ksiąg dwanaście – na Soplicę! rozpisały Zazdrośnice. I w zasadzie dość obficie zazdrość płynie nam przez życie a w obrębie naszej paczki dokarmiamy ją jak kaczki. Barman! Polej na rozgrzanie bo nam w wątku marzną Panie Niech nam na jesienne smutki nigdy nie zbraknie wódki! Drogie Panie – za Teżetów i za wszystkich tych facetów którzy warci są toastu… Dobiłyśmy do dwunastu!!! [Szatanica] Stała lista najfajniejszych Zazdrośnic pod słońcem: Caroline1920 Cholernarejestracja Cocaine Essence Cuciola Gwiazdeczka172 Evelineau E.J. Honey_Girl Jagaaaa Janis_ Kamila2006 Kika17 Koszkaa Kropla deszczu Lagunaaa m a d e i r a Magda1706 Mmalinowa zielone_oko Myszunia19 Nafiyqa oh Mandy Paprif PurBlanka Rebelious RedLipstick Sztanica1989 Sweetish wilczyca *Wanilia* Yellowsunshine Nasza wesoła gromadka posiada także prywatny KLUB przeznaczony na bardziej intymne sprawy. Do tej pory dość łatwo można się było do niego dostać. Z powodów takich, a nie innych, bardziej lub mniej znanych, ogłaszamy, iż tymczasowo (do odwołania) zawieszamy przyjmowanie do klubu. W związku z powyższym uprzejmie prosimy o niewysyłanie próśb dotyczących przyjęcia. Dziękujemy ![]() Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-09-06 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice XII - topimy jesienne smutki w kieliszku smakowej wódki :)
jupiiiiii jestem pierwsza ;D no to co tam slychac laseczki ?
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() i znów jest okazja do picia! ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jestem!
![]() Gwiazda dopisz mnie tam do listy ![]()
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Tym razem i ja się napiję ![]() ![]() Jak patrzę na tagi: miłość, plotki, seks, zazdrość to padam ![]() ![]()
#8 |
Zadomowienie
|
jestem tez
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym wątku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja już w czwartek odlatuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dopiszę dopiszę, ogółem to bym ją zrekonstruowała jakoś
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
#14 |
Zadomowienie
|
hej ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dobra poniewaz nie mamy zadnego tematu to ja na rzuce a przy okazji mi pomozecie.
sprawa juz dluzszy czas sie toczy i dotyczy mojej kolezanki. ma 23 lata i nigdy nie miala faceta, ten fakt bardzo jej przeszkadza. mozna powiedziec ze ma z tego powodu depresje (lekką) miewa utraty dobrego humoru, potrafi sie tak zdołowac ze szok. Wynika to pewnie z tego ze wiekszosc kolezanek juz z facetem, chodzi na randki spotkania a ona nic. Nie to zeby sie nie starała, regularnie chodzi na imprezy, zagaduje facetow, dba o siebie, jest madra i no stara sie ale nie wychodzi. nie ma powodzenia. byc moze z powodu jej sporej niesmialosci i tego ze nie nosi ubran w rozmiarze S tylko L. mam sie dzis z nią spotkac i pewnie uplynie ten czas na jej użalaniu jak to zle i smutno. jak myslicie co mam jej poradzic? jak wkrecic ja w jakis zwiazek nawet dla zabawy. nie ukrywam, ze jej smutki z tego powodu troszke mnie irytują bo ona tym faktem sie strasznie przejmuje, jej opisy na gg, innych portalach, ma konta na wszystkich stronach gdzie mozna kogos poznac, kiedys chciala zeby jej facet byl madry wyksztalcony z autem, przystojny a dzis? mowi "niewazne jaki byleby był" ;/
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro widzisz, że powodem jej niepowodzenia moze byc jej wygląd, a konkretniej figura , moze zaproponuj jej wspólne chodzenie na aerobik? Ale nie z jakąś tam sugestią. Powiedz, ze chciałabys poprawic sobie kondycję i fajnie by było, gdyby ci potowarzyszyla, bo samej to tak troszke drętwo. Nie od dziś wiadomo, że wysyiłek fizyczny w naturalny sposob dodaje nam wigoru, poprawia ogolne samopoczucie itd. Myśle wiec, ze to złoty środek na jej problemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
kamila zaproponuj jej lepiej wizytę u psychologa lub terapeuty, bo stwierdzenie, że nieważne jaki, aby był świadczy o wysokim poziomie desperacji i kompleksach. Jak sama siebie nie polubi to i nie znajdzie prędko nikogo. A jak znajdzie to pewnie uczepi się go, zamęczy i będzie w jeszcze większej desperacji.
Czy jest bardzo gruba, czy też po prostu ma spory biust, biodra, pupę, jest proporcjonalna? Bo jeśli to drugie to myślę, że rozmiar nie ma znaczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja myślę że jej problem polega na tym że szuka na siłę, jeśli się da to spróbuj może jej wytłumaczyć że jak jest sama to ma wolne pole do popisu? może flirtować z kim chce itd? podejrzewam (może błędnie) że każdy facet którego spotka i z którym pogada nawet przez minutę wydaje jej się potencjalnym kandydatem na partnera i to jest jej zguba - z każdą porażką (w jej mniemaniu - nie skończenie rozmowy związkiem) dołuje się jeszcze bardziej...
