![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() coś szaleonego
witam wszystkich
![]() mam może takie troche dziwne pytanie do was... co zrobiłyście szalonego dla albo ze swoim TZ? ![]() pytam, bo chciałam zaskoczyć mojego TZ xD ale zbytnio nie mam pomysłu ![]() z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: coś szaleonego
Moja koleżanka na urodziny zafundowała swojemu Tż skok na bungee.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
astro-loszka
|
Zamówiłam dla niego piosenkę z dedykacją w radiu. Nie wiem, czy to aż takie szalone
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Z moim obecnym TŻ-tzw. "lodzik"w pociągu, a z moim byłym seks na ławce w parku,nocą,kiedy wracaliśmy przez park z imprezy
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pocałowałam go na drugiej randce ![]() ![]() ![]() Zaczęliśmy być ze sobą od zaraz. Zauroczenie, chemia wszystko od 1-wszego wejrzenia. To było szalone ![]() Okantowaliśmy znajomych i rodziców i w ogóle wszystkich i na sylwestra zaszyliśmy się w zaciszu hotelowego pokoju. Chciałam mu zrobić niespodziankę (striptiz) i wszystko byłoby spoko gdyby nie to, że mój stanik, którym się chciałam seksownie zamachnąć wylądował na palących się podgrzewaczach. Przez chwilę było bardzo gorąco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najfajniej było jak zapomniałam na imprezę rodzinną wciągnąć majtki na pupę. Ubrałam pończochy, sukienkę. Full elegancja a po majtaski miałam iść do łazienki, ale tu dzwonek do drzwi, Tż szybciej przyjechał, ja w mig się pakuje i sru... Siedzimy już u niego... A mnie olśniło i mówię mu do ucha (cholera zapomniałam ubrać majtek) a ten do mnie: mam Cię zabrać do łóżka czy pożyczyć bokserki ![]() ![]() ![]() ![]()
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2010-05-18 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
My kiedyś uprawialiśmy seks w pociągu
![]() ![]()
![]() |
#10 |
mj
|
.
. Edytowane przez marta1210 Czas edycji: 2016-09-23 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty się śmiej... Jak ja potem się musiałam nagimnastykować, żeby tata Tż mnie do tańca nie wyrwał. Taki dyskomfort czułam. Więc Tż prawie z parkietu nie schodził i czuwał nad moją gołą pupą. (jakkolwiek głupio to nie brzmi ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
mj
|
.
. Edytowane przez marta1210 Czas edycji: 2016-09-23 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Przeprowadziłam się do niego po trzecim spotkaniu
![]() A bardziej w temacie - skoczcie ze spadochronem ![]() Polećcie gdzieś razem (jesli kasa jest problemem, upoluj bilety w promocji), np do Wenecji, czy Rzymu ![]() Kochaj się z nim na ławce w parku : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
genialne kobitki jesteście, subskrybuję :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Urządziłam mu urodziny w parku- mini tort, świeczki, szampan, czapeczki i trąbki króre po wypiciu szampana trochę nadużywaliśmy
![]() Albo krzyczenie z peronu trzeciego na drugi "R. kooooooochaaaaam Cieeee!!!" "cooooooooo?!" "koooooocham" "aaaaaaa! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Świetne historie!
![]() Kiedyś mój były przyjechał po mnie z kieliszkami, Picolo, pizza i pojechaliśmy spontanicznie nad jezioro, na romantyczna kolacje na dzikiej plaży a później tańczyliśmy do wieczora bez muzyki... ehhh super Kiedyś owinęłam się czerwoną kokardką i tak czekałam na chłopaka, a pozniej zrobilam mu maly striptease... Jako prezent na święta. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie tak mysle ze nie robilam zbyt duzo takich szalonych rzeczy, w sumie nic mi do głowy nie przychodzi.
