![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kto chce przygarnąć: MAC, OPI, NARS, Bobbi Brown,Guerlain, Clinique, Dior
Witajcie!!!
To mój pierwszy wątek wymiankowy (a właściwie jakikolwiek ![]() ![]() Ponieważ jestem „nowa”, oczywiście wysyłam jako pierwsza. Wysyłam tylko poleconym i oczekuję tego samego. Nie wykluczam dokładek do wątku, jeśli się okaże ze dobrze idzie ![]() Wszystkie produkty są uwiecznione na zdjęciach, opisane dość szczegółowo, na życzenie udzielę bardziej szczegółowych informacji. Kosmetyki są czyste, zadbane i pachnące (dom niepalący), o wszelkich ich niedoskonałościach poinformuję przed wymianą. Wszystkie kosmetyki odpoczywają bez dostępu światła. Niestety kosmetyki mogą mieć porysowane opakowania, od przebywania w towarzystwie innych rozpychających się pudełeczek ![]() Nie wymieniam się na ubrania, ani na kosmetyki długo i mocno używane, ani na Avon ani Oriflame. Nie akceptuje podróbek. Tak jak każda z nas mam ograniczenia czasowe, niemniej postaram się zaglądać na wątek przynajmniej raz dziennie (oczywiście raczej wieczorami). Zapraszam do wymiany! NA SZARO- TO CO JUŻ ZAMÓWIONE 1. cienie MAC- Woodwinked (ma widoczne wgłębienie, jednak zużycie prawie żadne), Crystal, Filament- zużycie obu bardzo nieznaczne, Sumptuous Olive- zużycie zwłaszcza tego ostatniego praktycznie żadne.- REZERWACJA NOLA_ 2.5 Couleurs Dior 609 Earth Reflection- zużycie bardzo niewielkie, jedynie górny lewy lekko wgłębiony.- REZERWACJA JAMESTOWN 3.lakier Essie kolor Caliente, intensywny koral. użyty może 2x. 4.róż Dior- 639 Sunkissed Cinnamon- poza samym srodkiem jeszcze widoczny fabryczny wzorek POLA 5.lakier Manhattan 69G, Bell Glam Wear 441, Rimmel 362 Barely There, Bell Glam Wear 410- używane 1x, lub tylko maźnięte 6.róż Bourjois 35 Lune d'or, cień 16 Ambre Nude rypka85 7.róże MAC- Cubic, Gentle mineralny, i słynny NARS Orgasm (mam w zanadrzu także Deep Throat w razie czego ![]() 8. brązer Sephora Carribean, rypka85 użyty kilka razy; Biguine różo- rozświetlaczo- coś Poudre de Celya- użyty kilka razy 9. cienie w kremie Shiseido- Sable Dore, Bobbi Brown- Sand Dollar- użyte kilka razy, zużycie widoczne na focie 10.podkład Revlon ColorStay Mineral Mousse , kolor Light- zapieczętowany, rypka85 puder Clinique Blended Face Powder 20 Invisible Blend- zapieczętowany Edytowane przez jagodamalina Czas edycji: 2010-05-30 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto chce przygarnąć: MAC, OPI, NARS, Bobbi Brown,Guerlain, Clinique, Dior
1.Guerlain Blush Eclats Tendre Aurore 01- zużycie praktycznie żadne, widoczne na zdjęciu
2.John Frieda Frizz Ease spray do włosów- uzyty 1 raz 3.cienie Lancome- złotawy i zielonkawo- oliwkowy- zakupione w Sephorze, ale niestety z jednego zdarła się naklejka, a z drugiego starła sie nazwa. 4.róż Sephora- blush me Abricot 11- nigdy nie użyte, maźnięte; rozświetlacz Sephora 02 rose- uzyte 3 razy rypka85 5.lakiery Max Factor 733 Rose Petal, 22 Golden Peach- uzyte 1 raz 6.cień MAC kolor Tete-a-Tint- użyte 1 raz, zużycie żadne dla tranqil babe 7.cień Shiseido Taffeta Taupe S1 użyte kilka razy, zużycie niewielkie 8.lakiery OPI- Party in My Cabana, dla NOLA Baby it's "coal" outside, Midnight in Moscow- każdy użyty raz Edytowane przez jagodamalina Czas edycji: 2010-05-30 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() jestem zainteresowana cieniami diora, sprayem do wlosow i lakierem jednym do pazurkow. zajrzyj prosze do moich dwoch watkow ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za podkład Revlon i lakier OPI Midnight in Moscow? Zapraszam do moich wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() 2.5 Couleurs Dior 609 Earth Reflection- zużycie bardzo niewielkie, jedynie górny lewy lekko wgłębiony. 7.róże MAC- Cubic, Gentle mineralny, i słynny NARS Orgasm (mam w zanadrzu także Deep Throat w razie czego ![]() 8.lakiery OPI- Party in My Cabana, Baby it's "coal" outside, Midnight in Moscow- każdy użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
cos u mnie za ktorys z :
7.cień Shiseido Taffeta Taupe S1 użyte kilka razy, zużycie niewielkie 1. cienie MAC- Woodwinked (ma widoczne wgłębienie, jednak zużycie prawie żadne), Crystal, Filament- zużycie obu bardzo nieznaczne, Sumptuous Olive- zużycie zwłaszcza tego ostatniego praktycznie żadne. roz mac cubic ? ![]() odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesuje mnie NARS Orgasm. znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 3143518Załącznik 3143519
coś u mnie?
