|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przyszłosc
Hej, chcę zostac projektantką mody będz stylistką lecz nie wiem gdzie mam sie udac aby to osiągnąc. Liczę na pomoc piszcie jesli znacie jakies dobre szkoły technika lub licea i gdzie moge pozniej studiowac. Dodam ze jestem z podkarpacia i nie chciałabym daleko wyjezdzac z domu! Z góry wielkie dzięki!
![]() ![]() Jestem nowa wiec jak ten wątek tu nie powinien powstac to mod niech go przeniosą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przyszłosc
wpisz w wyszukiwarke szkoly stylizacji i wizazu, jest tego mnostwo sa to szkoly policealne i sa one roczne badz dwuletnie. jezeli chodzi o studia to radzilabym ci abys projektowanie mody studiowala za granica bo u nas chyba tylko jedna uczelnia do tego prywatna ale nie jestem pewna prowadzi studia projektowanie ubioru . musisz spedzic troche czasu z google jest takze watek na wizazu o szkolach stylizacji i wizazu - wpisz w wyszukiwarke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.