![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() ciuszki i nie tylko - duża dokładka!
nieaktualne
Oto co mam na wymianę ![]() Najbardziej szukam: - spodni rybaczek rozm 40 - sweterków 40 - wszelkich rzeczy do robienia biżuterii - koralików, sznurków, bigli itp. - ciuszków dla dzieci od ok. 2 lat wzwyż - polskiej flagi ![]() - wszystkiego innego, co wpadnie mi w oko ale generalnie jestem mało wybredna ![]() Takim kolorem oznaczam rzeczy, których łatwo nie oddam. Proszę nie pytać, czy mam coś poza wątkiem, bo nie mam!! Zapraszam ![]()
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-08-31 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ciuszki i nie tylko - duża dokładka!
1. Sweterek stan bdb- (leciutko zmechacony), rozm. M
2. Sweterek, stan bdb, rozm. XL/XXL 3, 4. Koszula w kratkę, stan bdb, rozm. z metki 36, ale na M i mniejsze L też jest ok 5. Sweter rozpinany, stan bdb, założony raz, rozm. XL/XXL 6. Koszula w kratkę, stan bdb, rozm. 38 7, 8, 9. Bluzeczka w kolorze brązu/rudego (kolor zbliżony do tego ze zdjęcia środkowego), stan bdb- (lekko zmechacona), śliczna z małymi bufkami, zapinana z tyłu na suwak, rozm. S/M 10. Sweter brudny róż, stan bdb- (lekko zmechacony), rozm. 38, 40, 42 też, bo się rozciąga
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-07-28 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. Granatowy ciepły sweter, stan bdb, rozm. uniwersalny
2. Ciemnoniebieska bluza, stan bdb- (lekko zmechacona), rozm. M/L 3, 4. Czarna bluza, oryginalny krój, wyszczuplający, stan bdb- (lekko sprana), rozm. M, ale na L też ok. (drugie zdjęcie jest rozjaśnione) 5. Biała bluzka wyjściowa, rękaw 3/4, stan bdb, rozm. L, ale na M też ok. 6. Ciemnopomarańczowa bluza, stan bdb, fajnie leży, rozm. M, ale na L też ok. 7. Bordowy sweterek z indyjskiego sklepu, stan bdb- (leciutko zmechacony), rozm. M/L
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-07-28 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. Bluzka w paseczki, stan db+ (trochę zmechacona), rozm. M
2. Z napisem, stan bdb, rozm. M 3. Bluzeczka na ramiączkach, stan bdb- (mała prawie niewidoczna plama z tyłu), rozm. uniwersalny 4, 5. Bluzeczka ze ściągaczem z tyłu, stan bdb- (leciutko zmechacona), rozm. uniwersalny, rozciągliwa 6. Bluzka z krótkim rękawem, jasnoniebieska, stan bdb- (leciutko zmechacona), rozm. 42 7. Pomarańczowa, stan bdb, prawie nienoszona, rozm. 38/40 8. Żółta długa bluzeczka, stan bdb- (leciutko zmechacona), rozm. S/M 9. Biała, przewiewna, stan bdb, rozm. S/M 10. Przewiewna śliczna w kwiatuszki, stan bdb- (ma z tyłu małą plamkę, prawie niewidoczną, w 40 stopniach w praniu zeszła ta plamka w połowie, więc myślę, że jeszcze 1-2 prania i zejdzie całkiem), rozm. M/L
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. Szara bluzeczka, stan bdb- (lekko zmechacona), rozm. L
2. Beżowa koszula ze sklepu indyjskiego, stan bdb (jednak jeden guzik jest inny od pozostałych), rozm. M 3. Koszula w kratkę, stan bdb, rozm. XL/XXL 4, 5. Czarna satynowa elegancka koszula, bardzo ładna, stan bdb, rozm. M wymiary: - długość 56 cm - biust 43 cm i lekko się naciąga 6. Biała bluzka z wzorkiem przy dekolcie, stan bdb- (ma z tyłu plamkę, nie rzuca się w oczy, pewnie można wywabić), rozm. M/L
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-08-01 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1. Spodenki stan bdb, rozm. M
2. Kamizelka w kolorze rdzawym, stan bdb- (lekko zmechacona), rozm. M/L 3, 4. Długa sukienka, przylegająca do ciała i rozciągliwa, stan bdb, rozm. M 5. Jasnoniebieskie szorty (jaśniejsze niż na zdjęciu), stan bdb, rozm. M
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-07-30 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. Długa spódnica dwuwarstwowa, stan db+, już na mnie za mała
![]() 2. Długa spódnica w kratkę, stan db+, rozm. L 3, 4. Granatowa w kratkę (kolor ciemniejszy niż na zdjęciu), stan bdb- (leciutko zmechacona), rozm. M 5, 6. W kratkę brązowo-biała, stan bdb- (leciutko zmechacona), rozm. M 7. Biała/ecru, za kolanko, stan bdb, rozm. z metki S, ale wydaje mi się, że S/M
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
uty (mam stopę o dł. 24 cm -obydwie pary dobre na mnie):
1. Rozm. 38, stan bdb-, bo trochę chodzone 2. Buty białe na obcasie, użyte raz (na ślub i wesele), stan bdb- (na jednym obcasie lekkie zadrapanie, brudne podeszwy, ale to raczej normalne ![]() Okrycia wierzchnie: 3. Kurtka przeciwdeszczowa M/L, stan bdb- (ma dziurę pod jedną pachą i w kieszeni - można zszyć i nie będzie widać), ma odblaski na ramionach - bardzo dobra na rower 4. Płaszczyk ecru, rozm. z metki S, ale ja noszę L i dobry jest na mnie, spokojnie się zapinam i jeszcze jest trochę miejsca ![]()
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-08-23 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Paski:
1, 2, 3.
