|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wesele
Witam wszystkie wizażyski;P Mam prawie 21 lat i niebawem kilka wesel ale jakoś nie czuję się dobrze w nowym garniturze (jakiś zwykły źle skrojony) i mam pytanie bo chce na wesele założyć pantofle, jakieś spodnie jeansowe proste ewentualnie jakieś rurki do tego jakaś koszula taliowana i krawat albo jakaś koszula bardziej sportowa i wtedy bez krawata. Mi ten strój by odpowiadał bo czuję się tak dobrze ale ponoć nie wypada tak iść na wesele. Co o tym sądzicie?? Dopiszę że kupiłbym nowy garnitur ale brak funduszy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wesele
Cytat:
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
nie chodzi mi o jakieś szerokie jasne jeansy tylko oczywiście wąskie czarne albo rurki jeansowe albo materiałowe
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdecydowanie jest to okazja, na którą zakłada się garnitur ![]() I nie ma tu znaczenia, czy to będą szerokie jeansy czy rurki - żadne nie pasują na taką okazję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja uważam ze czrane proste jeansy napewno beda lepsze niz garnitur w którym zle sie czujesz , wazne aby bylo wygodnie założyła bym do tego jakąś fajną koszule i kardigan
dziwi mnie to że piszecie ze na wesele nie chodzi się w dzinsach , skoro juz nie raz widziałam jak Pan Młody miał np trampki tak więc jak kto woli uważam że najważniejsze to dobrze się czuć a nie patrzec co kto myśli. Byłam na weselu gdzie ktoś miał zwykłe dzinsy i kosuzle i nie widziałam aby był wytykany palcami ![]()
❤ Marcelinka ❤ Edytowane przez xjustyniaaax Czas edycji: 2010-06-06 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie wesele to taka uroczystość, która do czegoś zobowiązuje... Ale trzeba przyznać, że inną sprawą jest w czym wypada iść a inną w czym czasem można kogoś na weselu zobaczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
E tam. Myślę, że możesz iść w ciemnych dość dopasowanych spodniach jeansach bądź materiałowych
![]() ![]() zerknij na 4 zdjęcie od lewej w górnym rzędzie ![]() http://img181.imageshack.us/i/givenchy.jpg/ ( niedokładnie o to mi chodzi, ale mniej więcej ![]() albo taka koszula : http://elenart.home.pl/Koszula_talio...biala-167.html , chociaż byłabym raczej za czymś podobnym do tej pierwszej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.