|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Konto młodzieżowe
Chciałabym otworzyć sobie młodzieżowe konto wbanku. Czy mogłybyście mi coś polecić? Mam na oku izzyKONTO w mBanku. Co o nim sądzicie? Myślę, że się na nie zdecyduję, ale chciałam usłyszeć najpierw wasze opinie... Tutaj jest link do wniosku więc możecie sobie poczytać:
http://www.*****************/linkfor...2291/product/7 Może nawet któraś z Was jeszcze się zdecyduje ![]() wiem, że ten wątek z pewnością był już poruszany, ale jestem nowa i nie potrafię jeszcze swobodnie się tutaj poruszać. Bardzo dziękuję za pomoc ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Konto młodzieżowe
Hej,
to zależy, gdzie mieszkasz i do czego potrzebujesz konta. IzzyKonto jest bezkonkurencyjne pod względem opłat - nie zapłacisz nawet grosza, o ile oczywiście nie wykupisz sobie jakichś dodatków (wszystkie bankomaty, smsy, ubezpieczenie, itd). mBank ma generalnie mało wpłatomatów, więc jeżeli mieszkasz w małym mieście, to będziesz mieć problem z bezprowizyjną *wpłatą* pieniędzy na konto (chociaż w każdej żabce zrobisz to za 2 zł - a o żaby już łatwiej ![]() Generalnie - jeżeli nie mieszkasz w małym mieście, lub mieszkasz w takowym, ale nie przeszkadza Ci brak wpłatomatu, to mBank jest bezkonkurencyjny. Pozdrawiam! Edytowane przez CrazyEddie Czas edycji: 2010-05-26 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.