|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Oh, Lola Marca Jacobsa czy D&G Light Blue
Witam.
![]() Mam mały dylemat. Od pewnego czasu zastanawiam się nad nowym zapachem. Szukałam, wąchałam, biegałam po perfumeriach, czytałam recenzje... Jednak nadal na 100% nie jestem pewna co do wyboru. Zależy mi na trwałości, świeżości zapachu. Nie chcę też pachnieć jak starsza pani, ponieważ mam 17 lat więc szukam czegoś lekkiego, nie przytłaczającego. Zastanawiam się nad dwoma zapachami Oh, Loli i Light Blue... Nie wiem, które okazałyby się lepsze. Biorąc pod uwagę moje wymagania, którą opcje byście wybrały? ![]() Pozdrawiam, Ada |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oh, Lola Marca Jacobsa czy D&G Light Blue
niestety nie jestem specjalistką perfumeryjną, ale te 2 zapachy znam i przynajmniej dla mnie to są 2 zupełnie różne zapachy..
piszesz, że chcesz świeży no to Light Blue.. bo nie sądze by Oh Lola była świeżakiem.. aczkolwiek oba zapachy są ładne ![]()
![]() |
#3 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Rzuć monetą
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się również, co bardziej spodoba się mojemu chłopakowi. Nie wiem czy na ogół facetom podobają się lekkie, świeże zapachy czy może trochę bardziej słodkie i dające o sobie znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko powiedzieć co akurat Twój facet lubi ![]() zapytaj jego i niech on pomoże Ci wybrać który, tak będzie moim zdaniem najrozsądniej.. idź do sephory, weź po próbce, 1 dnia wypsikaj się LB drugiego Lolą i niech oceni ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Daj mu popryskane nimi papierki z perfumerii, niech się wypowie, skoro to ważne
Na ogół podobno faceci wolą te swieże i delikatne zapachy, mój uwielbia jak pachnę kadzidłem, albo Angelem, także ogół to nie jest coś, czym bym się kierowała ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.