![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Ciuchy xs-l,buty 36-38,h&m,nike,house,cropp,t ommy hilfiger
Apel do dziewczyn z którymi zaczełam rozmawiać o wymiankach, nie zapomniałam o was,poprostu nie miałam czasu. już wszystkim odpisuje
![]() Hej mam do wymianki ciuszki,oto moje zasady: -nie wymieniam się na siłę,nie namawiaj mnie do jakiejś rzeczy parę razy bo ci zależy na czymś,oczywiscie nie jest to do osób które szukają poza wątkiem ciuszków ale do tych osób które po pare razy proponują mi jakieś ciuszki,albo proponują stare,zniszczone ciuszki,np. bluzki ściągniete w praniu do pępka -wysyłamy tylko i wyłącznie poleconym -jeśli umawiamy się na wysyłkę w danym dniu to wysyłamy właśnie w tym dniu,oczywiście są wyjątki gdy ktoś zachoruje albo coś, ale samo "zapomniałam" nie wystarcza i wtedy proszę o wysyłkę priorytetem -nie cierpię ignorancji zawsze odpisuję tobie i proszę o to samo,szczególnie gdy jesteśmy już w trakcie wymianki, jeśli jesteś już nie zainteresowana wymianką napisz mi to proszę. naprawdę nie zajmie ci to dużo czasu.jesli napisalas do mnie PW i zauważyłaś że nie odpisuję a się logowałam to napisz jeszcze raz, może poprostu przeoczyłam twoją wiadomość albo przypadkiem usunełam -po wymiance wystawiamy sobie punkty,jesli z jakiegos powodu bede chciala wystawić tobie negatywa to napewno cię o tym poinformuję -pytaj o wymiary, proś o dodatkowe zdjęcia, nie ma problemu, mogę zrobić zdjęcia ciuszka z każdej strony,jeśli nie zapytasz o wymiary i rzecz nie będzie pasowała na ciebie to nie odmienie się bo to nie moja wina. jednak zawsze podaje rozmiary z metki i większości są to typowe wymiary, jeśli nie to o tym informuję. -jeśli masz mniej przekupek lub jakąs negatywną wysyłasz pierwsza, ale oczywiscie bez przesady,gdy ja mam przekupek np.10 a ty 9 to wysyłamy równocześnie. -piszcie nazwy ciuszków zamiast wklejać linki, ale nie piszcie także 'ta bluzka' bo wtedy nie wiem o co chodzi,ale jesli napiszesz ze rożowa bluzeczka,albo niebieska bluza to będę wiedzieć o co chodzi. NIE WKLEJAJCIE LINKÓW! -nie zatajamy faktycznego stanu ciuszków,wchodzą w to także zmechcenia -moje ciuszki są w idealnym lub bdb stanie,jeśli jest inaczej napewno cię o tym poinformuję -odpisuję u ciebie a ty odpisujesz u mnie,jesli odpiszesz u siebie to nie wiem czy odpisałaś czy nie bo nie przeglądam twojego wątku -czasem napisze na PW,nie myslcie wtedy ze jestem oszustką poprostu czasem mi się śpieszy i tak jest łatwiej.oczywiscie na forum potwierdzamy ze sie wymieniamy. -pierzemy ciuszki,prasowania nie wymagam gdyż i tak się pogniotą,za brzydki zapach nie z mojej winy nie odpowiadam gdyż przesyłka musi przemierzyć w niektorych przypadkach całą Polskę i w różnych miejscach ona leży,dlatego wysyłajmy kopertami bąbelkowymi gdy jest to coś co może się uszkodzić, gdy jest to bluzeczka to w siateczce,żeby nic nie zalało ciuszka Jeśli nie zgadzasz się z zasadami nie pytaj czy znajdę coś u ciebie ![]() emu sprzedane poza wizazem
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-02-01 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciuchy xs-l,buty 36-38,h&m,nike,house,cropp,t ommy hilfiger
-bluza nike
-golf claire dk/m -spódniczka h&m/36 -bluza, ma również nadruk z tyłu/m/l -tunika h&m, z cekinową koroną nie ma -bluzka house/m -koszulka polo tommy hilfiger leci do shranz -bluza welurowa house -słodka bluza z futerkiem nie noszona new yorker /s/m
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-01-25 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
-bluzka cropp 1/m
-bluzka cropp 2/m -bluzka cropp 3/m -bluzka cropp 4/m fioletowa nie ma -bluzka cropp 5/m -bluzeczka z cekinami amisu/s/m -koszulka h&m/m -koszulka mango/m -bluzka babydoll/ nie ma -bluzka house/m -bluzka deep/l -bluzka różowa/m -bluza 8 mile road/m -sweterek w serek/m
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-01-11 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
-klapki h&m 37/38
-sandałki 37 -adidasy nike 38 -mgiełka hello kitty nie ma -sztuczne rzęsy h&m nie ma -brokat nie ma -doczepaiane różowe pasemko(takie czarne coś ,to coś takiego na co się przyczepia pasemko do swoich włosów) -wisiorek playboy nie ma -rózowe kolczyki h&m -kolczyki z czarnymi cyrkoniami, -komplet house , noszone tylko rękawiczki -czerwone kolczyki -brasoletka z kryształkami nie ma -bransoletki nike
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-01-11 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
-kosmetyczka(na zdjęciu brudna ale wypiore )
-srebrna kosmetyczka nie ma -kosmetyczka sephora -różowa kosmetyczka -kolczyki z srebrnymi kryształkami -białe kolczyki -pierścionek -bluzka cropp/m
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-01-11 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
-peep toe house nie ma
-zegarek -ołówek sheepworld zimowa kolekcja -koszula w ciekawy wzorek h&m -spódniczka s/m -dwustronny bezrękawnik nike, z jednej strony biały a z drugiej strony taki kolor jak suwak,obu stron kieszenie,metki w środku kieszeni, dla zaintereowanych zdjęcie drugiej strony, za coś naprawdę ekstra,stan idealny -bluza szara nike leci do amazonki
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-02-01 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
-nowy stanik hello kitty usztywniany 75C
-kamizelka morgan nie ma -spódniczka united colors of benneton -sukienka h&m
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-01-16 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
-pędzle do makijażu nie używane
-futrzaste ramki
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-01-16 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
-torba cropp
-torebka dżinsowa -torebka playboy -torebka witcheen -plecak nike -mała torebka
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-01-17 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
-spodnie h&m 1
-spodnie house -ogrodniczki new yorker -spodnie h&m 2 -spodnie h&m 3
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-01-17 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
-bluza nike,mam z wymianki ale niestety na mnie za mała
![]() -kamizelka,wlasciwie nie chce wymienic wystawiam na wszelki wypadek ale za coś ekstra czemu nie ![]() -buty dc,miały pójść do innej wizażanki ale je zgubiłam,ale wróciłam do szkoły po chorobie i czekały grzecznie na mnie w szatni,także wystawiam do wymianki znowu. stan bdb rozmiar 37,5 -nowa bluzka na naramkach -koszulka polo
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-02-01 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
-imprezowa nowa tunika only
-imprezowa tuba,plamy to wina aparatu -pasek z cyrkoniami
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-01-25 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
-bluza dc,m
-nowe bolerka -materiałowe legginsy h&m -nowe peep toe 37 -nowy nietoperz powarca
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-03-01 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
oriflame after hours
link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-269743
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-01-25 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
szpilki rozmiar 38
emu rozmiar 36-37-37,5 sweterek m-l bluzeczka m-l
Edytowane przez natkacz Czas edycji: 2009-02-23 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
20
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.