|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() praca dyplomowa o funduszach unijnych
Witam
![]() Czy któraś z Was pisze może pracę na temat finansowania MSP przez fundusze unijne w latach 2007-2013 ? Bo mam mały problem.. ![]() http://www.funduszeeuropejskie.gov.p...y/wolimex.aspx Pisałam nawet do tej firmy czy może mogliby mi udzielić dodatkowych inf. na temat otrzymanego dofinansowania, ale niestety echo ![]()
Nigdy nie jest za późno stać się tym czym mogłbyś się stać. George Eliot Człowiek ma w życiu albo wymówki, albo wyniki. Jack Canfield i Mark Victor Hansen ![]() Edytowane przez Madzia87 Czas edycji: 2010-05-07 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DOMator
|
Dot.: praca dyplomowa o funduszach unijnych
Spróbuj pójść do firmy i opowiedzieć o czym piszesz pracę i spróbować uzyskać informacje lub umówic się na jakąś rozmowę z osobą kompetentną.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie, w pracy powinnas zawrzec czesc badawcza, a wiec udac sie do firmy i ja "przebadac". Wiem, ze ciezko uzyskac takie dane ale sprobuj. Sporo MSP uzyskalo srodki z UE.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej madzia,ja tez pisze prace na ten sam temat,wogole nie mam na nia pomyslu,nie wiem wogole jak zaczac,nawet oborone przenioslam na wrzesien...moze podsuniesz mi jakis pomysl.moj e mail:ania181929@wp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.