|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Pogoda
Cześć
Dziewczyny chciałam was zapytać.. zbliża się lato, nie wiecie jaka będzie pogoda na wakacje? słyszałyście juz cos? Jakieś prognozy? Ja słsyzalam, że w sierpniu dopiero ma być prawdziwe lato ;(
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogoda
wiesz najlepiej bedzie jesli w google wpiszesz prognoza pogody, pogoda itp. ja osobiscie korzystam ze strony twojapogoda.pl , tam jest prognoza 16dniowa, jest tez na lato,ale nie aktualizowali tego jak sadze,wiec nie wiem,czy sie sprawdzi.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
wg twojapogoda.pl czerwiec bedzie deszczowy, a lipiec i sierpien gorace i suche
Czerwiec mokry i ciepły W czerwcu pogoda niewiele będzie się różnić od tej panującej w maju. Nadal będziemy mieć sporo opadów deszczu zwiększających zagrożenie powodziowe oraz silnych burz, ale temperatura powinna być nieco wyższa. Musimy się jednak liczyć z częstymi jej wahaniami. Raz będzie gorąco, a raz chłodno. Lipiec suchy i gorący Sezon urlopowy i wakacyjny zacznie się sprzyjającą pogodą. W lipcu powinniśmy odpocząć od deszczy i ostrych wahań temperatury. Będzie to miesiąc suchy, niewykluczone, że nawet bardzo suchy, w dodatku także słoneczny. Temperatura w związku z tym będzie wysoka. Spodziewamy się kilku fal tropikalnych upałów. Sierpień suchy i gorący Także drugi miesiąc wakacji będzie suchy, słoneczny i gorący. Spodziewamy się fal upałów z temperaturą od 30 do 35 stopni. Upalnie zrobi się także na zwykle chłodniejszym wschodzie naszego kraju. Pogoda będzie sprzyjać wyprawom na łono przyrody.
studia ![]() Edytowane przez natalka2 Czas edycji: 2010-06-01 o 13:52 |
|
|
|
|
#4 |
|
żona
|
ja czytałam ze cały lipiec bedzie deszcz.. i tylko 2 pierwsze tygodnie sierpnia gorące.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakiś meteorolog wypowiadał się w Polsatnews, że lato ma być zimnie, głównie ma wyglądać tak jak teraz
Podobno ma to związek z wulkanem
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
o nie .. no wlaśnie ja czytałam ale zdania i opinie sa podzielone.
mam nadzieje, ze lipiec bedzie ciepły |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
ja chcę pierwszy tydzień sierpnia ciepły
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tam czerwiec odpowiada
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te prognozy długoterminowe to tylko zgadywanie. Kiedyś się wypowiadał jeden meterolog, że są w stanie na tydzień na przód przewidzieć pogodę, a późniejsze nie są juz takie wiarygodne
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
no tak tak, a mnie mój wujek doluje cały czas, że wtedy kiedy ja pojadę, będzie zimno
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
ja w żadne długoterminowe prognozy nie wierzę. prawie nigdy się nie sprawdzają. ciężko przewidzieć pogodę na najbliższe dni,a co dopiero tygodnie,miesiące... trochę obawiam się,że będzie chłodniejsze lato niż zawsze. już sam maj był zimniejszy niż w zeszłym roku,o zimie nie wspomnę... ale mam też nadzieję,że pogoda mnie zaskoczy i będzie piękne,ciepłe lato
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Proponuje nie wierzyc w zadne dlugoterminowe prognozy i patrzec z nadzieja w chmury
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LATO BĘDZIE PIĘKNE
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie wierze prognozie pogody nawet tej za dwa dni.
Jak jechalam na domki to wszędzie było, ze bedzie padać a temperatura od 10-14 stopni. A się potem okazało, ze nie dośc ze padało tylko przez jeden dzien, to jeszcze piękne slonce i temperatura spokojnie pozwalała na opalanie.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Już normalnie nie mogę słuchać o tym wulkanie...
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
ja też !!
Dla mnie to teraz może nie być, ale w wakacje upały sie należą! |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
może będzie tak jak chcemy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

Podobno ma to związek z wulkanem