![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki i perfumy- Nowa
Witam wszystkie Panie na forum wizażu jestem tu nowa, a więc prosze o wyrozumiałość
![]() Oto moja lista rzeczy do wymiany: Lirene - Intensywny krem modelujący brzuch i talię ( 250 ml)- Nowy Lirene - Krem odbydowująco-wygładzający - sample ( ilośc samli 20 szt) co daje 40 ml Lirene Ideale - sample- ilośc sampli 20 szt co daje 40 ml Lirene krem aksamitne nawilżenie - sample 20 szt co daje 40 ml Pasta Colgate Total - sample 1- 19 ml. mam ich 40 szt ![]() Nowa Pasta Colgate sensitive Pro-Relief- W orginalnym opakowaniu Veet Krem do depilacji dla skóry wrazliwej- orginalne opakowanie pojemność 100 ml Vichy Dercos- Ampułki do włosów 6 szt Loreal expert Vitamino color - dostepny jedynie w salonach fryzjerskich - Posiadam 2 szt każda po 30 ml Perfumy: Calvin Klein - próbki 12 ml razy 1,2 szt - próbki sa z dozownikiem Chloe eau de toilette- 12 szt razy 1,2 ml- próbki maja dozownik Chloeeau de perfum -12 szt razy 1,2 ml - próbki maja dozownik Perfum Eclat oriflame- została jeszcze połowa Uzupełniam wątek: Znalazłam jeszcze kilka rzeczy: Spray samoopalający do twarzy i ciała Eva- 90% Loreal - Sublime bronze -3/4 Tanite - owocowy krem do depilacji2* 25 ml Płyn do soczewek beausch lomb Renu 150 ml Jean Marc - Garden of flowers - prbki 1 ml - mam ich 15 szt. Chętnie wymienie sie na perfumy lub kosmetyki ( pudry lub róże) 14.07.2010 Subrina profesional care mask - 1 ma 40 ml mam 2 szt Goldwell Nice balance - 20 ml Gold well- moisture definition- 30 ml Dokładka na dzień 20.07. 2010 Doliva- krem do pielęgnacji rąk 40 ml ( 10 próbek) Loreal - Happyderm - pianka oczyszczająca dawka szczęścia 3/4 Casting creme- kolor Hebanowa czerń- nowa Edytowane przez Alka2010 Czas edycji: 2010-07-20 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki i perfumy- Nowa
Witam, może coś u mnie za próbkę Chloe?
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-07-11 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a ja bym chciala wszystkie probki Chloe edp
![]() Davidoff Echo 13/30 ml i Truth CK jakies 10/30 i jakies odlewki z kolekcji. przypuszczam ze te twoje probki maja po 1.2ml a nie 12? a jesli szukasz rozow to mam na wydaniu Bourjouis odcien chyba ambre nude- naturalny ale musze sprawdzic i Delicioux L'Oreal- odcien 02 true rose
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2010-07-11 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Chloe eau de toilette- x1 Chloeeau de perfum -x1 Lirene - Intensywny krem modelujący brzuch i talię ( 250 ml)- Nowy Calvin Klein x1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Lirene - Intensywny krem modelujący brzuch i talię ( 250 ml)- Nowy
Lirene - Krem odbydowująco-wygładzający - sample ( ilośc samli 20 szt) co daje 40 ml Lirene krem aksamitne nawilżenie - sample 20 szt co daje 40 ml Pasta Colgate Total - sample 1- 19 ml. mam ich 40 szt ![]() Nowa Pasta Colgate sensitive Pro-Relief- W orginalnym opakowaniu - próbki 12 ml razy 12 szt - próbki sa z dozownikiem Chloe eau de toilette- 12 szt razy 12 ml- próbki maja dozownik Chloeeau de perfum -12 szt razy 12 ml - próbki maja dozownik Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
Pasta Colgate Total - sample 1- 19 ml. mam ich 40 szt - za 5 sztuk Nowa Pasta Colgate sensitive Pro-Relief- W orginalnym opakowaniu? pozdrawiam ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Loreal expert Vitamino color - dostepny jedynie w salonach fryzjerskich - Posiadam 2 szt każda po 30 ml
Chloe eau de toilette- 12 szt razy 12 ml- próbki maja dozownik Chloeeau de perfum -12 szt razy 12 ml - próbki maja dozownik coś u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Pasta Colgate Total - sample 1- 19 ml. mam ich 40 szt
