|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
profesjonalne niedrogie szampony polskich firm i nie tylko
mozecie polecic cos ze scandica, chantala albo leo i kallosa ? chodzi mi o takie wieksze litrowe. kupilam stapiz z jedwabiem ale strasznie placze wlosy i podobno wiele takich szamponow placze wlosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: profesjonalne niedrogie szampony polskich firm i nie tylko
ja mam Kallosa i faktycznie plącze, bo nie ma silikonów
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 8d6bb8e295b6f8a6661e98cda8040e22ff42086f_6577a3bfbbbd4 Czas edycji: 2010-06-03 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Eh, a nie możesz użyć odżywki po umyciu?
A tak poza tym jest dużo wątków włosowych, gdzie można się spytać o takie rzeczy i nie będą nieadekwatne do tematu wątku + poczytać KWC. Nie mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Stapiz plącze włosy bo wlaśnie chyba też nie ma silikonów, ale mi plątał bardziej niż szampony dla dzieci czy proste ziołowe. Kallosa miałam brzoskwiniowego litrowego za 5 zł i byłam bardzo zadowolona. Ale bez odżywki to bez szans. No i nie wiem czy jesteś obeznana z tym dziwnym uczuciem sztywnych i szorstkich włosów po takich szamponach, bo tak właśnie robi Kallos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś szampon Kallosa Tojas i nie przypominam sobie, żeby jakoś nadzwyczajnie plątał włosy
![]() [1=8d6bb8e295b6f8a6661e98c da8040e22ff42086f_6577a3b fbbbd4;19753342]ja mam Kallosa i faktycznie plącze, bo nie ma silikonów ![]() ![]() ![]() ![]() Wybacz, ale co robisz? ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio z satysfakcją używam szamponów ziołowych Barwy. Plączą zdecydowanie mniej niż BB i hipp ale i tak kładę odżywkę. Zaznaczam,że mam farbowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Używam ,,Artego extracto,, włoska firma 300ml - ok 30 zł - nie plącze pięknie pachnie lodami waniliowymi, potem używam odżywki z tej samej serii - włosy lśnią i się nie plączą - co do tanich firm nie mam zaufania, testowała i oddawałam innym bo mi nie pasowały...Słyszałam że z tańszych ,,rene blanche,, nie jest najgorszy, choc mój szampon nie należy do najtańszych jest bardzo wydajny - u mnie na długie - wycieniowane włosy starcza na 3 miesiące - zdradzę że nie oszczędzam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
"Puk puk włosy, czy to wy?Dobrze się czujecie?"
![]() A swoją drogą to straszne jak wiele osób używa tej dziwnej formy, na ogólnym fryzjerskim często się zdarza ze dziewczyna pisze np."poczekam aż mi się farba wypuka" ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dobra, już byście przestały
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jasne. Ja też często z lenistwa lub pośpiechu walę kupę literówek. W tym przypadku chodzi może nie o sam błąd ale raczej o przypadkowe skojarzenie znaczeniowe, które z niego wynikło i mnie osobiście również rozśmieszyło. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.