|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co zrobić jeśli chłopak skłócił mnie ze wszystkimi?
.
Edytowane przez daria_93 Czas edycji: 2010-06-06 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co zrobić jeśli chłopak skłócił mnie ze wszystkimi?
Z opisu chłopak z rodzaju dupków, więc nie mam pojęcia, dlaczego piszesz o nim z wielkiej litery jakby cię opuścił książę udzielny???? Co robić? Nie tłumaczyć się, nie wyjaśniać i spróbować zachowywać się naturalnie. Może z czasem wszystko minie, a następny raz nie wpadaj w zachwyt, gdy lokalny królewicz cię wyhaczy i dla niego poświęcisz wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sadze, ze masz niewielki wplyw na to, jak teraz zachowaja sie inni. Pozostaje Ci jedynie czekac az pojawi sie nowy temat do plotkowania. Zachowuj sie naturalnie, nic nie wyjasniaj, nie tlumacz, nie przedstawiaj wlasnej wersji.. Ucinaj rozmowy na temat. A znajomi? Coz, najwidoczniej nie byli warci blizszej znajomosci, skoro przy takiej okazji odwrocili sie od Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
myślę, że teraz nie ma sensu nic odkręcać w myśl zasady "tylko winny się tłumaczy" oczywiście jeśli ktoś Cię zapyta to zaprzecz, ale nic nie tłumacz nie rozmawiaj na ten temat, bo ktoś może pomyśleć, że jesteś zdesperowana i szukasz pocieszenia, dowartościowania w oczach innych, a może właśnie o to chodziło jego byłej
![]() ![]() Daj sobie czas, nie przejmuj się tym, samo przyszło samo minie, no i nie myśl już o tym chłopaku, gdyby chciął być w porządku w stosunku do Ciebie, porozmawiał by ze swoją bylą...
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
chyba musisz poczekac, az on znajdzie sobie następną dziewczynę, której wytnie podobny numer. Wtedy jego była będzie miała nowy obiekt nienawiści i na niej będzie koncentrować uwagę swoją i swojego dworu.
Ogólnie, minie wszystko. Powinnas też popracować nad pewnością siebie. Ona jest ładna, Ty jesteś ladna, ona bryluje, Ty też nie bądź szara mysz. ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-06-05 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Moja koleżanka spotkała się z podobną sytuacją, mieszkam w małym miasteczku każdy każdego zna, ona poznała starszego chłopaka i on zdeczka ograniczył jej kontakty z rówieśnikami.. niestety skonczylo się tak ze wszystko obróciło się przeciwko niej, jednak najlepszą metodą na to jest czas, musisz poczekać i rozmawiać z innymi normalnie, bo przecież nic im nie zrobiłaś, z czasem bedzie tak jak dawniej i uwierz, że szkoda czasu na myślenie o tym co zrobić, żeby zmienili zdanie z dnia na dzien bo to nie możliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem też powinnaś to przeczekać , nie podejmować pochopnych decyzji bo możesz popełnić , w którymś miejscy błąd , potknąć się a ona tylko na to czeka. Nie daj po sobie poznać , że w jakiś sposób rusza cię jej zachowanie , nie odpowiadaj na zaczepki , głupie dogadywanie bo tylko szkoda nerwów. Co do znajomych to faktycznie nimi nie byli skoro z powodu głupiego incydentu się odwrócili od ciebie tylko dla tego żeby podlizać się tamtej pannie. Zachowanie tego chłopaka było typowe dla jego stylu bycia. Dla niego liczy się tylko zdobywanie kolejnych panienek , a każda z nich to nowe wyzwanie. Ludzie z czasem przestaną gadać , znajdą sobie nowy temat do plotek a o twojej sytuacji zapomną. Po za tym nie długo wakacje i nie będziesz musiała widywać się z nimi codziennie.
Jesteś ładna , inteligentna , zabawna więc uwydatnij swoje atuty i wkręć się w jakieś miłe towarzystwo. Nie koniecznie jakąś tam elitę tylko miej swoją grupkę zaufanych przyjaciół , z którymi chętnie będziesz spędzać czas ![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Mnie się wydaje, że naprawdę dobrze znający Cię i lubiący ludzie, nawet będący jednocześnie znajomymi tamtej dziewczyny, nie odwróciliby się od Ciebie od tak sobie, tylko na podstawie jakichś głupich plotek. Albo nie masz prawdziwych przyjaciół i ta sytuacja to po prostu pokazała, albo masz jednak swoje "za uszami", ale nie do końca chcesz się do tego sama przed sobą przyznać. Chodziłam z różnymi kretynami, a jakoś ludzi się ode mnie nie odwracali. Nie pozostaje Ci nic innego, jak skupiać się na tych znajomych, jacy Ci zostali, czekać aż sprawa przycichnie i się nie przejmować, jeżeli rzeczywiście masz czyste sumienie w całej tej sytuacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście miałabym ich w ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez daria_93 Czas edycji: 2010-06-06 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Twój już były Tż to typowy dupek, który podrywa, żeby mieć o jedną więcej na swoim koncie, a potem porzucić.
Nie przejmuj się tymi plotkami. Ludzie z natury cieszą się cudzym nieszczęściem, ale z czasem wszystko ucichnie. Znajdź nowych znajomych, na których będziesz mogła polegać i nie zostawią Cię w potrzebie, ciesz się życiem, a plotkarzy miej głęboko w ... . ![]()
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym nie widze w Twojej opowiesci zwiazku z tytulem. Czytajac nie odnioslam wrazenia, ze to chlopak Cie sklocil. Nie zauwazylam tam jego dzialania. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-06-05 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Przeczekaj i znajdź sobie prawdziwych przyjaciół, bo ci "starzy" nie są warci Twojej uwagi. Nie przejmuj się plotkami, za jakiś czas wszystko ucichnie.
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Nie zrobiłaś niczego złego, to on i ona świrują i nie masz na to wpływu. Jedyne co możesz zrobić, to nie przejmować się tym. (Wiem, łatwo napisać ![]() 2. Nie możesz nic zrobić, żeby "odzyskać" znajomych -skoro są chwiejni jak chorągiewka, to musisz poczekać, aż ich znowu przywieje w Twoją stronę.. ![]() 3. Trzymaj się ze swoimi przyjaciółmi (masz takich? czy ci znajomi to właśnie przyjaciele?). Nie tłumacz się. Bądź pewna siebie i -jak dziewczyny radzą- przeczekaj to. W końcu on zbajeruje inną, ona uweźmie się na tę drugą.. i będzie ok. ![]() Wytrzymasz! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Nie zależałoby mi na odzyskanie kontaktu z osobami, które tak naprawdę nigdy szczerze mnie nie darzyły sympatią. Skoro wierzą w plotki, rozprzestrzeniają je, to świadczy tylko o ich rzeczywistym stosunku do Ciebie. Po co Ci ktoś, komu nie możesz zaufać. Zwierzałabyś się takim osobom ze swoich problemów? Bo ja nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zycie zbyt szybko płynie by tracic czas na pseudo-przyjaciół ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Możesz też odpowiadać, że plotki powstają z tego powodu, że on nie może o tobie zapomnieć i usycha z tęsknoty. A ploty rozsiewa z ogromnego żalu.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.