Lirene - Intensywny krem modelujący brzuch i talię ( 250 ml)- Nowy Chloe eau de toilette- 1 szt razy 12 ml- próbki maja dozownik Chloeeau de perfum -1 szt razy 12 ml - próbki maja dozownik cos u mnie? poza watkiem moge zrobic odlewke dkny deicous night
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy, a które perfumy CK masz? zerknij do mnie czy coś znajdziesz ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Calvin Klein
- próbki 12 ml razy 12 szt - próbki sa z dozownikiem Chloe eau de toilette- 12 szt razy 12 ml- próbki maja dozownik Chloeeau de perfum -12 szt razy 12 ml - próbki maja dozownik Hej! To mnie interesuje,ale chciałam zapytać co to za cudo te próbki 12 ml?? To jakieś testery? Jaką masz wodę CK? Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie:
Lirene - Intensywny krem modelujący brzuch i talię ( 250 ml)- Nowy Nowa Pasta Colgate sensitive Pro-Relief- W orginalnym opakowaniu Calvin Klein - próbka Chloeeau de perfum -12 szt razy 1,2 ml - próbki maja dozownik Znajdziesz coś w moich wątkach?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie? zajrzyj do obu watkow
![]() Lirene - Intensywny krem modelujący brzuch i talię ( 250 ml)- Nowy Lirene krem aksamitne nawilżenie - sample 20 szt co daje 40 ml probka Chloe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
Lirene - Intensywny krem modelujący brzuch i talię ( 250 ml)- Nowy Lirene - Krem odbydowująco-wygładzający - sample ( ilośc samli 20 szt) co daje 40 ml Pasta Colgate Total - sample 1- 19 ml. mam ich 40 szt ![]() Vichy Dercos- Ampułki do włosów 6 szt Loreal expert Vitamino color - dostepny jedynie w salonach fryzjerskich - Posiadam 2 szt każda po 30 ml odpisz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Chloe eau de toilette- 12 szt razy 1,2 ml- próbki maja dozownik
Chloeeau de perfum -12 szt razy 1,2 ml - próbki maja dozownik cos w zamian?
![]() |
#18 |
🦄
|
Witaj,
przygarnęłabym Colgate Relief, ampułki i kilka sztuk chloe. Może coś u mnie znajdziesz ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Uzupełniam wątek:
Znalazłam jeszcze kilka rzeczy: Spray samoopalający do twarzy i ciała Eva- 90% Loreal - Sublime bronze -3/4 Tanite - owocowy krem do depilacji2* 25 ml Płyn do soczewek beausch lomb Renu 150 ml Jean Marc - Garden of flowers - prbki 1 ml - mam ich 15 szt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
jeśli nie podoba Ci się nic w wątku, mogę poszperać poza, mam róż bourjois odcień 95, mozaikę - róż&rozświetlacz z The Body Shop i coś jeszcze bym pewnie znalazła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
na razie załączam takie z internetu, jutro mogę załączyć fotki rzeczywiste
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
Lirene - Intensywny krem modelujący brzuch i talię ( 250 ml)- Nowy Nowa Pasta Colgate sensitive Pro-Relief- W orginalnym opakowaniu Veet Krem do depilacji dla skóry wrazliwej- orginalne opakowanie pojemność 100 ml Vichy Dercos- Ampułki do włosów 6 szt ?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 2 próbki Chloe edt i 2 chloe edp
oraz próbki pasty colgate total 10 sztuk
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pasty do zębów,
Vichy Dercos- Ampułki do włosów 6 szt oraz Chloeeau de perfum -12 szt razy 1,2 ml - próbki maja dozownik poza wątkiem mam Nowe PODKŁADY LOREAL I MAX FACTOR Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-07-12 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Chętnie capnęłabym wszystkie próbki Lirene i Colgate, a ten Lumino Colour to maska czy szampon, bo w tej gamie jest więcej niż jeden produkt. Też byłabym chętna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.