|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Oddam za to wiele! zajrzyj ;)
Drogie wizażanki, szukam kilku rzeczy, za które jestem w stanie oddać pół wątku
![]() Jeśli komuś spodoba się coś u mnie i jednocześnie ma ochotę na wymianę za coś z mojej listy, to zapraszam serdecznie. - Perfumy Tommy Hilfiger 'Dreaming' & Naomi Campbell Seductive Elixir. - róż do policzków - pędzle - Czarne kredki do oczu, eyelinery - korektor - różne peelingi do twarzy, ciała, stóp - żel do kąpieli z Lirene - żel do mycia twarzy, najchętniej antybakteryjny - balsam do ciała z Garniera - krem czysta skóra A z Garniera - maseczki oczyszczające/ regenerujące/ wygładzające do twarzy - maść na blizny - kremy do stóp i rąk - płyn dwufazowy do demakijażu - masło do ciała, chętnie jakieś owocowe - lakiery do paznokci (odcienie czerwonego i malinowego, butelkowa zieleń, pudrowy róż, morelowe) - szczotka do włosów. + wszystko inne co mi wpadnie w oko. ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam za to wiele! zajrzyj ;)
ja mam poza wątkiem nowy róż LOreal Blush Delice kolor sandalwood veil
![]() zaraz zerkne czy coś znajdę w zamian ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Witaj. Ja mam wygladzajaca maseczke "Ryz i Sake" Planet SPA z Avon ("peel off"), moge sie za cos wymienic. Maseczka uzyta dwa razy. Jezeli jestes zainteresowana daj znac na prywatna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam jednak, a masz jakieś kosmetyki poza wątkiem?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.