|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomocy!!!!!!
2 dni temu mi się skończył okres. Dostałam go w ten dzień kiedy powinnam i mial normalną długośc , 5 dni i był taki jak zwykle, może trochę więcej śluzu. po ok 2 dniach miałam brunatno krwiste upławy i bolał mnie brzuch, ale juz zniknęły, ale brzuch boli mnie nadal i czasem przez cały dzień jest mi z leksza nie dobrze. Dodam ze 2 tyg przed okresem, akurat chyba końcówka moich dni płodnych była chłopak wsadził mi palce do pochwy, ale miał je suche całkowicie. Czy mogę byc w ciązy??? POMOZCIE!!!
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!!!!!!
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli Twój facet jest jakimś kosmitą u którego sperma przechodzi palcami to tak - możesz być w ciąży
Co za głupota
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Jedynie co możesz załapać to jakąś infakcję, jeśli Twój chłopak miał brudne paluchy.... A tak na marginesie to jest zbiorczy nt. tego "czy mogę być w ciąży" - po co zaśmiecać forum ale oczywiście wyszikiwarka gryzie... Edytowane przez anulcia_88 Czas edycji: 2010-05-27 o 20:12 Powód: Dopisano |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście, że to ciąża, a cóżby innego? Ale powiedz jeszcze- wsadził jeden palec czy więcej? W ten sposób dowiemy się czy to będą bliźniaki, trojaczki... A może tylko jedno.
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Lakhi i jeszcze ważne które
![]() Bo ja środkowy i kciuk to ciąży może nie będzie ale jak serdeczny to na pewno
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak, to też prawda. Zatem Autorko- czekamy na odpowiedź.
|
|
|
|
#9 |
|
nyan nyan ^^
|
Łiii, ciąża z palca ^^
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny smiejecie sie smiejecie a ja osobiscie znam osoby, ktore nawet po głupich paluszkach panikują, że mogą być w ciązy. I na nic zda sie tłumaczenie, wyjasnianie...
No chyba, że twój partner wkładał ci spermę tymi paluszkami. Ale to juz taka abstrakcja;>
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Błagam Cię, poczytaj sobie o cudzie poczęcia!
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wierze
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
tragedia
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Oczywiście, że to ciąża, a cóżby innego? Ale powiedz jeszcze- wsadził jeden palec czy więcej? W ten sposób dowiemy się czy to będą bliźniaki, trojaczki... A może tylko jedno. Też bardzo ważna sprawa- czy to był palec u nogi czy u ręki? Bo jeśli u nogi to chłopiec, a u ręki to dziewczynka! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

ale oczywiście wyszikiwarka gryzie... 

Błagam Cię, poczytaj sobie o cudzie poczęcia!