|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapraszam! Ubrania, buty, biżuteria.
BALERINKI Audrey Ballet firmy 80%20
(przywiezione z NYC) Buciki są złote - w dużej części świecą brokatową powłoką. Na przodzie mają wdzięczny guziczek jako ozdobę. U dołu guziczka znajduje się gumka, dzięki której balerinki lepiej układają się na stopach. Mają miękkie wkładki. Balerinki zwężają się ku przodowi - dlatego dziewczyny, które mają szersze stópki czy też wysokie podbicie, proszę o szczególne zastanowienie! Ja właśnie dlatego nie będę ich nosić, poza okazało się, że są jednak za duże... ![]() Wkładka ma równe 25,5cm, co odpowiada rozmiarowi 9 w rozmiarówce US, a Europejskiemu 40. Buty były założone dwa razy. Nie więcej ani mniej! Wkładka w prawym buciku ma "kręskę"/"zadrapanie"-widoczne (jeśli się przyjrzysz) na załączonym zdjęciu. Wymienię je na rzecz tak samo prawie nieużywaną (lub kilka rzeczy o mniejszej wartości). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
SPÓDNICA firmy Orsay. Metka na zdjęciu.
Spódnica jest jasna, beżowa, ma wyszywany wzór również beżową nitką oraz zakładki z przodu i z tyłu. Jest z dość cienkiego materiału ( 55% wiskoza, 45% len) i przyznaję, że niestety dość gniecącego się. Długość zakrywa całe uda. Z tyłu zapinana na około 20cm ekspres. Noszona kilka razy, ale w stanie idealnym - bez zmechaceń, zaciągnięć. Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2010-05-27 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
BIŻUTERIA
1. Komplet - naszyjnik i bransoletka. Nie noszone. 2. Czarna bransoletka - połączona rzemykiem. Dość luźno opada na dłoń. Stan bdb. 3. Kolorowe szturówki ![]() 4. Ozdoba na szyję z koralików - przylegająca do skóry. Stan bdb. 5. Kolczyki plastikowe. Nie noszone. 6. Smyczka ![]() 7. Kolczyki plastikowe - czarne zużytkowane ![]() 8. Naszyjnik z krzyżykiem. Stan db. 9. Naszyjnik biało-czarny + bransoletka. W bransoletce koraliki łączone gumką. Taki misz-masz. Ale może komuś się podoba ![]() 10. Komplet 3 bransoletek - zieleń, fiolet, brąz. Troszkę mają rysek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za baleriny?
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za balerinki z 1 postu ? odpisz u mnie
![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275001005 i te ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.