|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Coś na zakończenie roku szkolnego
A więc...
![]() Zacznę od początku. Jestem w trzeciej kl. gimnazjum. Pani dyrektor właśnie poprosiła mnie, abym ja, jako przewodnicząca szkoły, zorganizowała coś na koniec roku szkolnego, jako takie pożegnianie trzecich klas. Wiem, że do końca jeszcze parę miesięcy, ale rozumiecie jak to jest. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coś na zakończenie roku szkolnego
Tylko Ty masz nad tym myślec? Nie przesadzajmy, chyba macie jakiś samorząd szkolny zeby Ci pomogł?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tak mamy, ale... chce mieć wogóle jakiś zamysł jak to ma wyglądać, zanim zorganizuje jakieś "spotkanie". A poza tym już mówiła,m kilku osobom, żeby pomyślały nad tym, więc nie tylko ja...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
up up <prosi>
Edytowane przez kwadratowa do kwadratu Czas edycji: 2009-01-15 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a może byście coś zatańczyli?
albo zrobili filmik z życia szkoły, ja kiedyś latałam z kamerą po klasach jak były lekcje. fajnie ludzie reagowali. ja tam się nie znam. może coś mi przyjdzie do głowy jak się położę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Filmik to super sprawa.
Może być też jakiś wystep- patrz you-tube studniówki ![]() ![]() poza tym można zrobić wierszyki na nauczycieli. Jak chcesz podaj mi nazwisko nauczyciela, czego uczy i czym sie charakteryzuje(np. ostry, wymagający,zabawny, wyjatkowo urodziwy, litościwy) a pomoge takie wierszyki ułożyć tak zeby grono szanowne sie nie obraziło. My na koniec szkoły daliśmy też nauczycielon karykatury zrobione przez koleżankę- do dzis je wspominaja a minelo 6 lat
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś znalazłam w internecie scenariusz na zakończenie III klasy
![]() ![]() EDIT: Znalazłam np. coś takiego: http://eduseek.interklasa.pl/artykul...da/3779/idc/3/ Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2009-01-16 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Kiedyś w mojej szkole przygotowali oskary. I jeszcze prosili nauczycieli o komentarze przy wręczaniu. Były śmieszne, były chamskie. - takie przedstawienie zamiast akademii. Tam było 10 kategorii typu "diamentowa piła", albo "magiel". A kto dostanie oskara decydowali uczniowie tydzień wcześniej w wyborach
![]() Była też familiada. Prowadzący, uczestnicy. Ale uczestnikami były znane postaci, doda na przykład. Przesłuchanie talentów. Znaczy casting na gwiazdę do przedstawienia na koniec roku. (wiesz, że niby takie niereżyserowane xD) I tam było mnóstwo występów, taniec- hip-hop, w parach, śpiewanie, kabarety, - ładnie to było przedstawione, podobało mi się. parodiowanie nauczycieli - ale to ostrożnie, żeby nikogo nie urazić. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
UP UP!
![]() Chciałam założyć nowy wątek. Ale znalazłam ten. Macie jeszcze może jakieś pomysły ? ![]() Proszę o pomoc ! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.