coś szaleonego - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 21:27   #1
Melindaaa
Przyczajenie

Talking

coś szaleonego

witam wszystkich
mam może takie troche dziwne pytanie do was... co zrobiłyście szalonego dla albo ze swoim TZ?

pytam, bo chciałam zaskoczyć mojego TZ xD ale zbytnio nie mam pomysłu

z góry dziękuję za odpowiedzi
Melindaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 22:02   #2
Diversification
Rozeznanie

Dot.: coś szaleonego

Moja koleżanka na urodziny zafundowała swojemu Tż skok na bungee.

61 kg - ... - 50 kg
dam radę!

Diversification jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 22:24   #3
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melindaaa Pokaż wiadomość
witam wszystkich
mam może takie troche dziwne pytanie do was... co zrobiłyście szalonego dla albo ze swoim TZ?

Najbardziej szaloną rzeczą, jaką zrobiliśmy razem było to, że zaczelismy byc ze sobą

A tak serio Ja lubie mu robic kulinarne niespodzianki- np. na urodziny zrobiłam mu jego ulubione pyzy z mięsem, tylko w wersji XS i ułożyłam z nich na półmisku napis "100 lat" Było jeszcze kilka rzeczy, ale to zależy, co dla kogo jest szalone...

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 22:27   #4
linaya
astro-loszka

Zamówiłam dla niego piosenkę z dedykacją w radiu. Nie wiem, czy to aż takie szalone
Stary 2010-05-18, 22:37   #5
krolowakiczu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość
Zamówiłam dla niego piosenkę z dedykacją w radiu. Nie wiem, czy to aż takie szalone
ja też i nie dali na antene

28.09.2010

krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 22:52   #6
czerwony_balonik
Zadomowienie

Z moim obecnym TŻ-tzw. "lodzik"w pociągu, a z moim byłym seks na ławce w parku,nocą,kiedy wracaliśmy przez park z imprezy obydwie opisane wyżej czynności wynikły z mojej inicjatywy i w obydwu przypadkach moi faceci (obecny i były) byli baaaaardzo zadowoleni, oraz bardzo pozytywnie i miło zaskoczeni
Stary 2010-05-18, 23:02   #7
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melindaaa Pokaż wiadomość
witam wszystkich

Pocałowałam go na drugiej randce Dyskoteka tańce przytulańce a ja leciutko zawiana (na przyjemnej reklaksującej bani). To było głupio-szalone

Zaczęliśmy być ze sobą od zaraz. Zauroczenie, chemia wszystko od 1-wszego wejrzenia. To było szalone

Okantowaliśmy znajomych i rodziców i w ogóle wszystkich i na sylwestra zaszyliśmy się w zaciszu hotelowego pokoju. Chciałam mu zrobić niespodziankę (striptiz) i wszystko byłoby spoko gdyby nie to, że mój stanik, którym się chciałam seksownie zamachnąć wylądował na palących się podgrzewaczach. Przez chwilę było bardzo gorąco To nie było szalone to było głupie, a ja straciłam mój ulubiony stanik Więc striptiz tak Bardzo miła niespodzianka. Tylko uważać co się robi (można się ewentualnie wyrąbać zdejmując pończochy To kumpela przerobiła)

Najfajniej było jak zapomniałam na imprezę rodzinną wciągnąć majtki na pupę. Ubrałam pończochy, sukienkę. Full elegancja a po majtaski miałam iść do łazienki, ale tu dzwonek do drzwi, Tż szybciej przyjechał, ja w mig się pakuje i sru... Siedzimy już u niego... A mnie olśniło i mówię mu do ucha (cholera zapomniałam ubrać majtek) a ten do mnie: mam Cię zabrać do łóżka czy pożyczyć bokserki. Dowcipniś się znalazł. To nie było zaplanowane, ani szalone, ale muszę stwierdzić, że świadomość, że nie mam majtek sprawiła, że chodził taki słodko nakręcony cały wieczór A jak w nocy było fajnie, jak mógł owemu nakręceniu dać ujście Więc pomysł działający na wyobraźnię to chyba jest

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...

