![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wielkie zmiany w życiu, zmiana wyglądu...
Witajcie!
![]() Zwykle udzielałam porad, a dziś chciałam poprosić Was o podpowiedź co do mojego wyglądu. W moim życiu wiele zmian (niestety smutne sprawy) i zaczynam życie od nowa. Chcialabym coś może zmienić... Teraz jestem w UK, ale za tydz. jade do Polski na wakacje i mam zamiar odwiedzić fryzjera. Zapuszczałam dlugo włosy, zawsze miałam czarne,teraz są ciemna brązowe. Myślałam o zmianie koloru, może balejaż jasny, może z czerwienią... Jak myślicie? Załączam foty,mam teraz jak na focie z uniformie, mam grzywke troche na bok i włosy za ramiona... Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wielkie zmiany w życiu, zmiana wyglądu...
Pierwsze co przyszło mi na myśl to prosta grzywka i włosy w odcieniu ciemnej czekoladki
![]() Podetnij troszkę końcówki, żeby wyrównać włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może to dobra idea, miałam kiedyś taką.
Mama ochotę na coś nowego , może jasnego , ale nie chce przekombinować... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
na pierwszej fotce wygladasz jak kate perry : )
myślę, że dobrze byłoby Ci w kolorku karmelowym (załącznik) i w prostej grzywce 'na kleopatrę' ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja też uważam, że w prostej grzywce byłoby ci do twarzy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1241961079 mi się podobasz na tym zdjęciu ;] konkretny mejkap + super włoski.
Masz trójkątny kształt buzi, więc właśnie służą Ci fale. Wg mnie w prostych włosach nie będziesz wyglądać za dobrze... Natomiast jeśli chodzi o grzywkę, to taka na boczek ok - w gęstej prostej mogłabyś przytłoczyć swoją urodę... Koloru też bym nie zmieniała ;] jeśli naprawdę coś chcesz zrobić, poeksperymentuj z refleksami i pasemkami, byle nie zbyt jasnymi, bo to wygląda tandetnie... (tak, ze 304 tony w którąś stronę... jakiegoś kasztana albo średniego brązu ;])
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Może soczewki zamiast okularów?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Na zdjęciu gdzie leżysz wyglądasz super
![]() ![]() Kolorek włosów mógłby być jeszcze jaśniejszy. Karmel jest dobrym pomysłem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Moim zdaniem..
Włosy brązowe , takie jak orzechowy brąz on nie jest Ciemny albo coś od karmelu i jak na próbe powinnaś zwykłą szamponetką zrobić i sprawdzić jak byś wyglądała. Końcówki podciąć grzywke , hm tu na kleopatre ładnie by Ci było ale najlepiej tak jak masz na 1 załączonym zdjęciu. ![]() Zamiast okularów soczewki , może jakiś kolor tych soczewek? Przeżuć się na inne kosmetyki puder rozświetlakący , nabłyszczający tusz , szminki ciemny róż taak jak masz na zdjęciu lub lekka czerwień , niekiedy dla odmiany może brązowe. Co do cieni i kredki , zależy w czym gusujesz.. Może maluj się cieniem raz dla odmiany kredką (czarną ogólnie , lub na okazje do stroju ) cieni także używaj na górze i na dole .. Może niekiedy jakoś łądnie zepnij włosy jakiś kok , kucyk? Masz tipsy? Jak nie to też możesz sobie zrobić , czy tam malować paznokcie na koloty takie jak czerwień , mocny róź , ciemny brąz. ![]() Styl , jaki masz styl ?! Najlepiej niekiedy założyć coś sportowego pokazać innym , że zmieniłaś się a niekiedy coś eleganckiego i sexownego. ; -* Napisz jeszcze jakieś szczegóły , ja oczywiście zajrze tu jeszcze. Pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- i co do włosów jeszce , raz prostuj raz faluj , raz kręć ; )) Albo popróbuj i zobacz w jakich Ci jest najładniej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Wielkie dzięki!
