|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Metamorfoza Pimpolinki
Hej dziewczyny
![]() Chciałabym w sobie coś zmienić tylko nie wiem co.... Chciałabym wyglądać lepiej poradźcie ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Metamorfoza Pimpolinki
Po pierwsze- idź do kosmetyczki i zrób porządek z brwiami, po drugie- masz śliczne oczy, które warto podkreślać, a po trzecie- zrobiłabym coś z włosami. Nie wiem, czy myślisz o farbowaniu, ale ja widzę cię w jasnym, karmelowym brązie + nowa fryzura. Niedługo dostaniesz pewnie rady od dziewczyn, które rzeczywiście znają się na rzeczy, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do włosów to właśnie mam zamiar coś zmienić, teraz mam odcień zbliżony do mojego naturalnego. Dziękuję za porady ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
brwi nie muszą byc jakieś mega cienkie, ale na pewno nieco delikatniejsze.
Włoski bym troszkę przyciemniła
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja też radzę Ci wybrać się do kosmetyczki na regulacje brwi.
Co do makijażu, to bardzo ładnie wyglądasz na ostatnim zdjęciu. Za to makijaż z pierwszego zdjęcia nie jest zbyt korzystny dla Ciebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A co z kolorem włosów? muszę przyznać,że kolor strasznie szybko mi się nudzi i zniszczyłam sobie włosy tymi ciągłymi zmianami,ale teraz już prawie rok nie farbuje,a włosy ścięłam więc są zdrowe...
Załączam kilka zdjęć. ![]() jeszcze jedno ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-05-21 o 16:59 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ciemne włosy. W blondzie zupełnie mi się nie podobasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ale masz piękne oczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
tutat wyglądasz niesamowicie ładnie! więc proponuję takie włosy i takie podklreślenie oczu ! nie podobasz mi się strasznie na Twoim pierwszym zdjęciu, nie pasuje kredka do Ciebie,a bynajmniej użyta nie w ten sposób.
![]() i brwi kochana, brwi ! ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
faktycznie oszałamiająco wyglądasz w ciemnych włosach!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To zdjęcie w ciemnych włosach to ze studniówki
![]() Właśnie nie wiem czy jasne czy ciemne, wiem,że chcę zmienić kolor bo mój jest taki nijaki, podoba mi się jeszcze taki bordo,ale próbowałam uzyskać taki kolor i wychodziły mi albo krwisto czerwone albo czarne z polyskiem czerwonym ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- A czy taki kolor i taki kształt brwi by mi pasowały? http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fryzura345298.htm
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Rewelacyjnie w ciemnych włosach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dla mnie w ciemnych włosach wyglądasz prześlicznie.
W blondzie trochę cukierkowo, jakoś tak nijak. Ostatnie zdj to z studniówki jest cudne. Co do koloru w linku jakos zupełnie mi sie nie podoba, brwi sa ok. Ale fryzura tam beznadziejna.
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
czy ja wiem. myślę, że brwi by pasowały.
aczkolwiek jakbyś poszła to kosmetyczka by Ci doradziła jaki kształt i grubość brwi do Twojej buźki ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Daje jeszcze normalne zdjęcie w ciemnych włosach bo tamto to ze studniówki i robione przez fotografa
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
MAsz bardzo ładne rysy twarzy ja Ci proponuje tak jak moje poprzedniczki zrobić porzadek z brwiami ale co do włosów lepiej żebyś na ciut cimniejszy kolor malowala od naturalnego ale może z 2 lub 1 ton bo im ciemniejsze włosy tym bardziej Twoja twarz moze wyglądać smutno chociaż bardzo ładnie Ci w ciemnym ale po co sobie dodawać lat tobie wystarczy naturalność
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
O losieeee! Jakie Ty masz przepiękne oczy! Ile ja bym dała za takie!
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
naprawdę bardzo ładnie Ci w tych ciemnych włosach
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Tylko nie blond-giniesz w nim.
Wg mnie ciemniejszy karmel bedzie Ci pasowal. Brwi nie za cienkie! Zrezygnuj z tej czarnej kredki: brazowa badz grafitowa na gornej powiece powinna wystarczyc. Jaki masz tak naprawde kolor oczu, bo na jednych zdj. sa niebieskie, na innych jakies takie szaro-zielonkawe? Pod spodem 2 zdjecia z wyregulowanymi brwiami i rozjasnionymi partiami oczu (tzn. tam gdzie byly obrysowane kredka) Na ostatnim przyciemnilam buzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Wiem, wiem,że z brwiami muszę zrobić porządek, nie zabijcie mnie,ale moja mama jest kosmetyczką
![]() ![]() A oczy mam w sumie takie zielono-brązowe, te niebieskie to szkła kontaktowe. Dziękuję za zdjęcia, obiecuję,że wyreguluję te brwi ![]() A może wiecie jaki mam typ urody? Jakie odcienie do mnie pasują? I jak powinnam się malować? Wiele z was napisało,żeby odrzucić czarną kredkę,a ja ją bardzo lubię ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Ile masz lat? Mocne czarne kreski bardzo Cię postarzają. Ja postawiłabym na miękką brązową kreskę (robioną kredką nie linerem i nie wewnątrz powieki).
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
jak dla mnie czarna kreska wokol oczu zupelnie CI nie pasuje, sproboj malowac dolne kreski lekko, do polowy oka, zeby je otworzyc i oczywiscie gorna kreska eyeliner, jeszcze bardziej uwydatni Twoje piekne oczy
![]() masz bardzo ladne rysy twarzy! jesli chodzi o kolor wlosow to zdecydowanie braz-ale nie cieply braz... powiedzialabym nawet, ze chodzi mi o platynowy braz, nie wiem czy widzicie moja wizje ![]() ![]() podpisana posiadaczka czarnych megadlugasnych wlosow, marzaca o naturalnym brazie ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- i bron booze nie reguluj SAMA brwi! marsz do kosmetyczki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Może się zdziwicie,ale umiem regulować brwi, robić na nich henne. Umiem, tylko nie umiem sobie, zawsze regulowałam brwi koleżankom,a do swoich nie miałam nigdy wizji, jak powinny wyglądać
![]() Ktoś się pytał ile mam lat - w tym roku kończę 20, mówicie,że mnie postarza,a wszędzie jak chcę kupić piwo czy wejść na dyskotekę to pytają mnie o dowód,ale dobra kupię brązową kredkę i spróbuję ![]() Ja bym chciała jakiś balejage, zawsze o tym marzyłam,a nigdy nie było pieniezy i tak jakoś kupowałam zwyłą farbę i tyle...... tylko nie wiem jakie kolory teraz, bo same brązy to niee już bym wolała jeden kolor. ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
w ciemnych wlosach wygladasz mega pieknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
W ciemnych włosach cudnie! Nie mogę się napatrzeć, kolorek pięknie współgra ze ślicznymi oczętami
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
masz racje, splukuje sie... dlatego zafarbowalam na czarno i za nic franca nie chce sie splukac :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.