Edytowane przez zagubiona89r
Czas edycji: 2010-05-18 o 23:03
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 23:09   #8
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Najfajniej było jak zapomniałam na imprezę rodzinną wciągnąć majtki na pupę. Ubrałam pończochy, sukienkę. Full elegancja a po majtaski miałam iść do łazienki, ale tu dzwonek do drzwi, Tż szybciej przyjechał, ja w mig się pakuje i sru... Siedzimy już u niego... A mnie olśniło i mówię mu do ucha (cholera zapomniałam ubrać majtek) a ten do mnie: mam Cię zabrać do łóżka czy pożyczyć bokserki. Dowcipniś się znalazł. To nie było zaplanowane, ani szalone, ale muszę stwierdzić, że świadomość, że nie mam majtek sprawiła, że chodził taki słodko nakręcony cały wieczór A jak w nocy było fajnie, jak mógł owemu nakręceniu dać ujście Więc pomysł działający na wyobraźnię to chyba jest
Wow Muszę to wypróbowac Zainspirowałas mnie

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 13:10   #9
zabcia331
Raczkowanie

My kiedyś uprawialiśmy seks w pociągu Ale kiedyś też wylecieliśmy w trakcie mszy z kościoła po to tylko żeby pojechać do kina 100 km Taki spontan. W sumie mało miałam szalonych przeżyć.
Stary 2010-05-19, 13:21   #10
marta1210
mj

.

Edytowane przez marta1210
Czas edycji: 2016-09-23 o 22:43
marta1210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 13:29   #11
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1210 Pokaż wiadomość
Fajny pomysł, ale..
wybacz ale tak mi się jakoś wesoło zrobiło jak sobie wyobraziłam jak człowiek musi być zaskoczony i jaką musi mieć minę jak dostaje takiego nagłego "olśnienia"

Ty się śmiej... Jak ja potem się musiałam nagimnastykować, żeby tata Tż mnie do tańca nie wyrwał. Taki dyskomfort czułam. Więc Tż prawie z parkietu nie schodził i czuwał nad moją gołą pupą. (jakkolwiek głupio to nie brzmi)

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 13:36   #12
marta1210
mj

.

Edytowane przez marta1210
Czas edycji: 2016-09-23 o 22:43
marta1210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 13:48   #13
Soso
Zakorzenienie

Przeprowadziłam się do niego po trzecim spotkaniu )

A bardziej w temacie - skoczcie ze spadochronem
Polećcie gdzieś razem (jesli kasa jest problemem, upoluj bilety w promocji), np do Wenecji, czy Rzymu

Kochaj się z nim na ławce w parku :
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 18:55   #14
ninfomane
Raczkowanie

genialne kobitki jesteście, subskrybuję :P
ninfomane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 19:02   #15
Seeensi
Raczkowanie

poszłam z nim w pogo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 19:29   #16
Jackie Brown
Przyczajenie

Urządziłam mu urodziny w parku- mini tort, świeczki, szampan, czapeczki i trąbki króre po wypiciu szampana trochę nadużywaliśmy
Albo krzyczenie z peronu trzeciego na drugi "R. kooooooochaaaaam Cieeee!!!" "cooooooooo?!" "koooooocham" "aaaaaaa! ja Ciebie teeeeeeż!!!" no niby zwykłe coś a cieszy czasami też wysyłam mu kartki pocztowe, mimo że mieszkamy w tym samym mieście... ale szaleństwo, nie
Jackie Brown jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 20:41   #17
bojkotka
Raczkowanie

Świetne historie!

Kiedyś mój były przyjechał po mnie z kieliszkami, Picolo, pizza i pojechaliśmy spontanicznie nad jezioro, na romantyczna kolacje na dzikiej plaży a później tańczyliśmy do wieczora bez muzyki... ehhh super

Kiedyś owinęłam się czerwoną kokardką i tak czekałam na chłopaka, a pozniej zrobilam mu maly striptease... Jako prezent na święta.
bojkotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 20:49   #18
KarolaKG
Zakorzenienie

A ja sobie tak mysle ze nie robilam zbyt duzo takich szalonych rzeczy, w sumie nic mi do głowy nie przychodzi.
Ehh chyba musimy z moim troche zaczac sie wygłupiac

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 20:52   #19
zagubiona89r
Zakorzenienie

