|
|
#1 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Wiosenny wątek ;) RóżnościWitam w moim wątku ![]() Odpisuję u siebie - rozmowę ciągnę na tym wątku, gdzie się zaczęła. Wymianę adresów traktuję jako gwarancję wymianki. MOJA WISH! Mam na wymiankę ![]() 1. Eveline, Termoaktywne Serum Wyszczuplające, Została ok. połowa z 250 ml. Otwarty dwa miesiące wcześniej, Ważna do 27.03.2012. Bardzo dobre opinie na KWC.MA66IE 2.Avon, Nail Experts, Soft Cutitles Warming Scrub, Rozgrzewający peeling do usuwania skórek, 30 ml, tylko testowany, otwarty ok. 15.02.2010, ważny przez rok. 3. Eveline, Slim Extreme 3d, Brązujący Balsam do Ciała z kompleksem nawilżającym, 250 ml, cały, raz użyty testowo na nogi.MA66IE 4,5. Próbki różnych kremów - wszystkie świeże, (brak Vichy) 6. Próbki perfum In Harmony by Liiv Botanicals Little Black Dress Christian Lacroix Rouge Passion Dance Far Away In Bloom Christian Lacroix Noir Christan Lacroix Absynthe dla Niego Perceive Bond Girl 007 U by Ungaro dla Niej Today Tomorrow Always Gold wymienione 1.Avon, Skin So Soft, Mineral Gems Glamorous Mineral Body Lotion dolce&gabbana 2. Avon, Skin So Soft, Mineral Gems Glamorous Gold Gelled Body Oil asiulka00 3. Marion, Jedwabna Kuracja, Ola86 5.Ziaja, Ogórkowe Mleczko Do Demakijażu, dolce&gabbana 7. Avon, Planet Spa, Marrocan Rose Calming Face Mask. 7medeis Edytowane przez mikia20 Czas edycji: 2010-04-20 o 15:12 |
|
|
|
#2 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dot.: Wiosenny wątek ;) Różności
Kolorówka
1. Fioletowy, metaliczny lakier do paznokci Golden Rose, nr 136. Otwarty miesiąc temu, zużycie minimalne. 2. Perłowy, biały lakier Manhattan, ubytek ok 50 %. 3. Czarny cień do powiek, Pierre Rene, 2 effects. Mam już go ok dwóch lat, cień jest w niezmienionym stanie. Jest bardzo duży i bardzo wydajny. Idealny do smoky eyes, węglowa czerń, z błyszczącymi drobinkami. Bardzo mocny, nasycony kolor.sellena 4. Avon, Nailwear Pro, biały metaliczny lakier, Została połowa, ważny jeszcze przez dwa lata. 5. Astor, Szminka, Ognista Ciemna Czerwień, Zostało ok 1/3 (widać na zdjęciu). Szminka w niezmienionym stanie. 6.Miss Sporty, czerwona konturówka do ust, kilka razy użyta. 7. Miss Sporty, brązowa kredka do oczu, b.mało używana. 8, 9. Cienie My Secret Matt granat i fiolet, zakupione ok dwa miesiące temu, użyte ok trzy razy testowo. fioletowego brak! Wymienione: 12. Avon, Złota Szminka Golden Rose. sentient 3. Inglot, Peeling nails, Lakier podkładowy do paznokci rozdwajających się. . asiulka00 10. Cień My Secret Star Dust, biały świetlisty pyłek. Raz otwarty i użyty testowo. Edytowane przez mikia20 Czas edycji: 2010-05-23 o 10:13 |
|
|
|
#3 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Biżuteria
1. Avon, Eternal Love. Nigdy nie noszona. W pudełeczku. Wisiorek z łańcuszkiem, Bransoletka i kolczyki. anita2103 2. Zegarek Avon, Eternal Love, Nigdy nie noszony. W oryginalnym pudełeczku.antosiek 3. Kolczyki (nie srebrne), nienoszone. 4. Naszyjnik metalowy - nienoszony. 5. Kolczyki Edytowane przez mikia20 Czas edycji: 2010-05-23 o 10:13 |
|
|
|
#4 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Mam z wymianki, ale niestety okazały się za ciemne...
1. Podkład Inglot, prawie cały, na moje oko użyty kilka razy.sellena 2.Korektor Maybelline, kolor Fawn, kilka razy maźnięty. Wymienione Incadessence, Edycja Zimowa, 27ml/30,fanusia92 Edytowane przez mikia20 Czas edycji: 2010-04-20 o 21:49 |
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
4. Eveline, Termoaktywne Serum Wyszczuplające, Została ok. połowa z 250 ml. Otwarty dwa miesiące wcześniej, Ważna do 27.03.2012. Bardzo dobre opinie na KWC.
