| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-03, 11:57 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-06 
				 |   Zgrabne ciałko. GRUPA WSPARCIA

Przepraszam najmocniej   założyłam 2 te same wątki o innych tytułach. Jeśli można, ten zgłaszam do usunięcia. Przepraszam jeszcze raz  ( Edytowane przez Noemi__ Czas edycji: 2010-06-03 o 12:04 | 
|     |   | 
|  2010-06-03, 12:09 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Dot.: Zgrabne ciałko. GRUPA WSPARCIA

Hej, ja sie moge przylaczyc do tego watku, udzielam sie juz w kilku innych ale czym wiecej tym wieksza motywacja. Na diecie jestem od 4 maja, udalo mi sie zrzucic kilka zbednych kilogramow   wzrost 166, waga 60, cel :55 jak sie uda 52. Biegam max 2-3x w tygodniu. Codziennie rowerek 1h. + ćwiczenia + skakanka + czasami hula hop  A co do jadłospisu, to staram sie nie jesc tlustych rzeczy, nie solic potraw, nie pic gazowanych napojów, ograniczylam ziemniaki do 0, makarony raz na jakis czas. A mianowicie jem serki wiejskie, brokuly, jablka, piers z kurczaka, jogurty natur., kefiry, maslanki, chlebek razowy i duuzo, bardzo duzo warzyw   
				__________________ schudne bo CHCE !  BYLO 68  JEST 60  BEDZIE 55  | 
|     |   | 
|  2010-06-06, 19:19 | #3 | 
| Raczkowanie | 

Hej, też chcę schudnąć i udzielam się w paru grupach wsparcia, ale to juz mnie przerasta bo w każdej jest po kilkanaście osób i już się w tym gubię. ;p Na początku ważyłam 63,5 kg, teraz ważę 61,5 kg, a planuję 54. Wiara naprawdę czyni cuda   
				__________________ With a S on my chest, yes, I'm a Superwoman!    | 
|     |   | 
|  2010-06-06, 22:52 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

hej  ja rowniez chcialabym troche zrzucic;p Mam 18 lat, 166 wzrostu i waze az 69kg. Uwielbiam slodycze, ale mam nadzieje ze jakos je ogranicze. Zaczynam od jutro. Codziennie bede wam pisala mniej wiecej co jadlam itp. Chodze tez na bierznie ale zaczne tez cwiczenia na brzuch bo tez mi urosl troche  Piszcie tez mniej wiecej co jecie, moze naucze sie czegos od was  pozdrawiam | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.