A apropo kartek kojarzycie kartki z sheepworldu? Kupiłam kartkę na której była ta owieczka i chyba z milion razy napisane tęsknię A po otwarciu (nie pamiętam dokładnie) coś w deseń: dalej czytasz tą kartkę? Powinieneś już u mnie być. (no generalnie nie pamiętam jak leciało, ale było o tym, że ma przyjechać). Rzecz jasna przyjechał Akurat byłam upaprana mąką bo robiłam ciasto A on nie uprzedził bo jak go kartka nagli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 21:08   #20
Jackie Brown
Przyczajenie

ale fajnieeee z tym jeziorem, ja zawsze jak planuję coś takiego to szczegóły zabijają mój spontanizm- i jak potem wrócimy? trzeba zabrać ciepłe kurtki na wieczór, robale będą gryzły...Albo jak sobie wymyślę że będziemy się np. kochać w parku, to libido szlag trafił i pupa zbita... teraz, jak mam potrzebę szaleństwa (zainspirowana trochę wątkiem) to zimno i mokro na dworze:/
a co tam! coś jutro wymyślę... może potem napiszę
Jackie Brown jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 21:11   #21
hryzotemis
Zadomowienie

Ukradliśmy w nocy drzewo sąsiadowi z szopki, żeby zrobić sobie ognisko
hryzotemis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 21:44   #22
fiolka400
Raczkowanie

Ja jestem w trakcie tworzenia kalendarza na 2011 rok, z moimi zdjęciami. program specjalny juz sciagnelam, jeszcze musze zdjec kilka dorobic, bo kilka juz mam. wszystkie są dosc odwazne, stylizacja marylin monroe na przyklad, jakies na lozku w futrze samym itd.
Jak juz wszystkie zdjecia (12) zrobie to wydrukuje na papierze fotograficznym zepne tak fajnie zeby wygladalo to jak profesjonalny kalendarz ciekawe jaki bedzie efekt koncowy
zapomnialam dodac, ze to wszystko jako prezent dla mojego faceta, ten kalendarz cały znaczy sie
Stary 2010-05-20, 08:12   #23
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
A apropo kartek kojarzycie kartki z sheepworldu? Kupiłam kartkę na której była ta owieczka i chyba z milion razy napisane tęsknię A po otwarciu (nie pamiętam dokładnie) coś w deseń: dalej czytasz tą kartkę? Powinieneś już u mnie być. (no generalnie nie pamiętam jak leciało, ale było o tym, że ma przyjechać). Rzecz jasna przyjechał Akurat byłam upaprana mąką bo robiłam ciasto A on nie uprzedził bo jak go kartka nagli
Z podobnych rzeczy, to kojarzę kartę (coś a'la Visa) na buziaki dla okaziciela - kupiłam kiedyś w nicci
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 17:11   #24
Sylvviiaa
Zakorzenienie

ja planuję kiedyś TŻ zrobić niespodziankę , która będzie wyglądała następująco :
od drzwi wejściowych do kuchni ułożę ze świeczuszek strzałkę. pozapalam wszystkie świeczki . strzałka będzie kończyła się przed moim blatem w kuchni. a na blacie będę siedziała ja w dość skąpym ubranku. a później to już wiadomo co. zobaczymy czy mi sie to uda.

albo ostatnio na urodziny zrobiłam mu też małą niespodziankę. zaprowadziłam go na górę do mojego pokoju itam podarowałam mu malutki prezent, przeprosiłam go, że tak skromnie i tłumaczyłam, że naprawdę nie wiedziałam co mu kupić. (w prezencie był łańcuszek , żel pod prysznic i cukierasy) po chwili poprosiłam go żeby zszedł ze mną na chwilę na dół. przed salonem zasłoniłam mu oczy i wprowadziłam go do pokoju. na stole było ułożone serce z czerwonych i białych świeczek i naleśniki z nutellą w postaci serca. podarowałam mu wtedy drugi, większy prezent. był bardzo zaskoczony. więc niespodzianka mi się udała.

