|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Polećcie jakąś odżyweczkę
Kochane wizażanki! Potrzebna mi odzywka do włosów-moje sa cienkie, rozjaśniane i przez to trochę wysuszone. Kończy mi się własnie odżywka Avonu-bardzo dobra, ale strasznie obciąża włosy, nawet po umyciu są trochę jakby przytłuszczone. Zastanawiam się nad jakąś w sprayu albo piance-jakich uzywacie? Myślę o takiej, którą uzywać można częściej niż raz w tygodniu, bo ciągle po umyciu mam poplątane włosy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Polećcie jakąś odżyweczkę
Ja polecam Ci odżywke WAX (henna treatment wax. Mozna ja kupić w aptece, kosztuje około 18 - 20 zł. Nakłada się ją na włosy na pół godziny i podgrzewa (możesz owinąć włoski w ręcznik i podgrzewać suszarką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hmmm, no dzięki za podpowiedź, własnie nie chcę obciążąć włosów-tak mi się trobi po odżywce avony takim kremie, może w sprayu będzie lepsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Avon w sprayu obciąża. Jest świetny, ale gęsty i na cienkie włosy nadaje sie tylko na końcówki (ja tak robię, choć chętnie używałabym na całe, jest naprawdę dobry). A może Radical? Albo Ekinos?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.