|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Witam kochane wizażanki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zdjęcia ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-05-28 o 14:26 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Metamorfoza Kamili ;)
Moim zdaniem masz rysy twarzy "takiej ostrej laski". Proponowałabym troszkę rozjaśnić włosy (i nie mówię tu o kolorze blond, ale gdybys np. zrobiła sobie ognisto-czerwone, albo jasno-brązowe włoski, mogłoby być ładnie)
![]() Jeżeli chodzi o makijaż, to przede wszystkim "popracowałabym" nad brwiami. Masz jasniutkie i dosc cienkie brwi, a wydaje mi się, że to one nadają charakter kazdego oka ![]() ![]() Takie jest moje ogolne wrazenie ![]()
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a według mnie kolor masz świetny ... popracowała bym nad oczami .. zrób brwi henna i będzie dużo lepiej .. a tak to bardzo mi się podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Wydaje mi się,że ładnie byłoby Ci w jasnym brązie z jakimiś o 2 tony jaśniejszymi refleksami, pasemkami . Polecałabym też asymetryczną grzywkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.