|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzurka, która wyszczupli mi twarz
Heya!Postanowilam sobie na wakacyjki zrobić coś z włosami bo nie robiłam nic chyba z poł roku. Mam nadzieje, że mi doradzicie jak mam sie obciac i jeszcze jedno.Chce sobie zrobic pasemka cos z blondem ale i jeszcze jakis kolor.Tylko nie wiem jaki. Dziewczeta jaki ja mam zrobic abgy moja puckowata buzie wyszczuplic?? Licze na was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Fryzurka, która wyszczupli mi twarz
ze zdjecia wyglada ze masz buziaka w ksztalcie serca, no w kazdym razie troche cos z trojkata, powinnas na linii brody bardziej wystrzepic wloski tzn nadac im puszystosci, aby wypelnily w tym miejscu zwezenie buzki, a co do klorku powiezd cos na temat : koloru oczat, wlosow, naturalnyhc i terazniejszych(czy cos nakladals?) kolorytu skory
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Noto tak:
oczy: zielone włosy: ciemny blond, nie farbowane skóra: lekko opalona ale ogólnie jest często taka troche różowa PS. Musze to dodac... teraz dopierozauwazylam efekty wybielania zebow po paskach Whitestrips ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No to co?Podciągamy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zrobsobie czekoladowy braz i jasne pasemka
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No chyba sobie tak zrobie... Jak wyjde od fryzjera zaraz robie sobie fotki i do kompa a z kompa prosto na wizaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
czekamy! bedzie nam bardzo milo!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.