4, 5, 6. Lepsze zdjęcia paska jeansowego ze skórką
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1. Granatowy kapelusz, sztruksowy, stan bdb
2. Czapka bordowo-czarna, stan bdb - kolor ciemniejszy niż na zdjęciu 3. Czapka granatowa, stan bdb 4. Apaszka czerwona, stan db (ma dziurę na około 3 cm i dwie maleńkie dziurki koło niej - można zszyć i nie będzie się rzucać w oczy)
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1. Ciemnobrązowe stringi, stan bdb, rozm. S-M
Biustonosze były prane, ale tylko przymierzone lub noszone bardzo krótko. 2, 3. Biustonosz biały, stan bdb, rozmiar 70 B/A 4, 5. Biustonosz niebieski, stan bdb, rozmiar 34/75, czyli 75 B (mniejsze B, większe A) 6, 7. Biały, zmechacił się troszeczkę w praniu, oceniam na 80 B (większe) 8, 9. Czarny, stan bdb, oceniam na 80 B (większe)
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-07-28 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
1, 2. Różowy biustonosz, stan bdb, oceniam na 80 B
3, 4. Czarny, bez ramiączek, stan bdb, jest dobrze przylegający, oceniam na 75 B 5. Piżamka - koszulka+spodenki, stan bdb- (w spodenkach jest nieduża dziura na szwie), rozm. M 6, 7. Koszulka nocna, śliczna, stan bdb- (popsuła się regulacja na ramiączkach i są związane - widać na drugim zdjęciu), rozm. S-M, zakupiona w Anglii - nie ma
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-07-30 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
1. Czarna torebka sztruksowa, pomieści A4, trochę wypłowiała od słońca
2, 3, 4, 5. Plecak, stan bdb, prawie nienoszony
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
1. Płyta z "Twista" - z tyłu zerwana część okładki
2, 3. 2 płytki z programem do obliczania PITów 4. Film DVD "Czekolada", troszkę popisana okładka 5. Film DVD "Dr T i kobiety" 6. Książka "Chrystusowe teraz", stan bdb 7, 8. Gazetka z usztywnioną okładką i usztywnianymi stronami z przepisami 9. Książeczka z fajnymi przepisami w twardej okładce, stan bdb, ale ma dedykację na pierwszej stronie - napisana piórem, więc myślę, że da się wymazać 10. Płyta z "Dziewczyny" - podniszczona okładka, ale płyta ok
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-07-30 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
1. Pierścionek
2. Zawieszki 3. Przypinki 4. Broszka
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
1. Spory zestaw włóczki do sprucia, włóczka dosyć stara
2. Nakładka do elektrycznej szczoteczki do zębów blend-a-med 3. Altacet - nieotwarty, ważny do 11/2011 4. Szczotka do włosów, nowa 5. Pudełko na ok. 25 płyt, stan bdb - nie ma 6. 3 podstawki na świeczki - za coś fajnego, bo ciężkie i przesyłka trochę będzie kosztować 7. Czepek kąpielowy 8. Próbka Ziaja - do 05.2011 9. 5 kuponów na 10 zł zniżki w Cracow City Tours - za drobiazg 10. Ładowarka na 4 baterie. Nie jest najnowsza, ale jeszcze ładuje.
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-08-15 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
1. Olejuszka - olejek na ciemieniuszkę, nie otwierany - 01/2011
2. Biodacyna, krople, zużyte kilka kropli - 10/2010
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Poradniki o opiece nad niemowlakami. Wprowadzanie pokarmów, zabawy, nauka korzystania z nocnika, karmienie piersią, wyprawka i wszystko co przydatne młodej mamie
![]() Na ósmym zdjęciu kilka kartek A4 - zbiór informacji z Internetu o żywieniu niemowlaków (niektóre rzeczy zaznaczone długopisem).
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Większość ubranek jest w stanie bdb, nieliczne bdb- lub db+.
1. Sukieneczka 72-80 cm - nie ma 2. Spodnie wg mnie 3-6 mc, nie ma metki 3. Bucik 4. Kamizelka, oceniam na 6-9 mc 5. Body, 6 mc - nie ma 6. Bluzeczka, 68-74 cm - nie ma 7. Spodenki, 68-74 cm - nie ma 8. Bluzeczka, oceniam na 6 mc 9. Bluzeczka, oceniam na 3-6 mc 10. Bluzeczka, oceniam, że na roczne dziecko lub mniejsze
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2010-08-15 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
1. Bluzeczka, 62 cm
2. Sukieneczka, 6-9 mc 3. Spodenki, ok. 68-74 cm 4. Sukieneczka w panterkę, ok. 74-80 cm 5. Kaftanik, ok. 68 cm 6. Bluzeczka, ok. 74 cm
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za koszulkę w kwiatki do spania?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic więcej nie wpadło mi w oko
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- oj tylu rzeczy nie opłaca mi się oddawać ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za . Czarna satynowa elegancka koszula, bardzo ładna, stan bdb, rozm. M??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jeszcze ew. podoba mi się czarna satynowa koszula, ale to Ci sie nie będzie opłacało oddawać tych 2 rzeczy za moje, więc może zostańmy przy tym: moje korale turkusowe+ mulina+ koraliki za Twoją koszulkę
![]() ![]()
![]() |
#28 |
:)
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no tak tak, zapomniałam dopisać
![]() Co do moich, to wydaje mi się, że pasek może być gdzieniegdzie obtarty ale pewna nie jestem, jak go znajdę to Ci napiszę dokładnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.