|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem z kupieniem biletu przez internet liniami raynair
Witam
Mam problem z kupieniem biletu przez internet.Wchodzę na pierwszą stronę raynaira jest wszystko ok później wpisuje swoje dane i daję kontynuuj, i wogóle strona się nie ładuje nie ma żadnej informacji czemu się tak dzieje. Nie pierwszy raz chcę tam zabukować bilet ale takiego problemu jeszcze nie miałam.Proszę o pomoc co to może być takiego? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: problem z kupieniem biletu przez internet liniami raynair
Cytat:
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ilonka2,
i co z rezerwacja? Udalo sie?
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Przepraszam że nie dałam znać .
Udało się!! to była wina przeglądarki, zmieniłam przeglądarkę i poszło bez problemu ![]() Dziękuję za wszystkie odp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.