|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Inglot+Gliss Kur
Mam do wymianki następujące rzeczy...
1. Cielista szminka Inglota nr 262(użyta 2 razy...choć lubię cieliste szminki ta jest dla mnie zbyt cielista...) 2. lakier inglota 02M tzw "oddychający" ..kolor nr 634 ciepłą śliwka (w sklepie wyglądał na brąz wpadający w fiolet...użyty tylko 3-4 razy) 3. Odzywkę Gliss Kur do włosów matowych i łamliwych w sprayu..lubię ją ale znalazłam lepszą do swoich potrzeb Chętnie wymienię na lakier w kolorze brązu, kawy z mlekiem lub mleczny lakier typu french. Ale inne propozycje też rozważę. Zużycie lakieru i odżywki widoczna na zdjęciu(nie używam ich do czasu wymiany, więc zużycie się nie zwiększy!) DOKŁADKA: Woda toaletowa Avonu Incadessence (zostało 2/3) Woda toaletowa Avonu "vivality by liivbotanicals" zużycie 1/5 DOKŁADKA *cienie Essence ,limitowanka PURE BEAUTY,nr 01 Honey bun (kilka razy użyty, lekko wytarty szlaczek) *Cienie vipery tri -tone nr 138, dostałam w prezencie /kolor sprawdzony na ręce i tyle, *błyszczyk Avonu glezewear metalic ,kolor rosebram(zostało 3/4 *szminka MISS SPORTY kolor:kiss me, użyta Kilka razy-źle dobrałam kolor *Jedwab joanny (zużycie minimalne..łatwo nie oddam bo w sumie nie musiałabym oddawać ![]() *Mgiełka truskawkowa avonu (zostało troszkę ponad połowę, chętnie wymienię na inną mgiełkę avonu) Mozaika rozświetlająca vipery-wersja jasna...wytarcie widoczne na zdjęciu
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-06-16 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot+Gliss Kur
cos u mnie za szminke?
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej, moze cos za lakier?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
lakier sally hansen?
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- clinique?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
szminkę inglota za krem clinique? słabo to widzę...
pozdrawiam
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no to trudno..to podziękuję
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Woda YR truskawkowa mi się podoba!
![]() A co ty byś chciała?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za lakier i szminke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za wszystkie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
oj już czuję że się dogadamy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Agniesia666; najbardziej chciałabym maseczkę z pomidora i te potrójne cienie inglota niebieskie..do tego szampon shauma myślę że te 3 za moje 3 byłoby uczciwie ![]() Zamiast shaumy mogłabym wziąć krem do rąk eva natura...albo smackers cocacola Sprawa do uzgodnienia ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-06-14 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lady of Harley-Davidson
|
maseczke z pomidora i cienie inglot oddam bez problemu, natomiast z schauma jest taka sprawa ze zaczelam jej uzywac i jest jej troche malo juz ;/ zapomnialam zaznaczyc w watku. chetniej bym Ci oddala krem eva + smackersa coca cola (chcesz tego w sztyfcie vanilla cola czy w blyszczyku o smaku normalnej coli?)
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba wszystko i na pewno mogę oddać wodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() lece na pw ![]() sztyft jest o smaku waniliowej, blyszczyk o smaku normalnej :P to sztyft czy blyszczyk? ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to moze błyszczyk ode mnie za któras z wód Avon Woda toaletowa Avonu Incadessence (zostało 2/3)
Woda toaletowa Avonu "vivality by liivbotanicals" zużycie 1/5
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dokładka 1 post
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.