|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krzywe oczy
Witam,
Mam pewien problem, z którym zmagam się od... chyba od zawsze ![]() ps. dołączam zdjęcie dla lepszego zobrazowania mojego problemu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe oczy
hm, na zdjęciu nie widać za bardzo, żeby Twoje oczy były nierówno położone, przynajmniej ja nie widzę... podobają mi się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Delikatna roznice moze i widze, tak jak na zdjeciach tak i na zywo podejrzewam ze nie widac tego jakos bardzo i nie rzuca sie w oczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Popieram poprzedniczki. Masz za to tak piękny kolor oczu, że ja tam żadnych defektów nie dostrzegam...
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
minimalna asymetria jest zawsze i naprawdę nie zwraca to uwagi... natomiast jeśli masz problem z puchnącą powieką, zwłaszcza tylko z jedną, to jest to dość specyficzny objaw i powinnaś to skonsultować z jakimś lekarzem, imho. kto wie, może tego kłopotu możesz się pozbyć raz na zawsze i być może stosunkowo nieskomplikowaną i nieobciążającą metodą?
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hmm, własnie, może specjalista pomoże? Nie znam się na tym, ale może na początek okulista..
![]() Co do makijażu, sądze iż dobrze dobrane cienie spełnią swoją rolę ![]() ![]() Poeksperymentuj, zapytaj się mamy ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Każda twarz jest asymetryczna, u jednych widać to bardziej, u drugich mnie. Na zdjęciu widzę normalne ślepia
![]() ![]() Zobacz też oczy słynnej Lady Di ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja tez zauwazylam ostatnio ze mam podpuchnieta jedna powieke, i jedna brew nizek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam takie "grube oczy"
![]() ![]() ![]() Ja również, tak jak większość moich Poprzedniczek, nie dostrzegam żadnej asymetrii w położeniu Twoich oczu ![]() A co do opuchlizny powiek, to moja jest spowodowana problemami z układem limfatycznym. Ale jest to raczej dość rzadka przypadłość, więc Ciebie zapewne nie dotyczy ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.