|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonika, Manii, Aliena EDP
Mam 2 flaszki Indian Holi (w przypływie zauroczenia zapachem zakupiłam jeszcze jedną
![]() Miałam Ci wczoraj to zaproponować, ale nie wiedziałam czy szukasz IH ![]() Zdjęcie mogę wstawić lub przesłać Ci.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jest
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-06-01 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Nie, nie trzeba
![]() Czyli 35 ml IH za 40 ml Cesarzowej ![]() a dorzuciłabyś mi jeszcze te próbaski: Lancome Hypnose Senses – z wymianki – ok. 0,7 ml (kartonik) Nature Millenaire – z wymianki - ok. 1,3 ml ? Ja też jakieś dorzucę ![]() Jestem zdecyowana, jeśli Ty też to zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.