|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubelskie Żonki 2009 - cz.I
Dobra niech będzie - trzeba odciąć pępowinę od Lubelskich Panien
![]() Żonki wpisywać się i subskrybować wątek
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki 2009 - cz.I
to ja odcinam swoją.
![]() dajcie swoje namiary na nk. Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-09-04 o 09:59 |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Welcome!! Amira melduje się gotowa do startu w nowym wątku!!
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie krzyczcie za bardzo, jeśłi Wam się pomysł nie spodoba...
może byśmy się spotkały któregoś dnia...? |
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mam taki bajzel w mieszkaniu, ale pewnie zacznę się go pozbywać zaraz jak będzie miał wrócić mąż (ale to brzmi na wątku "tylko dla żon"). no i coś na obiad trzeba. chyba coś gotowego dziś będzie, bo tu asię tak przyjemnie gada z Wami...
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przyznaj się, przekroczyłaś już 20tkę ??
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Witam... melduje sie i ja....
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PS. Mnie kilka dziewczyn ma na nk, a co do spotkań to były 2 do tej pory i dziewczyny się chyba dobrze bawiły. Magialena odpisałam Ci PW. A ja własnie wróciłam ze rajdu po sklepach i dziś uraczę mojego brata, bratową i mamę lasanią z sosem beszamelowym hehhe pod nasz filmik weselny tylko nigdzie nie mogłam znaleźć mozarelli. Może wiecie jaki inny ser będzie odpowiedni do lasani, chodzi mi o aromat, bo mozarella jest jak dla mnie nr 1.
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-09-04 o 12:15 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
ha! i pępowina odcięta
można tylko powiedzieć... w końcu ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- hop hop a co tu tak cicho ![]()
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo już mamy dosyć słuchania np. w sklepie "co podać córeczko?", albo "poproszę dowód.". oboje jesteśmy rocznik '86. wszem i wobec oświadczam, że ja Magdalena mam 23 lata (urodziny mam 12.08), a mój mąż Robert jeszcze 22 lata (urodziny ma 18.12). . Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-09-04 o 14:34 |
||
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Meldu meldu
Oshinku ubieglas mnie Mialam dzis zakladac ![]() wlasnie wrocilam od fryzjera scielam sobie wlosy ))i poszlam w koncu zrobic zdjecia do dokumentow, bo calkiem zapomnialam ze trzeba je wymienic Zrobilam sobie rowniez make - up fotograficzny Mialam zamiar pokazac Wam foty, ale mi aparat umarl ![]() a zdjecia do dokumentow są koszmarne, szczegolnie do paszportu
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to poka chociaż jaką masz fryzurkę, jak aparat zmartwychwstanie!
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja niestety chałupkę musiałam wysprzątać, ale już jestemDzięks, już napisałam mojej połówce żeby zakupił Cytat:
Fryzka koniecznie pokaż, ja ostatnio myślę, żeby znów wrócić o grzywki takiej gęstej prostej, ale się waham ...Co do zdjęć paszportowych to ja wyszłam jak taki typowy kark szyja taka gruba i krótka, a twarz jakaś 5 razy większa niż normalnie - Pudzian jak nic
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale make up jeszcze mam:P edit ![]() nie ma to jak foty cykane " z reki" zaraz bede miala
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2009-09-04 o 15:23 |
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
hahahhahaha
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
http://picasaweb.google.com/nupeczka/NowyFolder
a tu prezentuje sie brzYdal z wielkim nochalem
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
przy 6 zdjęciu spadłam z krzesła - weź!!!! ty te miny specjalnie dla brechty robisz
mi się makijażyk podoba - no ale ok makijaż fotograficzny miał być.A tak w ogóle to co dałaś na buzię -fakt kryjący bardzo, ale widze, że się facjata nie świeci. A tak w ogóle to mozesz coś polecić żeby zmatowić mordkę, tylko chodzi mi o takie dzienne podkłady.
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-09-04 o 15:49 |
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podjechalam do Edyty do Sephory w Olimpie i mnie mazneła na szybko ![]() dzis jest tam do 19, wiec mozesz sobie podejsc moze i Ciebie maznie![]() ![]() wiem ze mialam korektor zielony bo mnie wysyfiło i rozne mieszane podklady z isa dory, smashboxa i czegos jeszcze no i fixator ![]() kochana, nie patrzylam konkretnie czym mnie malowala, ale moge zapytac ![]() a rzęsy troche moje, a w zewnetrznych kącikach podoklejane
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2009-09-04 o 15:53 |
|
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też wysyfiło po odstawieniu tabletek anty.
|
|
#22 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet dyplomowe zdjęcie kiedy byłam mega niewyspana nie wygląda zbyt fatalnie Oshin taką grzywe jak Czerwona Fasolka ma chcesz sobie strzelić, powinna ci pasować Co wy tak wakacjujecie - jedna sprzata, druga gotuje a ja w robocie jeszcze |
|
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Grzywa podobna do tej czerwonejfasolki, tylko wcześniej miałam do niej krótkie włosy do ramion, a teraz niby zapuszczam = pytanie czy nie będę wyglądać jak z kosmosu
|
|
#24 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba 2ga mlodosc przezywam Cytat:
pan patrzyl na mnei jakbym miala adhd nie moglam wysiedziec i ciagle szczerzylam zebiska. Pan mial dosc, az w koncu stwiedzil ze ja chyba lubie jak sie mnie dotyka, bo za diabla nie chcialam sama sie usadzic ![]() Poza tym, obejrzalam potem zdjecia-nienawidze zdjec z uszami Czy my naprawde musimy te zdjecia do dokumentow miec takie okropne ![]() tak czy siak, ja dzis nic nie robie i sie nudze ![]() nie mam ani komu gotowac (poza tym nie umiem) ani czego sprzatac ![]() chyba podzwonie po kochankach i sobie pojde na balety |
||
|
|
|
#25 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. masz jakiegoś kochanka na zbyciu? |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
maz w UK kwitnie, a ja hmmm 24 go lece dopiero
a co do kochanka - jakis sie tam znajdzie na zbyciu damy radeznikam na razie ![]() musze sobie cos kupic ale jeszcze nie wiem co ![]() ![]() na poprawe humorku... moze flaszke ![]()
|
|
|
|
#28 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciągle się gubię i mieszam Wczoraj przyszedł pan z przesyłką i pyta czy pani MJ a ja.... yyyyyyyyy... już miałam mówić że nie .Eliza ja chyba też na pocieszenie kupie sobie flaszkę bo mój mąż niby obok mnie ale sobie spi w najlepsze i ani myśli się podnosić ![]() Ps. Wyglądasz kwitnąco a miny The best!
|
|
#29 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
póki co wolę się odmładzać niż postarzać heheh.Poza tym nie lubię eksperymentów na fryzurze, bo nigdy nie wychodzę z tego obronną ręką ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Cytat:
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-09-04 o 17:00 |
|||
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Jezzzzzzztem i ja
![]() Elizko, fryzek bardzo awangarda ale fajnie Mnie spierdziaszyli mój po slubie, teraz muszą odrosnąć, bo wyglądam jak podskubek.Coś oglądam te smoky eyes i oglądam, podoba mi się jak cholera, ale mam za mały mózg i umiejętności żeby na oku cosik takiego wyczarować CHLIP Oshinku, mnie to syfi strasznie ostatnio, to chyba jakiś szit w powietrzu albo nie wiem co, może alergia na małżeństwo ewentualnie nadmiar seksu hmmmm
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

Mialam dzis zakladac 
...