|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
petting
Postanowiłam z chłopakiem ,ze zaczniemy uprawiać petting
powiedzcie mi czy baliście sie tego pierwszego razu?wstydziliscie sie nagości?
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2010-05-18 o 15:04 Powód: przywrocenie tresci |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: petting
Nie, rozebrał mnie a ja sikałam z podniecenia po prostu.
Jeju i nie miałam rozważań pt "dnia 19 maja rozpocznę petting" tylko po x czasie bycia razem, to po prostu samo wyszło a ja nie stawiałam oporu :P |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Zakladam ze autorka ma 15 lat, wiec nie wysmiewajmy sie z niej.
Proponuje po 1: mimo wszystko pomyslec o zabezpieczeniu (na wszelki wypadek) bo nie zawsze na peetingu sie konczy. Po 2: przejrzec watki - bylo naprawde duzo watków na ten temat. Jest chyba nawet zbiorczy o ile sie nie myle. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli jest się dojrzałym i gotowym do uprawiania wszelkich form seksu oraz pieszczot, to nie istnieje nic takiego jak strach i wstyd.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Nie, nie bałam się, ufalam mu i wiedziałam, że chcę rozpocząć właśnie z nim poznawanie naszych ciał.
Nie rozumiem wypowiedzi nie których osób na tym wątku, jeśli zamierzają nie wnieść nic do tematu a z ironią wypisywać swoje jakże "mądre" wypowiedzi to niech robią to gdzie indziej.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie wyśmiewam, a to że ktoś ma 15 lat to nie ma żadnej różnicy - moze miec 20 moze meic 15 ale decyzja o rozpoczęciu życia intymnego zobowiązuje do posiadania pewnej wiedzy.
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Jezu i jaka znów ironia? Napisałam jak było, po prostu bach bum cyk cyk i koniec. Nie przygotowywałam się specjalnie, dziewczyna właśnie o to pyta ;| |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam się wstydziłam, ale to dlatego, że rozpoczęłam pieszczoty z nieodpowiednią osobą i w ogóle, mówiąc kolokwialnie (ale nie dosłownie!) od d**y strony. Ani się na to nie przygotowywałam, ani o tym myślałam, samo wyszło, jakos dziwnie tak.
Moim zdaniem, jeśli się wstydzisz, to znak, że jeszcze nie czas. Poczekajcie. Nie umawiajcie się na konkretny termin - jutro się widzimy i zaczynami pieścić! Nie, bądźcie spokojny, nie spieszcie się, powoli poznawajcie swoje ciała, dotykajcie się przez ubrania, potem w bieliźnie... całujcie każdy skrawek swojego ciała, nie skupiajcie się od razu z okolicami intymnymi. Kiedy już będziecie gotowi na to, by się rozebrać, nie rzucajcie się od razu do okolic intymnych, poczekajcie, oglądnijcie się, oswójcie z nagością, z widokiem nagiego ciała ![]() Masz dużo czasu na odkrywanie świata pieszczot, nic ci nie ucieknie Jesli będziesz o tym myśleć i stresować się to ciężej ci będzie podniecić się
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, strach, wstyd i stres moze się pojawić to normalne przed czymś nowym i nieznanym. Najważniejsze jest to , żeby nie robić nic wbrew sobie. Tylko to na co ma się ochotę
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Wcześniej rozmawialiśmy o tym,a potem tak nagle wyszło.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Nic takiego nie planowaliśmy, samo wyszło
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
byla impreza, lato, plener, byl browar, my gowniarze, odeszlismy sobie z nowo poznanym kolega na strone i dawaja zeby bylo smieszniej minelo 10 lat, a on nadal ma do mnie starszna slabosc i regularnie sprawdza, czym wolna i mozna probowac
Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-18 o 10:22 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nagości się nie wstydziłam
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Kochałam go (tak przynajmniej wtedy mi się wydawało), więc się nie wstydziłam, nie bałam, tylko czekałam jak się to wszystko rozwinie. Było baaardzo przyjemnie, spontanicznie, romantycznie i spokojnie
Daj się ponieść emocjom, rób to co podpowiada Twoje ciało, dotykaj tak, jak sama chciałabyś być dotykana, a będzie cudownie
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
U mnie tak samo. Bez przygotowań, bez rozmyślań co i jak.
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też bez przygotowań
Wszytko przyszło samo i stopniowo poznawaliśmy swoje ciała A jak ktoś już wyżej napisał warto pomyśleć o jakiejś antykoncepcji bo nie zawsze na pieszczotach się kończy
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Tak jak panie wyżej - bez przygotowań, na spontanie
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
to wychodzi spontanicznie i nie ma się czego bać.. uwielbiam jak mój TŻ mnie rozbiera.. warto jest poznawać sowje ciała- jest to bardzo przydatne w późniejszym czasie
a o zabezpieczeniu jak już dziewczyny napisały warto pomyśleć..
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Nie bałam się, bo zupełnie się tego nie spodziewałam. Nigdy wcześniej o tym nie myślałam, tż mnie zaskoczył... Nie wstydziłam się, ale to tylko jego zasługa, bo jeszcze przed moim tż miałam opory przed bliższymi kontaktami z płcią przeciwną. Uważam, że mimo wszystko powinniście pomyśleć o zabezpieczeniu, bo nigdy nie wiadomo jak bardzo będziecie mieć na siebie ochotę
lepiej zapobiegać
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Mysmy stopniowo odkrywali swoje ciała, tak jak ktoś mówił- najpierw przez ubrania, pozniej przez bielizne, a w końcu byliśmy nago... Wszystko wychodziło spontanicznie...
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
haha, ja swoj pierwszy petting miałam na 1 spotkaniu z byłym chłopakiem.. przyznam ze to dosyć dziwne, możecie nawet uznać ze zdecydowanie puszczalskie, bo za szybko, ale ciesze sie że tak wyszło, bo przezylam z nim świetny związek ; ) Stało się to w KINIE
pełno ludzi w około, ale nikt nic nie widział ^^ Rączki do majteczek i siuuu. Przede wszystkim nie bolało mnie to ani ciut, być może ze względu na to że każdy jego dotyk np. po nodze bardzo mnie podniecał Było bardzo przyjemnie, ja oczywiscie robiłam mu to samo. Niczego sie nie bój!
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też stało się to spontanicznie. Za kazdym razem bylo spontanicznie w zasadzie
![]() Pamiętam że za którymś razem on do mnie szepnął ''kochaj się ze mną'', ale ja wolalam najpierw pojsc do gina po tabletki :p
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

powiedzcie mi czy baliście sie tego pierwszego razu?wstydziliscie sie nagości?