1. Avon, Eternal Love. Nigdy nie noszona. W pudełeczku. Wisiorek z łańcuszkiem, Bransoletka i kolczyki. cos u mnie? |
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za 4. Eveline, Termoaktywne Serum Wyszczuplające, Została ok. połowa z 250 ml. Otwarty dwa miesiące wcześniej, Ważna do 27.03.2012. Bardzo dobre opinie na KWC.
5.Ziaja, Ogórkowe Mleczko Do Demakijażu, Została ok. połowa (na moje oko więcej) ze 200 ml. Ważna do 05.2011. Dobre opinie na KWC. ?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zegarek i
Avon, Skin So Soft, Mineral Gems Glamorous Mineral Body Lotion Christian Lacroix Noir |
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za serum i maseczkę?
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: Avon, Nail Experts, Soft Cutitles Warming Scrub?
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
postanowienia noworoczne: =>dbam o włosy i paznokcie =>czesciowy Vitarianizm =>cwicze =>medytacja i rozwoj =>pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() drozdze od 24.01.11 wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Trochę rzeczy wybrałam
:Incadessence, Edycja Zimowa, 27ml/30, 1.Avon, Skin So Soft, Mineral Gems Glamorous Mineral Body Lotion (Mineralny Balsam do Ciała "Złocisty Blask" ). Nowy, raz użyty do posmarowania ręki. Data ważności do grudnia 2010. 250 ml. In Bloom Bond Girl 007 Today Tomorrow Always Gold 5.Ziaja, Ogórkowe Mleczko Do Demakijażu, Została ok. połowa (na moje oko więcej) ze 200 ml. Ważna do 05.2011. Dobre opinie na KWC.
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
1.Avon, Skin So Soft, Mineral Gems Glamorous Mineral Body Lotion (Mineralny Balsam do Ciała "Złocisty Blask" ). Nowy, raz użyty do posmarowania ręki. Data ważności do grudnia 2010. 250 ml.
2. Avon, Skin So Soft, Mineral Gems Glamorous Gold Gelled Body Oil (Mineralny olejek do Ciała w Żelu "Złocisty Blask"). Raz użyty (zużycie widać na zdjęciu). Wazny do grudnia 2010. 4. Eveline, Termoaktywne Serum Wyszczuplające, Została ok. połowa z 250 ml. Otwarty dwa miesiące wcześniej, Ważna do 27.03.2012. Bardzo dobre opinie na KWC. 8. Eveline, Slim Extreme 3d, Brązujący Balsam do Ciała z kompleksem nawilżającym, 250 ml, cały, raz użyty testowo na nogi. coś u mnie? |
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Ze szminkami będzie ciężko, bo się kompletnie nie znam na tonacjach ciepłych i zimnych
Obie są raczej delikatne, nie dają mocnego koloru (a przynajmniej nie dały go na moich dość mocno czerwonych ustach Szczotka do włosów jest na pewno nieużywana, nie pamiętam już skąd ją mam, skoro używam grzebieni ![]() Na Spotlight miałam chętną, ale się już nie odzywa, więc musiałabym jeszcze raz się spróbować skontaktować z nią. Incadessence jest bez atomizera?
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Avon - beżowa, Astor - różowa
![]() Tylko tyle jestem w stanie zrobić, operuję w tej chwili tylko aparatem z komórki. (2 zdj przy oknie, 3 z fleszem)
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Co powiesz na balsam avon, mleczko ziaja i próbki:
In Bloom Bond Girl 007 Today Tomorrow Always Gold U by Ungaro dla Niej za szminkę Astora, szczotkę, lakier do paznokci, próbki?
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
1. Avon, Eternal Love. Nigdy nie noszona. W pudełeczku. Wisiorek z łańcuszkiem, Bransoletka i kolczyki.
cos u mnie?
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
a co byś chciała za to:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1270050958 ??
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
proponuje w takim razie za komplet tych gwiazdek
Avon, Eternal Love. Nigdy nie noszona. W pudełeczku. Wisiorek z łańcuszkiem, Bransoletka i kolczyki ode mnie odsypke urban decay, sally hansen odzywka albo ewentualnie zamaiast sally po 5ml z każdego perfumu ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- ok
|
#30 |
|
BAN stały
|
jedynie perfumki mi się podobają:
incadessence za perfumki mogę oddać: 3. Maybelline pure cover stick antibacterial -korektor 40 fawn użyty 3 razy, nie mój kolor 7. Jedwab w płynie L'biotica 14/15 ml 8. Inglot, YSM, Cream Foundation (Podkład równoważący do młodej skóry) 25/30ml bardzo dobre opinie na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...odej-skory.htm |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

:
oraz każdą ilość Hot Couture
Odznaczam rzeczy dla Ciebie i zapraszam na pw