|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Krótkie włoski raz poproszę :)![]() chciałabym poprosić dziewczyny, ktore mają ten fajny programik do przerabiania fryzurek, aby i mnie zafundowały taką przyjemność ![]() Szczególnie interesują mnie fyrzurki krótkie sportowe, ale bedę wdzięczna za każdą "przemianę". ![]() PS. Przepraszam za pierwsze zdjęcie, nie jest zbyt udane, ale nie mam innego, ktore ukazywalo by całą moją twarz w przybliżeniu
![]() |
#2 | ||
Zadomowienie
|
Re: Krótkie włoski raz poproszę :)
Ja dziś całe popołudnie się bawię tym, który ktos podał w jednym z poprzednich wątków
![]() Mam nadzieję, że za żadną się nie obrazisz, ale się tak wciągnęłam, że nie mogłam sobie odmówić eksperymentów. Takich krótkich fryzurek zupełnie nie dało się zrobić, bo wystawały Twoje włoski. A może sobie sama popróbuj na tamtej stronce?
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
W tej z kolam super to dobre na jakies wyjscie zeby wlosow bylo duzo. ale tak powaznie to drugie zdjecie to calkiem calkiem i znow sie utwierdzilam ze brunetki sa ladniejsze od nas blondynek. Po co chcesz obcinac w tym poldlugich ci dobrze, chodz kto wie, brunetki seksi wygladaja we fryzurkach na zapalke dluzsza krotsza to zalezy od ksztaltu twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
No właśnie, chodziło mi bardzioej o takie fryzurki 'ala Hale Berry. Krótkie sexowne fryzurki
![]() Może ktoś ma jeszcze jakąs propozycję??? Baaaardzo ładnie proszę ![]() PS. Żeby nie bylo niedomowień z natury jestem blondynką ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
heh smiesznie, bo slicznie ci w tych ciemnych wlosach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie żartuj! jesteś blondynką z natury? no nie wierzę...o kurczę.ale niespodzianka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
to przy okazji kilka moich propozycji.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
No tak, wiem, ze to niespotykane, ale tak właśnie jest. Jak byłam dzieckiem to pamietam, ze mamie sie obrywało za to, że "jak można tak małemu dziecku włosy farbować"
![]() A ja poprostu taki wybryk natury-czarne oczy, rzęsy i brwi, a włosy jaśniutkie, szczególnie latem niemalże białe ![]() Muszę dodać, że jednak mimo wszystko lepiej czuję się w ciemnych. Niestety nie mam fotki w tej chwili (musiałabym zeskanować). ale pokażę Wam to na przykładzie mojego dziecka (a na drugiej fotce w jasnym baleyagu na górze-więc trochę może
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Moim zdaniem ładniej Ci jednak we włoskach półdługich bo korzystnie modelują Twoją twarz. A kolor i jeden i drugi mi się u Ciebie podoba. Śliczny chłopczyk ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
No tak a ja tak chcialam byc jasna blondynka z ciemnymi oczaki. Jak widze takie male dziewczynki na ulicy z loczkami jak u aniolka i takimi ciemnymi oczkami to wpadam w taki zaczwyt nie umie oczu oderwac, a taj sama jestem ciemna blondynka z jasnymi pasemkami (farbowane hihihi) i szaroniebieskie oczy. Tak juz jest ze wiekszosci z nas wlosy w wieku doroslym ciemnieje i to dziwne ze tobie nie sciemnialy. taka osoba jak ty to typow azima ktorej wlosy ciemnieje i dopasowuja sie do oczu. U ciebie natura chciala inaczej. Mi zaczely ciemniec okolo 17-tego roku zycia w ciemnych mi nie dobrze, naturalne takie mysie, wiec albo wracam do wlosow z dziecinstwa czyli robie pasemka nie ma odrostow wszystko wyglada naturalnie, albo farbuje sie na rubiny czerwienie wisnie mahonie, W zimnych odcieniach kasztanow i czerwieni jest mo do twarzy ale ze po 5 latach mi sie znudzilo to teraz jestem znow blondynka pol na pol naturalna hihihihi. Moze ty tez zrob sobie na tych ciemnych pare czerwonych pasemek brunetki super wygladaja z czerwonymi pasemkami
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
A tak wogole zapomnialam napisac ta ostatnia propozycja ta z tymi rudosciami oczywiscie twoje ciemne wloski i cos takiego jak na tym ostatnim zdjeciu moze nie tak napuszone ale cos w tym stylu. Ja ma podobna i tez pucolowata twarz jak twoja bardziej wpada w kwadrat i takie napuszone na czubku wlosy optycznie wysmuklaja buzke nie widac tak mocno ze szczeka jest szersza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No cóż, tak to jest z nami kobitkami, że chcemy być dokładnie inne niż jesteśmy. Ja całe życie chciałam mieć błękitne i oczy-walczyłam o to zawzięcie nosząc soczewki tego koloru
![]() A co do mojej kolorystyki to muszę Cię zdziwić, bo nie jestem typem "zimy" tylko "jesieni". Wiem, ze zdjęcia tego nie oddają, ale włosy mam ciemny kasztan, oczy też ciepłobrązowe, a cerę brzoskwiniową i piegowatą (co z kolei widac aż za dobrze ![]() I tak szczerze powiedziawszy to nawet nie chcę zmieniac chwilowo fryzury (chwilowo mówię, bo u mnie jak w kalejdoskopie-kamuflażu uczyłyśmy się z koko wspólnie ![]() Bardzo dziękuję za wszystkie sugestie i rady ![]() Pozdrawiam wszystkie wizażanki ![]()
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
to wiem co zrob pasemka w kolorze jajecznicy beda pasowac do ciemnego kasztanu. Typowy jasny blond w zimnym odcienu moze sie gryzsc z kasztanem ale jajecznica super widzaialm takie pasemka pieknie do kogos komu pasuja cieple kolory. ylko musze sie przyznac ze w rzyciu bym nie pomyslalm ze ty "ciepla "jestes bo w tym rozowym wygladasz super a on raczej chlodny kolor jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
EEE, no właśnie chciałam coś w stylu pasemek, tylko niewiem czy to akurat kolor jajecznicy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.