|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Loreal exxcelent 7.31 z³ocisty be¿ - czy kto¶ u¿ywa³???
Plisss u¿yw³ kto¶ tej farby z³ocisty be¿ 7.31 z loreal excellent ? macie jakies zdjecia? jaki wychodzi kolor?
nie wiem czy to jakas now farba, czy nie, ale dzis dojrzalam j± na polce w sklepie niby mi sie bardzo spodobal, ale zastanawiam sie jak wychodzi czy nie za ciemny, czy nie jakis wpadajacy bardzow rudy?? wlosy mam naturalne mysie, obecnie od kilku lat pasemka jasny blond + br±z |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 274
|
Dot.: Loreal exxcelent 7.31 z³ocisty be¿ - czy kto¶ u¿ywa³???
ja je¶li o farbowanie chodzi wolê nie ryzykowaæ:/
kilka razy robi³am to sama bad¼ kole¿anki robi³y i zawsze efekt by³ taki sam-STRASZNE POMARAÑCZOWE CO¦ NA G£OWIE ![]() Z 2 str szkoda wydawac 120 z³ na farbowanie:/
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 695
|
Podpinam siê pod pytanie. Wszelkie fotki mile widziane
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 103
|
mnie na baaardzo jasnych w³osach wyszed³ jak na próbniku, niestety nie mam zdjêæ. Do¶æ szybko siê wyp³ukiwa³ z koñcówek-jak to zwykle przy rozja¶nianych w³osach. Pó¼niej zrobi³am ciemnym blondem z³ocistym (kolor ³adny br±zik ale ciut za ciemny)
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 46
|
Ja u¿ywam tego kolorku. Po na³o¿eniu jest du¿o ciemniejszy, ale nie wpada bardzo w rudy. Z racji tego, ¿e wcze¶niej mia³am rozja¶niane w³osy, szybko mi siê wyp³ukuje i utrzymuje siê kolor taki jak na zdjêciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.