|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Przywieszek do charmsów!
nieaktualny
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2010-10-19 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przywieszek do charmsów!
i szuka jeszcze pilnej bazy bransoletki bo jednak ta co mam jest nie taka
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dusiu! to ja chętnie poszukam, ale nie wiem w czym? szukasz kosmetyku jakiegoś? czy biżuterii? jakie masz te przywieszki? a moze perfumy?
z nowych rzeczy mam np. lakiery orly i opi, puder clarins, puder dior..z niemal nieruszanych też by się znalazło coś do oddania
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2010-08-05 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie mam muszemieciów, wiec proponuj ,bo wszystko się nimi może okazać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no to się zacznie
![]() a nie rozważasz oddania samej bransoletki? to jest ta gruba? no to proponuję, mam: lakier orly snowcone z serii sweet z błyszczykiem nie ruszany lakier orly cotton candy tak samo lakier opi z serii shrekowej raz użyty więc niemal jak nowy puder dior diorskin jaśniuki 001 z pudełkiem i polską naklejką i ceną jeszcze (165 PLN) , nie tykany bo się opaliłam pomadka clarins kolor 18 ale ze dwa razy użyta, chyba mam pudełko shimmer platinum estee lauder ale też lekko użyty błyszczyk z kasetce guva chantecaile ale maźnięty palcem.. złota bransoletka łańcuszek plus proste takie cusie ![]() no nie wiem...mam mnóstwo kosmetyków i innych cusiów ale nie wiem co by Ci się spodobało to tak strzelam acha..mam też dwie pary kolczyków złotych ale takie dość ciężkie, jedne jak kółka ale kwadraciki a drugie wiszące zagięte blaszki, bardzo nowoczesne ale przerzucam się na srebro
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2010-08-05 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;21167663]jedne jak kółka ale kwadraciki
![]() no to już sie zaczęło, uwielbiam takie opisy ![]() ![]() proponuję PW, szkoda zaśmiecać ![]() taa...uświadomiłaś mi ![]() nie wyglądało to jakoś tak głupio jak to pisałam ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
W sprawie charmsów będę pisała tutaj
![]() Ta zawieszka jest piękna ![]() A ten Rumple’s Wiggin to jest to czego szukałam ![]() Taka lawenda, tak? Do tego swarki [masz tylko te 2?]. Chciałam też zobaczyć Cytat:
![]() Szukaj jeszcze u mnie w wątku, może coś Ci wpadnie w oko. Dzisiaj zakładam nowy, bo sporo ze starego wymieniłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolczyki złote zaraz obfotam, ale za nie to mogę marudzić bo kosztowały niemal 300 pln.
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hmm..no nie wiem...interesuje mnie torba i bucik (nie ten czerwony) one są z apart, tak? używane mocno? nie pociemniałe itd?Bo wiesz, zawieszka jest nowiutka, ma jeszcze cenę i jak ze sklepu. dodaję zdjęcie kolczyków.
chociaż ten czerwony bucik też bym wzięła chetnie ![]() a dałabyś radę wysłać dziś albo jutro rano? bo ja potem wyjeżdżam.wstępnie się zgadzam na co chcesz ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dobra to proszę o polecony prio, jak tylko odbiorę wysyłam swoją.
puszczam PW ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- a tylko mi nie napisałaś czy to na pewno apart...rodowane srebro? ![]() a i jeszcze mam taki pomysł.może byś chciała kolczyki z kryształkami okrągłymi swarowski (crsytal) takimi jak te żółte na zdjęciu, na srebrnych biglach za tego czerwonego buta? I do tego wymienne kryształki te długie łezki co są na zdjęciu? To takie bigle co się wymienia im te zawieszki.
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2010-08-11 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
kolczyki..mogę dać też te żółte kryształki ale narazienie obiecuję bo mi dziecko jednego gdzieś ukradło
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.