|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Uzależnione od konkursów ;)
Hej Dziewczyny, zastanawiam się czy też nałogowo gracie w jakieś mini-konkursy? Nie ma dnia bym na coś się nie skusiła.... Jakoś dobrze na razie na tym wychodzę - fajne były konkursy Zary, Maybelline, Reeboka, Instyle... W każdym coś wygrałam - chyba mam szczęście
![]() ![]() Teraz gram w konkurs Alpen Gold - w opakowaniach czekolady sa kody di już kilka razy wygrałam stówę, którą odebrałam w bankomacie Euronetu, nawet sobie sprawdziłam, gdzie mam najbliższy nielegalna-reklama-firmy-Euronet-Polska, by zdążyć na na losowanie nagród w moim centrum handlowym ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-05-13 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uzależnione od konkursów ;)
Nie gram, nigdy mnie to nie ciagnęło, może przez brak czasu
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
oj, dziewczyno, widzę masz kosmiczne szczęście ! to są konkursy krótkiej odpowiedzi czy wymagające inwencji twórczej? super, że Ci się tak udaje, ja widzę same korzyści
![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- hej Haniajenar Mam do Ciebie kilka pytań dotyczących konkursu alpengold bo też zdarzyło mi się zagrać ale do tej pory nic nie wygrałam. kiedy wysyłałaś smsy z kodami i o której godzinie i kiedy Wesoły kostek poinformował Cię o wygranej smsem>? w jaki dzień tygodnia>>? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.