|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zestaw do rozmów - potrzebuje pomocy! For NOKIA
To będzie taki wątek typu "takie coś z takim coś - bez takiego czegoś" szukam
![]() Ostatnio bardzo dużo rozmawiam przez tel., i czasem jest to dla mnie po prostu nie wygodne, od trzymania tej kom. - więc pomyślałam, sobie, że przydał by się jakiś zestaw głośnomówiący lub słuchawki. Głośnik oczywiście w kom jest - ale to mnie nie utwierdza, szczególnie jak gdzieś idę. Poza tym nie lubię. Słuchawki są super - mam nawet oryginalne w zestawie z tel. (zdj.), ale one raczej nie mają żadnego mikrofoniku ? Nie mam właśnie pojęcia. Rozmawiałam, ost. przez tel - potrzebowałam rąk - wł. głośnik - nic nie mogłam zrozumieć - podłączyłam słuchawki - ale nadal mówiłam do głośnika w tel. Nie wiem czy słusznie. Wracając do sedna. Chciałbym, aby ktoś mi poradził, co powinnam kupić, abym mogła iść sobie ulicą, jak wolny człowiek, słuchawki w uszach i nawijam bez krępacji ![]() Byłam święcie przekonana, iż jest to zestaw głośnomówiący - ale pokazują się same akcesoria dla kierowców. Są też zestawy słuchawkowe - ale nie chciałabym kupić zwykłych słuchawek, bo akurat dla mnie fajnie by było widzieć, że tam gdzieś jest mikrofon... i najważniejsze gdzie. I czy lepszy jest przewodowy czy bluetooth'owyy i czym to się różni ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zestaw do rozmów - potrzebuje pomocy! For NOKIA
Z tego co widać na obrazku to mają mikrofon więc spokojnie możesz przez nie rozmawiać. Jeszcze nie spotkałam się z słuchawkami dołączonymi do zestawu, które nie miały by mikrofonu.
Jeżeli znasz model to dla pewności możesz sprawdzić w necie.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
takie słuchawki zwykle mają mikrofon i z tego co widać na zdjęciu - te również mają, więc śmiało możesz przez nie rozmawiać i nie kupować żadnego innego cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a gdzie znajduje się tam mikrofon?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
w tej prostokątnej pierdółce najprawdopodobniej. powinien być tam przycisk, który włączasz na początku rozmowy i wtedy możesz rozmawiać przez słuchawki.
nie wierzę, że nie ma tego w instrukcji. ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Możesz sprawdzić instrukcję mojego tel - nie ma tam nic o akcesoriach, a oddzielnej instrukcji do tych słuchawek nie ma. Znalazłam stronę z identycznym modelem jaki mam i pisze: "Jeszcze więcej swobody – nie musisz trzymać telefonu przy uchu aby prowadzić rozmowy telefoniczne!" , więc to chyba będzie jednak to ![]() Cytat:
![]() Dziękuje Wam bardzooo ! Będę wypróbowywać sprzęt w terenie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.