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Zainteresowal mnie jeden z rozy Maca, roz Diora i moze cos jeszcze
![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-05-27 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19628746]Zainteresowal mnie jeden z rozy Maca, roz Diora i moze piatki Diora.[/QUOTE] u ciebie z koeli zaintereosowały mnie cienie -YSL Ombres Quadrilumieres- cienie, odcien Nude (beze, brazy, biel); bez uzyty raz, reszta testowana. Ubytek niezauwazalny. oraz Clinique, Redness Solutions, Instant Relief Mineral Powder |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za róże maca, lub puder clinique, lub brązer albo rozświetlacz sephory?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Cienie sa wolne. Puderek chwilowo w rezerwacji.
Cienie zostaly uzyte testowo (bez), reszta kolorow tylko sprawdzona na lapie. Ubytek niezauwazalny. Mam pudeleczko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19629020]Cienie sa wolne. Puderek chwilowo w rezerwacji.
Cienie zostaly uzyte testowo (bez), reszta kolorow tylko sprawdzona na lapie. Ubytek niezauwazalny. Mam pudeleczko.[/QUOTE] hmm, a do kiedy ta rezerwacja? ![]() a który z róży Mac Cię zainteresował? ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- niestety nic, dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Wizazanka miala sie odezwac dzis. Juz prawie polnoc, wiec moge uznac, ze jest wolny Klinik
![]() Z rozy najbardziej mnie interesuje Cubic (to matowy bez?). Przyznam, ze ten drugi ten mnie jednak interesi :d. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie
![]() u Ciebie zainteresowały mnie: 7.róże MAC- Cubic, Gentle mineralny, i słynny NARS Orgasm (mam w zanadrzu także Deep Throat w razie czego ![]() 2.John Frieda Frizz Ease spray do włosów- uzyty 1 raz 6.cień MAC kolor Tete-a-Tint- użyte 1 raz, zużycie żadne 8.lakiery OPI Baby it's "coal" outside, Midnight in Moscow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Perfume Lover
|
Cos u mnie za powyższe?
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Cos u mnie za: 6.cień MAC kolor Tete-a-Tint ? ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19629120]Wizazanka miala sie odezwac dzis. Juz prawie polnoc, wiec moge uznac, ze jest wolny Klinik
![]() Z rozy najbardziej mnie interesuje Cubic (to matowy bez?). Przyznam, ze ten drugi ten mnie jednak interesi :d.[/QUOTE] ha! już jest nawet po północy! ![]() cubic to matowy beżowy brudny róż, jesli to co piszę ma sens ![]() ![]() co byś dobrała jeszcze? ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- 14) STILA- cień Gold Glow?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oba roze MAC, Orgasm Narsa, jeden lub dwa Opi i cienie Diora. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba byłabym na tak ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
może znalazłabyś coś u mnie za bronzer Sephory i podkład Revlon?
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
moim cudnym aparatem nie wyjdzie, ale: http://www.flickr.com/photos/40695988@N02/4422692355/
matte2 z Mac maja niesamowite wykończenie, tak mięciutkie że łojezu ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- niestety nie, dziękuję ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- niestey nic, dziękuję ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- witaj, dziękuję, ale niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19628332]to ja pierwsza ![]() miałabym chętkę na cienie Diora i słynnego orgasmusa ![]() dziękuję, ale nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19629280]Wypisze wszystko, co mi sie podoba, a Ty pomysl co mozesz oddac.
Oba roze MAC, Orgasm Narsa, jeden lub dwa Opi i cienie Diora.[/QUOTE] za dużo Ci się podoba, haha ![]() ![]() nie wiem szczerze mówiąc czy należy to wszystko wycenic? czy jak ocenić inaczej, eh. cienie dior, cubic i może cienie shiseido? jesli masz niebieskie oczy, to beda extra (ja nie mam niebieskich, więc nie sa dla mnie do konca extra ![]() jestem pewna jednak ze sie dogadamy tak czy inaczej! Wrócę na wątek jutro (tzn. dziś po pracy) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Cienie Diora mi pasuja, Cubic i Gentle rowniez.
Mam brazowe oczy ![]() Nie wiem czym sie kusic za czarny lakier Opi. Baaardzo go chce. Ten czerowany tez mi sie podoba kurcze ![]() btw: zapachy Cie nie interesuja? edit: poza watkiem jeszcze mam roz Iced Lotus Klinika z ubytkiem okolo 10%, nowy blyszczyk Sephory o zapachu Mohito, uzyty dwa razy zloty cien mineralny Isa Dora Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-05-28 o 00:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.