Ehh chyba musimy z moim troche zaczac sie wygłupiac ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A apropo kartek kojarzycie kartki z sheepworldu? Kupiłam kartkę na której była ta owieczka i chyba z milion razy napisane tęsknię
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
ale fajnieeee z tym jeziorem, ja zawsze jak planuję coś takiego to szczegóły zabijają mój spontanizm- i jak potem wrócimy? trzeba zabrać ciepłe kurtki na wieczór, robale będą gryzły...Albo jak sobie wymyślę że będziemy się np. kochać w parku, to libido szlag trafił i pupa zbita... teraz, jak mam potrzebę szaleństwa (zainspirowana trochę wątkiem) to zimno i mokro na dworze:/
a co tam! coś jutro wymyślę... może potem napiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ukradliśmy w nocy drzewo sąsiadowi z szopki, żeby zrobić sobie ognisko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja jestem w trakcie tworzenia kalendarza na 2011 rok, z moimi zdjęciami. program specjalny juz sciagnelam, jeszcze musze zdjec kilka dorobic, bo kilka juz mam. wszystkie są dosc odwazne, stylizacja marylin monroe na przyklad, jakies na lozku w futrze samym itd.
Jak juz wszystkie zdjecia (12 ![]() ![]() ![]() zapomnialam dodac, ze to wszystko jako prezent dla mojego faceta, ten kalendarz cały znaczy sie ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ja planuję kiedyś TŻ zrobić niespodziankę , która będzie wyglądała następująco :
od drzwi wejściowych do kuchni ułożę ze świeczuszek strzałkę. pozapalam wszystkie świeczki . strzałka będzie kończyła się przed moim blatem w kuchni. a na blacie będę siedziała ja w dość skąpym ubranku. ![]() ![]() ![]() ![]() albo ostatnio na urodziny zrobiłam mu też małą niespodziankę. zaprowadziłam go na górę do mojego pokoju itam podarowałam mu malutki prezent, przeprosiłam go, że tak skromnie i tłumaczyłam, że naprawdę nie wiedziałam co mu kupić. (w prezencie był łańcuszek , żel pod prysznic i cukierasy) po chwili poprosiłam go żeby zszedł ze mną na chwilę na dół. przed salonem zasłoniłam mu oczy i wprowadziłam go do pokoju. na stole było ułożone serce z czerwonych i białych świeczek i naleśniki z nutellą w postaci serca. ![]() ![]() ale czy to wszystko szalone jest to nie wiem. ![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj tak, z majtkami sie zgadzam, czesto to stosuje, glownie latem oczywiscie a z szalonych moim zdaniem - wspolne tatuaze, TZ z wytatuowanymi oldschoolowymi rozami z wstega z moim imieniem, starsznie to obciachowe, ale slodkie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze za czasow studenckich , mając 10 zl w kieszeni ukradlismy w sklepie kawior, slimaki i truskawki po czym za posiadane 10 zl kupilismy najtanszego szampana poszlismy nad jezioro i zajadalismy sie tym wszystkim popijajac ochydnym szampanem
![]() ![]() ![]() jak TZ mieszkal za granica nic mu nie mowiac wsiadlam w salolot i zrobilam mu niespodzianke stajac przed jego drzwiami w samym plaszczu( ciuchy sciagnelam na lotnisku w kibelku i jechalam tak taksowka ![]() ![]() Rowniez na studiach, urzadzilismy zawody w piciu absyntu , a pozniej stwierdzilismy ze romantycznie bedzie wziac slub ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Szalone ekscesy z moim eks, to przede wszystkim dziki seks, na trawniku w ogrodzie (w dzień, o maj gad
![]() ![]() ![]() Obecnego tż zaciągnęłam w ciemną bramę i wycałowałam z całych sił, a potem za godzinę zapytałam jak ma na imię, bo nie pamiętałam ![]() Przepłynęliśmy na materacu dmuchanym (takim przeźroczystym) z jednego brzegu jeziora na drugi, tzn. ja leżałam, a on płynął i popychał materac z zawartością (mną i alkoholem) ![]() Weszliśmy razem na bardzo wysoką czereśnię - ja z lękiem wysokości, ale przy tż nabieram odwagi ![]() Uzupełniał moje braki do egzaminu praktycznego z prawa jazdy swoim własnym samochodem ![]() I jeszcze inne, bywały nawet karalne, dlatego nie opiszę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Szalone pomysły (o ile nie równają się z trwałym uszczerbkiem na zdrowiu) to jeden z najfajniejszych aspektów życia!
![]() Ja o swoich nawet nie opowiadam.... ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
tż-et chciał mnie wrzucić w ubraniu do basenu a ja złapałam go za szyję i wpadliśmy razem
![]() jak malowaliśmy pokój zaczęliśmy się brudzić żółtą farbą, również po włosach ![]() seks na balkonie u mojej babci podczas gdy ona była w domu bo nie mogliśmy się powstrzymać ![]() ![]() i wiele innych rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.