|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Lakiery do włosów ;)
Ostatnio byłam na imprezie. Przed nią, oczywiście długo ślęczałam nad układaniem włosów. Żeby była idealna i najważniejsze - maksymalnie trwała. Użyłam więc lakieru [nie mało
![]() ![]() Dlatego - jakie lakiery do włosów polecacie ? Jakie wytrzymują i najdłuższe imprezy ? Które sprawią że prostowane [czy w inny sposób układane włosy] naprawde takie zostaną ? Bardzo proszę o wasze rady i doswiadczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lakiery do włosów ;)
przesadzilas z lakierem to 1. 2 lakier sie naklada jak wrzyzura jest jusz ulorzona.3 nailepiej na se modelijesz wloski to naipierw daj pianki czy tam zelu.po midelowaniu szyszarka i szczotka do modelowania jak jusz masz ulorząna fryze to mozesz sprzyskac lakierkiem ale to jusz tylko tak delikatnie.tak ja muwilem zadurzo lakieru czym wiencej tym bardzie potem jak wloski sie ruszaja robisie siano wiedajesie za durzo lakierku.
pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no to co zrobić,żeby maksymalnie utrwalić fryzurę ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nic tszeba uwarzac jak sie bawi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.