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma spory biust ale i brzuszek, ramiona dosc ubite, no widac ze nie jest szczupla ale nie jest jakąs kulką tylko no kawał baby ![]() brak jej wiary w siebie pewnosci, przekonania ze jest wartosciową osobą i musi sie cenic. bywalo juz tak ze tanczyla z jakims kolesiem w klubie powiedzmy 30 minut po czym on sie oddalał albo jechal do domu a ona szla ryczec do kibla bo nie wzial od niej numeru a ona juz sie nastawila na cos wiecej ![]() pomysle nad areobikiem bo tez by mi sie ruch przydal ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem tak, ja kiedyś też nie miałam TŻta, dość długi czas byłam sama, a koleżanki wkoło wszystkie kogoś miały. Ja wiem, co to za uczucie, słuchać jak kumpele się chwalą, że były tu, tam, że dostały to siamto... Tez miałam doły, wpadałam w swego rodzaju depresję. Cóż możesz jej doradzić? Niech podejmie walkę ze swoją nieśmiałością. Z czego ona wynika? Z niskiej wartości i braku pewności siebie? Z pwoodu wyglądu? W necie można znaleźć fajnego faceta (sama jestem tego przykładem), ale niech ona się rozejrzy bardziej w swoim otoczeniu, piszesz że chodzi na imprezy, ok, ale może niech się zapisze na jakieś zajęcia językowe, może jakiś klub pasjonatów czegośtam, nie wiem co macie za ofertę tam u Was. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie tak jest! kazdy facet co sie do niej usmiechnie jest dla niej juz praktycznie jej facetem, kazdy facet co zagada zatanczy w klubie odbierany jest przez nia jak przyszly facet, a jak ją oleje to ona tygodniami wyplakuje to w poduszke ![]()
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tyle że moja to wysoka szczupła laska, tylko w stosunku do facetów zachowuje sie trochę dziko. Mówi nawet, że bedzie zakonnicą. No cóż... ![]() Ja nie wiem co jej mam mówić, bo samo 'bądź cierpliwa, jeszcze znajdziesz super faceta' nie wystarcza.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba to i to. ona mi mowi "ty znalazlas faceta a masz mniejsze cycki niz ja jak to mozliwe"? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Nie zwalałabym wszystkiego na karb jej rozmiaru. Zresztą czy rozmiar L to jakaś zbrodnia? Same się rozejrzyjcie wokół-ja znam kilka przykładów dziewczyn naprawdę mało urodziwych, które mają super facetów, bo po prostu są ciekawymi osobami i mają poczucie własnej wartości. Mam też przyjaciółkę która jest super szczupła(chciałabym mieć taką figurę), śliczna, mądra i ciągle sama...
Ona musi wyjść przede wszystkim z tej desperacji, zmienić sama o sobie zdanie. Nie wierzę, że schudnie parę kg i nagle wszystko będzie widzieć w różowych barwach, aczkolwiek zadbanie o siebie jej nie zaszkodzi. Naprawdę polecam psychologa głównie ze względu na to, żeby nie popsuła tego związku jeśli już jej się trafi. Aaa i faceci w rozmowie z nią, kontakcie mogą tą desperację wyczuwać i dlatego być może uciekają... Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-08-30 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyna ma grubszy problem z postrzeganiem zarówno siebie jak i świata dookoła. Chyba, że mówiła to o cyckach w żartach ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę balsamem na kompleksy jest ruch. Nigdy nie zapomne jak zarąbiscie sie czułam (zeby nie napisac dosadniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a któraś z Was napisała, że polecić wizytę u psychologa... myślę że taką osobę jeszcze bardziej zdołuje taka propozycja - bo wątpię żeby skorzystała z takiej rady
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ![]() wiem ze psycholog by sie jej przydal, czasami naprawde potrafi niezle zepsuc atmosfere jakims komentarzem typu "brzydsze i gorsze ode mnie dziewczyny maja facetow co oni w nich widza? a ja czekam i zaden na mnie nie leci" od pazdziernika ide z nia na areobik juz o tym z nią gadalam, mysle ze to wplynie jakos na postrzeganie samej siebie. jej ogolnie jej rozmiar nie przeszkadza. dołuje sie tylko na basenie, gdzie wokol same szczuple. uwaza ze skoro ma duzy biust to kazdy facet powinien na nią lecic (lubi go eksponowac, nosi spore dekolty). jednak no badzmy szczerzy cycki to nie wszystko. wsrod modelu dziewczyn kumpli tż panuje "zapotrzebowanie" na fajne i zgrabne. wiec raczej odpadają. ja mysle ze powinna wlasnie popracowac nad samooceną. uwierzcie tyle razy juz jej tlumaczylam a ona zawsze swoje ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-08-30 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, ze to kombinacja na siłę trochę, ale czego sie nie robi dla przyjaźni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.