|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wisiorek z muszli POMOCY!
Witam dziewczyny, niedawno pozyczylam od kolezanki wisiorek z muszli ktorego zdjecie zamieszczam ponizej, niestety upadl mi na ziemie oraz pekl, prosze o podanie mi miejsca/strony internetowej w ktorym moglabym go kupic. Prosze o szybka pomoc!
http://yfrog.com/fvdsc01087dj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wisiorek z muszli POMOCY!
nie rozumiem, nie możesz po prostu powiedzieć o wszystkim koleżance, przejść się z nią do sklepu i kupić nowy? naprawdę myślisz że ona się nie zorientuje że oddasz jej inny?
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
chce kupic dokladnie taki sam niestety byl dla niej bardzo wazny i musze go odkupic dlatego prosze o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
przecież nie znajdziesz identycznej muszli. Po za tym jak jest dla niej w jakiś tam sposób ważny to czy cały czy nie myślę, że chciałaby go z powrotem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
in love with life
|
I dlatego ja nie pozyczam kolezankom waznych dla mnie rzeczy, ani od nich nic nie pozyczam.
Ciezko bedzie znalezc identyczny. Nie wiem gdzie mozna taki kupic. Byc moze dowiesz sie od kolezanki gdzie go kupila.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, ze trudno bedzie odkupic identyczna muszle, ale w ostatecznosci mozesz napisac na przyklad tutaj:
www.neptunea.pl Powinni wiedziec, jaki to rodzaj muszli i czy jest gdzies dostepna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Raczej nie uda Ci się znaleźć identycznej muszli, one się od siebie różnią, a jeśli to ważny przedmiot dla koleżanki - pewnie pozna nawet niewielkie różnice... (poza tym nie wiem czy to nie masa perłowa, a nie muszla)
Nie wiem, poszukaj może w różnych galeriach hand made. Ale myślę, że tak czy inaczej będziesz się musiała przyznać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.