ale czy to wszystko szalone jest to nie wiem.
Stary 2010-05-20, 17:28   #25
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hryzotemis Pokaż wiadomość
Ukradliśmy w nocy drzewo sąsiadowi z szopki, żeby zrobić sobie ognisko
buahhahahaah za***iste
Cytat:
Napisane przez fiolka400 Pokaż wiadomość
Ja jestem w trakcie tworzenia kalendarza na 2011 rok, z moimi zdjęciami. program specjalny juz sciagnelam, jeszcze musze zdjec kilka dorobic, bo kilka juz mam. wszystkie są dosc odwazne, stylizacja marylin monroe na przyklad, jakies na lozku w futrze samym itd.
Jak juz wszystkie zdjecia (12) zrobie to wydrukuje na papierze fotograficznym zepne tak fajnie zeby wygladalo to jak profesjonalny kalendarz ciekawe jaki bedzie efekt koncowy
zapomnialam dodac, ze to wszystko jako prezent dla mojego faceta, ten kalendarz cały znaczy sie
myslalam o tym, chcialam jechac na profesjonalna sesje do jednego fotografa az na sląsk, wlasciwie to myslalam, zeby kazde zdjecie zrobil ktos inny i dac do drukarni, ale to malo szalone

oj tak, z majtkami sie zgadzam, czesto to stosuje, glownie latem oczywiscie

a z szalonych moim zdaniem - wspolne tatuaze, TZ z wytatuowanymi oldschoolowymi rozami z wstega z moim imieniem, starsznie to obciachowe, ale slodkie
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 18:23   #26
Lea_
Wtajemniczenie

Jeszcze za czasow studenckich , mając 10 zl w kieszeni ukradlismy w sklepie kawior, slimaki i truskawki po czym za posiadane 10 zl kupilismy najtanszego szampana poszlismy nad jezioro i zajadalismy sie tym wszystkim popijajac ochydnym szampanem ale to raczej glupie bylo i karalne nie szalone

jak TZ mieszkal za granica nic mu nie mowiac wsiadlam w salolot i zrobilam mu niespodzianke stajac przed jego drzwiami w samym plaszczu( ciuchy sciagnelam na lotnisku w kibelku i jechalam tak taksowka)

Rowniez na studiach, urzadzilismy zawody w piciu absyntu , a pozniej stwierdzilismy ze romantycznie bedzie wziac slub na szczescie wszystkie koscioly byly pozamykane bo pozno bylo i nie zdazylismy sobie narobic wstydu

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 18:54   #27
Sylvviiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Rowniez na studiach, urzadzilismy zawody w piciu absyntu , a pozniej stwierdzilismy ze romantycznie bedzie wziac slub na szczescie wszystkie koscioly byly pozamykane bo pozno bylo i nie zdazylismy sobie narobic wstydu
hahha, no by pobiło chyba wszystko na głowę.
Stary 2010-05-20, 20:34   #28
makarona
Rozeznanie

Szalone ekscesy z moim eks, to przede wszystkim dziki seks, na trawniku w ogrodzie (w dzień, o maj gad ), w jakiejś uroczej bramie, parapet i te sprawy Ah... ta młodość i głupota zarazem.

Obecnego tż zaciągnęłam w ciemną bramę i wycałowałam z całych sił, a potem za godzinę zapytałam jak ma na imię, bo nie pamiętałam

Przepłynęliśmy na materacu dmuchanym (takim przeźroczystym) z jednego brzegu jeziora na drugi, tzn. ja leżałam, a on płynął i popychał materac z zawartością (mną i alkoholem)

Weszliśmy razem na bardzo wysoką czereśnię - ja z lękiem wysokości, ale przy tż nabieram odwagi

Uzupełniał moje braki do egzaminu praktycznego z prawa jazdy swoim własnym samochodem

I jeszcze inne, bywały nawet karalne, dlatego nie opiszę

Nasz czas oczekiwania
makarona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 20:49   #29
fleur05
Zadomowienie

Szalone pomysły (o ile nie równają się z trwałym uszczerbkiem na zdrowiu) to jeden z najfajniejszych aspektów życia!
Ja o swoich nawet nie opowiadam....

Leczę się z egoizmu.

fleur05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 21:12   #30
narciarka
Rozeznanie

tż-et chciał mnie wrzucić w ubraniu do basenu a ja złapałam go za szyję i wpadliśmy razem
jak malowaliśmy pokój zaczęliśmy się brudzić żółtą farbą, również po włosach
seks na balkonie u mojej babci podczas gdy ona była w domu bo nie mogliśmy się powstrzymać na szczęście nas nie przyłapała

i wiele innych rzeczy

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości