|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Metamorfoza Kierunku Życia
Od dłuższego czasu słucham reggae. Jeszcze niedawno oprócz tego słuchałam również innej muzyki. Teraz kompetnie się oddałam temu gatunkowi muzyki... Powód- u mnie w domu się nie przelewało. Jestem młoda, jestem dzieciakiem i nie wstydzę się o tym mówić. Od zawsze muzyka była w moim życiu odecna bo jej obecność była i jest wręcz konieczna. Jestem osobą którą od zawsze wyśmiewano, poniżano i wykorzystywano. Jestem naiwna, słaba psychicznie co dużo ludzi wykorzystało. Ostatnio spadłam chyba najniżej jak mogłam... Nakotyki, alkohol, papierosy, towarzysto. Przestałam się uczyć, źle traktowałam rodziców, bardzo mocno zroniłam osobę która zreszta cały czas mnie kocha. Ta muzyka powoli mnie wyciąga z tego dołka. Czuję to. Czuję przekazanie tej muzyki. Ciężko jest mi się podnieść ale powoli staram się reggae mi w tym pomaga. Teraz postanowiłam oprócz całowitego oddania się tej muzyce zmienić nieco styl bycia, ubierania się. Chcę również przez to dołączyć do grupy ludzi, którzy mówią o tym że trzeba wierzyć. Trzeba być silnym i nie wstydzić się płakać gdy czujemy się samotni i pytać o drogę. Żyć mimo jakiemuś sprzeciwieniu się innym.
Postaniowiłam zrobić sobie warkoczyki (zapraszam do innego mojego postu odnośnie tej fryzurki ![]() ![]() ![]() Dziekuje wszystkim którzy przeczytali ten post i tym którzy mi pomogą swoim zdaniem. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Metamorfoza Kierunku Życia
nie potrzeba reaggge i przebieranek by być dobrym człowiekiem i dorosnąć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziewczyno to jest przecież Twoje życie, ubieraj sie w to co lubisz i w czym akurat dobrze się czujesz. Nikomu nie wolno się w to wtrącać.
przecież najważniejsze byś żyła w zgodzie sama ze sobą. Jestes jedyna i niepowtarzalna , nikogo nie naśladuj i nie przejmuj się opiniami innych.To Twoje życie - nie ich. (najłatwiej być kopią kopii) Wyraź siebie ubraniem i bądź sobą ! A regaee to cudowna muza i fajnie ,że ma na Ciebie pozytywny wpływ. 3maj się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Fajnie, że znalazłaś coś co Cię z tego 'dołka' wyciągnie. Ale żeby zmienic siebie, swój styl bycia nie potrzeba wcale zmieniac się zewnętrznie, ważne jest jaka będziesz a nie jak będziesz wyglądac.
Ale wiadomo każdy czasem potrzebuje zmiany, zastanawiam się tylko czemu mówisz, że reakcja ludzi pewnie nie będzie pozytywna. Czasem nie warto patrzeć na innych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Każdy z nas w pewnym momencie swojego życia może upaść, albo po prostu się zmienić, sztuka w tym by nauczyć się powstawać;p powodzenia;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.