|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
-11kgWITAM
Jeśli uważacie ze -11kg w miesiąc to nie możliwe to popatrz w górny lewy róg i naciśnij czerwony krzyżyk ![]() Jesli natomiast jesteś zainteresowana zostań i wspierajmy się razem ;* Najpierw może sie przedstawię .. mam 18 lat i waże 76 kg Przez tydzien jadlam mało i do 18 nie wyszlo .. od tygodnia nie jem nic oprocz wafli ryżowych kawy 3w1 zielonych jabuszek ,gotowanego kalafiora Wczoraj np. nie jadalm nic bo mi sie nie chcialo .. dzis tylko pol talerza z platkami i mlekiem 0,05 % Chce schudnac do 65kg . Niechce byc patyczakiem bo takie mi sie nie podobaja . Jesli myslisz tak samo jak ja zapraszam Cie Zapraszam zainteresowane ;** Edytowane przez Catherine_devil Czas edycji: 2010-05-28 o 18:36 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: -11kg
A właśnie się wypowiem. Na początek proponuję poczytać regulamin forum, a przynajmniej to, co jest napisane nad każdym wątkiem w tym dziale. Chyba że jesz 5kg kalafiora dziennie to wyrabiasz te 1000 kcal. Aha, efekt jojo murowany.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Proponuje poczytać:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199694 |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
no to DAJEEEEEEEEEEMYYYYYY!!!!! !!!!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
A więc powodzenia w odchudzaniu, które zakończy się klęską (czyt. jojo).
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
A potem jojo + dodatkowe kilogramy ;]
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak!
To jest super odpowiednia dieta dla rozwijającej się nastolatki! Kalorii starcza na cały dzień, ahh te regularne posiłki.. No i ja zaprzestałabym ćwiczyć, bo się jeszcze przewrócę! Boże, widzisz i nie grzmisz!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny o jakim jojo mowicie
wyladuje w szpitalu z wykonczenia a pozniej w psychiatryku leczyc EDa
|
|
#9 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiem Ci tylko ze ja ten sposob mam za soba i aktualnie 4 rok za to pokutuje. Jesli chcesz tak samo to jestes na dobrej drodze |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Poczytaj o anoreksji zanim bedzie za pozno!!!
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

i waże 76 kg
Przez tydzien jadlam mało i do 18 nie wyszlo .. od tygodnia nie jem nic oprocz wafli ryżowych kawy 3w1 zielonych jabuszek ,gotowanego kalafiora