Co do stroju to zostane przy tym co jest, zastanawialam sie nad wlosami tylko. Ja wroce od fryzjera pokaze co wydumalam ![]() Dziekuje za wszelkie rady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
nowy nabytek - grzywka :)
Witam,
pytalam jakis czas temu o rade, potem mialam jasne pasemka ale wrocilam do czarnych wlosow. Od wczoraj mam grzywkę, ale mam powazna wątliwosc czy to byla mądry pomysl... Ocencie szczerze ![]() Irytuja mnie te wlosy dlugie, placza sie, wychodza i dumam ze moze je zatne jak wroce do PL czyli za miesiec. Moze bob lub cos do ramion... Moze macie jaka ide na to. Nosze okulary co idan na fotkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dot.: nowy nabytek - grzywka :)
zdecydowanie dwie pierwsze fotki najlepsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Z grzyweczka jest fajnie
![]()
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC ![]() Zapuszczam wloski ![]() o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Myślę, że grzywka to trafiony pomysł, do twarzy Ci w niej
![]() Długość włosów mi się podoba, jednak wiem, że takie potrafią być uciążliwe. W długości do ramion również powinno Ci być ładnie. A nad delikatnym rozjaśnieniem do np. ciemnego brązu nie myślałaś ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam
![]() Niedawno mialm jasniejsze taki balejaz wieloodcieniowy brazowy, ale jakos sie zle w tym czulam, ja lubie swoje czarne wlosy w sumie i wrocilam. Mysle ze zetne je ale rowaze brąz raz jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
najlepsze jest pierwsze zdj, bardzo ładnie Ci w grzywce, na 3 zdj przypominasz moją sorke od geografii ;D
ja bym nie skracała, ewentualnie lekko podcieła ale jeśli Ci przeszkadzają włosy długie to zetnij nie ma co się męczyć . Mi się Twoje czarne włosy podobają, kolor bym zostawiła w spokoju ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a mi się najbardziej podoba 5 zdjęcie-grzywka na bok i proste włosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
popieram pomysł z bobem, będzie Ci w nim do twarzy
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
w grzywce fajnie. skroc wlosy do brody i zmien oprawki, bo te czarne obramowanie u gory wydaje sie jakies ciezkie, nie wiem nie pasuja ci one..
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
po 2 zdjęciu to widać że powinnaś mieć krótkie włosy do brody
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
według mnie fajnie by ci było z półokrągłą grzywką ale długą.... dłuższą od tej... za brwi... lub z grzywka na ukos...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
bob, długośc jak na zdjeciu drugim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Drugie zdjecie, na ktorym przytrzymujesz wlosy z tylu ,jest najlepsze wg mnie. Na pozostalych jakos tak bez ksztaltu, troche jak nauczycielka.
Mnie tez draznily moje dlugie wlosy, obcielam za ramiona i odetchnelam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Przefarbować czy lepiej nie kombinowac?
Witam Was,
mam pytanko, czy dobrze wyglądałabym w blond? Chodzi o to, że już mi się znudziły ciemne włosy ktore mam od dawna i myslalm o zmianie... Na foto obecna fryzurka i ewentualna propozycja... Co sadzicie? Dzieki wielkie za porady! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przefarbować czy lepiej nie kombinowac?
Moim zdaniem w blond wyglądasz o wiele lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mogłabyś wyglądać dobrze tylko brwi masz bardzo ciemne. To naturalne czy je przyciemniasz? Przy blondzie musiałabyś mieć jaśniejsze. Ładnie Ci w krótkich włosach
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Brwi to henna, mam jasne naturalnie, dziekuje za porade
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Moderator
|
A jakä masz karnacje i z natury odcien wlosöw.
Z blondem mozesz spröbowac,jesli nie bedzie pasowac to zawsze mozesz przyciemnic ![]() Sädzäc po symulacji to mysle ze bedziesz slicznie wyglädac.Musialam Troche z Twojä karnacjä sie pobawic z balansami kolorystycznymi nie za mocno bo bylo za siwe ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Nowa krótka fryzurka naprawdę bardzo udana!!
![]() Wyglądasz stylowo i z klasą! Makijaż też świetny. A czy blond? Na symulacji wygląda to nieźle przy tych jaśniejszych brwiach. Taki aniołek wyszedł troszkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ogromnie dziekuję
![]() Mam jasną karnacje, opalam się prawie na róż i mam jasnobrazowe włosy - taki mysi kolor... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.