|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
jak to właściwie jest?
chciałabym zapytać o dosyć błahą sprawę, której sama nie umiem zinterpretować. Chciałabym wiedzieć, czy zawsze jest tak, że osoba, z którą tańczy się wolnego musi się podobać?
![]()
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” ― Mahatma Gandhi I) 10 kg ![]() II) 10 kg ![]() Edytowane przez change Czas edycji: 2011-10-26 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak to właściwie jest?
Myślę że nie trzeba nic specjalnego czuć przy takim tańcu. Chociaż może romantycy tak mają, dla mnie taniec jak taniec, tańczę wolne nawet z tatą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Moim zdanie podobasz sie mu.. Rób to co uwazasz za słuszne ;p jezeli ci sie on takze podoba sprobuj utrzymac z nim kontakt.. i postaraj sie ;d 3mam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
wolny taniec do niczgo nie zobowiazuje
![]() aaale mysle ze ten chlopak cos tam do ciebie czuje ![]() ![]() i on tobie tez, wiec powinniscie utrzymac jakis kontakt, jezeli jest taka mozliwosc ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wedlug mnie jeszcze bardziej powinnaś się z nim zaprzyjaźnić...spędzać z nim coraz więcej czasu, jakiś mały flirt...
![]() musisz zaryzykować! Powodzenia.
![]() |
#6 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Taniec o niczym tak naprawdę nie świadczy, nie da się na jego podstawie jednoznacznie stwierdzić, czy mu się podobasz czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
taniec to taniec.
czasem wolnego tańczy się z obiektem westchnień,a czasem ze zwykłą koleżanką czy tam ładną i fajną dziewczyną, żeby nie stać samemu i tyle. Nie traktuj tego od razu jak oświadczyny ;p
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Właśnie taniec to taniec. No, ale z twoje opisu wynika, że facet cię polubił. Poznajcie się bliżej.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Taniec porusza zmysły i z boku może być odbierany jako przejaw intymnego czy nawet zmysłowego przeżycia, jednak jak by na to nie spojrzeć - taniec to po prostu...taniec
![]() Ale jeśli spędzacie trochę czasu razem, on bez przymusu poprosił Cię do tańca no to jest świetna prognoza że lubi Cię i że może polubić bardzo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.